napr zlatu a zbytok cierna

Moderátor: Moderators
prilba neje cela sachovnica iba zo stran,,ostatne je sivo,cierno,biele...ale ok shak ako kazdy ma svoj nazor na veci..ok neriesim,,,,shak pohodka...som sa s tym nejak zmieril ze tu vychodnarou nemusia....THeBaNDiT napísal:zasa sa nemusis az tak velmi durdit, dal si temu na forum, teda podlieha kritike (pozitivnej ci negativnej), mne sa len nepozdava to prilisne mracenie, ani nie tak z estetickej stranky, ako zo stranky funkcnej, isto to uz dost cloni prudu svetla... ale ak sa vozis len cez den za svetla, alebo to napriek mojmu pocitu necloni, tak OK, je to jednoduche riesenie s tou foliou a mracenie si tahal podla sachovnice...
a snad sa na mna nehnevas, ze som napisal, ze sachovnicovu prilbu by som si ja na hlavu nedal...mozno keby bola ta sachovnica na prilbe v kombinacii ciernej a tmavosivej farby... ale chapem, ze si pouzil taku sachovnicu, aku si mal.
tak zas paci sa mu nepaci ale aj keby som kaslal na to ake je to skarede tak to nemusel az tak skaredo nalepitDomco napísal:pozri hlavne ze sa tebe paci ,ty na tom jazdis a robis to pre seba ,tak nazor nas frflosov nemusis brat tak vazne
pozri hlavne ze sa tebe paci To je typicka Domincova fraza ktorou zbiera prispevky ......mimochodom geetee co takto odpisat ??? hm.. ???geetee =) napísal:tak zas paci sa mu nepaci ale aj keby som kaslal na to ake je to skarede tak to nemusel az tak skaredo nalepitDomco napísal:pozri hlavne ze sa tebe paci ,ty na tom jazdis a robis to pre seba ,tak nazor nas frflosov nemusis brat tak vazne
dakujem ..vacsina sa tu sprava jak frajeri ale aj vy ste nekedy zacinali....ale ved v pohodke ja som na kritiku zvyknuty....ja mam take okolie co do mna ... ..ale lepise neco robit a prijat kritiku ako sediet a byt ten co len nadava a nic nerobi..clovek sa uci na vlastnych chybach a ja vam dokazem ze nesom len nalepkovy tuningar ako podla nekoho to tak vyzera....hussar napísal:quiksilver teraz s tebou suhlasim
no nevypada to tak ved mas v kazdej teme aspon jeden prispevokDomco napísal:ja prispevky nezbieram ,z toho ci ich budem mat 100 alebo 100000 predsa nic nemam ,ani len dobry pocit na dusi .Len si myslim ze zaklad je aby sa to pacilo majitelovi ,a ked mu to par ludi skritizuje tak si mozno rad precita ze nie je take dolezite co hovoria iny ,keby som zbieral prispevky ,tak to robim ako had