jún 2008 opekanie a kúpanie
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
jún 2008 opekanie a kúpanie
Mohli by sme ist niekedy v sobotu alebo v nedelu opekat a kupat sa na kaskady pri Salu... nebudem davat na vyber datum, ale pridem domov, pozrem ako su na fore planovane vyjazdy na jun a dam nejaky datum, kto bude chciet, potvrdi ucat a pojde...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Doktore a u Teba na dvorku by to nešlo??? nemáš tam nejakú starú vaňu???alebo aspoň nejaký súdok.....(logistickým je správne...doktor napísal:Alebo kusok od mojho domu je priehrada, a mate to aj logistyckym zabezpecenim u mna

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
perfektne kupanie mate aj na kosariskach pri rovinke na tzv velkej vode (na malej vode je vzdy plno a neda sa s moto blizko k vode dostat) na velkej sa da iist na cca 15m od vody...kto to pozna tak potvrdi...a je tam aj nuda plaz 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
kosariska su smer Brezova nie?? to je pomaly dalej a po samych zatackach ako keby sa ide do noveho mesta ale nebol som tam este na tych jazerach a na nuda plaz chodia stary keby take 18 rocne ščeličky tam venčili svoju šničličku tak by som šiel kuknutalcatelko napísal:perfektne kupanie mate aj na kosariskach pri rovinke na tzv velkej vode (na malej vode je vzdy plno a neda sa s moto blizko k vode dostat) na velkej sa da iist na cca 15m od vody...kto to pozna tak potvrdi...a je tam aj nuda plaz
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Kupat sa da celkom fajn v Tomasikove (ondris alebo konti hadam potvrdia), jazero v lese, teplota vody fajn, akurat nevidno na dno
Su tam vsak aj "butiky" 
Druha moznost je Cierna Voda, nedaleko GA, bagrovisko, voda studensia, ale krasna cista. Bufety nie su.
V oboch pripadoch sa da ist s moto az k jazeru.

Druha moznost je Cierna Voda, nedaleko GA, bagrovisko, voda studensia, ale krasna cista. Bufety nie su.
V oboch pripadoch sa da ist s moto az k jazeru.
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
kosariska je hned za rovinkou 5km od podunajskych biskupic...bud sa da ist z pod biskupic popri sypke alebo cez rovinku a hned za tabulou koniec rovnky smer dunajska luzna je odbocka cez pole a je tam taky sedy dom uprostred pola a v pozadi chatky a komin vysoky...uz su tam aj bufety porobene atd...matopn napísal:kosariska su smer Brezova nie?? to je pomaly dalej a po samych zatackach ako keby sa ide do noveho mesta ale nebol som tam este na tych jazerach a na nuda plaz chodia stary keby take 18 rocne ščeličky tam venčili svoju šničličku tak by som šiel kuknutalcatelko napísal:perfektne kupanie mate aj na kosariskach pri rovinke na tzv velkej vode (na malej vode je vzdy plno a neda sa s moto blizko k vode dostat) na velkej sa da iist na cca 15m od vody...kto to pozna tak potvrdi...a je tam aj nuda plaz
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............