Nema niekdo prosim vas skusenosti stouto znackou? Kokretne by ma zaujimal skuter Motorro Ceasar 150.
Prilozeny link. http://www.impexta.com/cz/motorky.php?ID=78&menu=41
Obrazky toho mojho:
Moderátor: Moderators
no ide o to, ze v YUKI si to budes musiet zacalovat cele a tu ti to musia spravit v ramci zaruky dva roky zadarmo !!! ide o princip, takych ludi by som daval na skripec, k.k.tiFirenze napísal:No jasne skusim aj ostatne, ael asi by som radsej riesil nieco ine. Viem , ze je aj YUKINA ktora vyzera presne tak sito ako ten moj skuter ma presne tie iste tvary tie iste plasty . tak som rozmyslal este ze by som skocil do yukiny a odtial si rovno zobral tie plasty. Ale uvideme. No v kazdom pripade. Si idem koncom tyzdna kupit. Suzuki Burgmana 400 a tento nechavam mojej polovicke , ale tak chcem jej ho dat v dobrom stave nie len po motorickej stranke , ale aj po vizualnej.
Ja viem to mas pravdu , ael ked vidim ten prsitup tych ludi a tu ich robotu. Ktoru od fusuju tak si za to radsej vyhodim prachy a spravim si to sam preto , ez co si nespravis sam tak to nemas.matio napísal:no ide o to, ze v YUKI si to budes musiet zacalovat cele a tu ti to musia spravit v ramci zaruky dva roky zadarmo !!! ide o princip, takych ludi by som daval na skripec, k.k.tiFirenze napísal:No jasne skusim aj ostatne, ael asi by som radsej riesil nieco ine. Viem , ze je aj YUKINA ktora vyzera presne tak sito ako ten moj skuter ma presne tie iste tvary tie iste plasty . tak som rozmyslal este ze by som skocil do yukiny a odtial si rovno zobral tie plasty. Ale uvideme. No v kazdom pripade. Si idem koncom tyzdna kupit. Suzuki Burgmana 400 a tento nechavam mojej polovicke , ale tak chcem jej ho dat v dobrom stave nie len po motorickej stranke , ale aj po vizualnej.
a Tebe ich zobrazuje? Lebo nam nie... Tu som na Tvoju pocestFirenze napísal:Obrazky nahravam do rapidsharu a potom obrazky kopirujem do image
ja som nemal ziadne obmedzovace a tie klasicke restrikcie ako slepe koleno na vyfuku, dlhsie koleno, mensia triska ani kruzok vo variatore... takze neviem, mozno ty to mas ...Firenze napísal:Pri kupe mi hovorili , ze to ma obmedzovac . Ze to da aj viac len by to potom spadalo pod inu kubaturu tak tam namontovali obmedzovac