taaakze po dlhom case zas neco aktualne. pred pretekom v trencine mi odislo zapalovanie, preto som sa rozhodol pre razanty krok a nim bolo innerotor zapalovanie italkit:
bola k tomu aj cievka s cdi:
+ znizil som o par centi predok:
povyhadzoval nejake sprostosti....
a mam aj novy filter(e13) a karb(21)
no odislo to asi takto: neviem ako je mozne ale magnet som mal zalisovany na vlozke - ta sa nasuvala na kluku. neviem ci kvoli vysokym otackam alebo kvoli comu, sa magnet od vlozky uvolnil, cele sa to zacalo heglat az sa to tak vyheglalo, ze rotor uplne znicil stator, samozrejme rotor si to odniesol tiez...
pocuj, poslal mi k tomu aj ten micrometer.. je na nom stupnica ale netusim ako sa to pouziva. btw, napadlo mi, ze v tom rotore preto neni ta drazka aby sa dal nastavit moment zapalu... to by nemohlo byt?
vyzera to asi takto:
mam taku otazku: idem vystuzit ram. pojde o tu klasicku tyc od riadenia do zadu pod zadok. ALE, v zadu pod sedadlom su dve hrube ocelove tyce, na ktory je aj samotne sedadlo a aj uchyteny motor. moja otazka znie, ze ci mam dat od riadidiel 2 vystuzne ramena (od riadenia smerom dozadu sa budu vzdialovat a kazdy koniec bude na jednej z tych dvoch trubiek vzadu alebo mam dat jednu s tym, ze na konci vzadu bude navarene "T'-ecko a to "T" bude uchytene o tie dve trubky..
vzhladom na moje vyjadrovacie schopnosti som to radej aj nakreslil...
2 ocelove tyče minus raňajky a ešte si o pol kila aj lahší jak keby tam neboli žiadne tyče...
Ale nová verzia: keď je možnosť spraviť vyberateľné ako navrhol alci, tak jednoznačne nieje nad čím uvažovať
foto z dnesnej prace: - takto to vyzera tak nahrubo, spodny uchyt nie je este privareny...
vrch je takto (rozmyslam este, ze privarim celu tu pasovinu k ramu... ale mozno to udrzi ten jeden imbus. btw. nehybe sa to vobec
a tu je spodny uchyt aj s vystuznym ramenom. pasovina co drzi na tom profile so srobom bude asi privarena na pevno...