kto vie nech poradí

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#26 Príspevok od užívateľa rspeed » Ut Jún 03, 2008 10:56 pm

... v podstate ta trapi len rozjazd - zazil som tvoj pripad na susedovom nitre,asi do 15 km/h isiel vlazne a potom vystrelil - theruck ma pravdu s volnobehom a moznym prechlastanim a alci logicky dodal neskoro zaberajucu spojku ... skus to nechat chvilku bezat na volnobeh a pozri sviecku ...

MBK NITRO

#27 Príspevok od užívateľa MBK NITRO » Ut Jún 03, 2008 11:17 pm

rspeed napísal:... v podstate ta trapi len rozjazd - zazil som tvoj pripad na susedovom nitre,asi do 15 km/h isiel vlazne a potom vystrelil - theruck ma pravdu s volnobehom a moznym prechlastanim a alci logicky dodal neskoro zaberajucu spojku ... skus to nechat chvilku bezat na volnobeh a pozri sviecku ...
dikes kamoš - dam vedieť :wink:

- spojky sa to podla mna netyka, tu ide o motorický problém a nie vec pohonu

Užívateľov profilový obrázok
FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Jún 04, 2008 4:10 pm

to co sa ti rozbehne od tych 15km/h to je spojka ale nie uplne rozbeh... ja som tiez tak chodil :) ze nic nic a potom fuu a po zadnom.. a spojka zodrata do zeleza :D:) to bude nieco motoricky a nie spojka :) .. pozri ked to doteraz chodilo a nieco si vymenil tak to bude len v tom .. treba LOGICKY ist na to co to moze byt ... podla toho co to robi musi byt aj zavada a nie spekulovat o spojkach a kadecom :roll: ( napr. : ked mi vynechava motor tak kuknem sviecku a nie vario )
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"