Moderátor: Moderators
Tak je to správne ..život je krátky a scootrov tak vela..treba skúsiť všetko.LUFOO napísal:no a máme to tu..a už som sa dovozildneska som sa pekne vyvážal a trošku mi vrtalo v hlave a ttak som skušal na predne koleso dať scoot urobil som to x-krát ked tu zrazu mi niečo raflo v tlmiči prednom.... vystrelilo mi z ľuvéhéo olej a praví mi praskol uchyt čo drží pravú časť tlmiča... tak a teraz uvažujem čo dalej či novu vydlu a dať už radšej z ineho scootra(ked ma niekto na predaj.. +cena) alebo tu istu novu alebo to jednoducho dať zvariť ..hm? poradte
vlady:zo maš sice pravdu ale čo mam robiť? ked love nemam na novu vydlu a jedina vec kt. ma napada je zavariť to dufam že to vydrži v pondelok to mam isť variť...VLADY napísal:Nový okulár..to nieje dobré doma zvárať...je to tam dosť namáhané a ak to zvaríš tak to zmení štruktúru a praskne to vedla....a to nehovorím že tá diera na samotný tlmič je presná aby to tam dobre a na 100% sedelo na celej ploche a ak to bude dakto variť tak už to netrafí tak presne....
Máš nejaký problém s klávesnicou, alebo len chceš takýmto spôsobom upútať na seba pozornosť ????LUFOO napísal:MATe PrObLEmi.. vydLa jE ZavARena.. ZaitAL KYm Si kupIM NOVu..
fOto pRIDam ZajtRA