kupa prveho 50ccm skutra - hlavne kriterium hmotnost skutra
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
no to je dost vela. za tu cenu mas uz aj samoobsluzny sklad kde mas trosku inu uroven zabezpecenia.
2500 je neumerne vela na skuter. za 2500 si mozes prenajat homelessaka co ti to bude strazit celu noc pred domom
za to mas benzin na 2000 km
nemate tam nejake nebytove priestory vo vchode alebo niekde v susednom baraku?
2500 je neumerne vela na skuter. za 2500 si mozes prenajat homelessaka co ti to bude strazit celu noc pred domom
Inak to by bolo najlepsie prenajat si nejakytheruck napísal:no to je dost vela. za tu cenu mas uz aj samoobsluzny sklad kde mas trosku inu uroven zabezpecenia.
nebytovy priestor, inak nechapem v panelaku nemate nieco ako kocikaren??? To sa projektovalo v kazdom panelaku....druha vec je ci tam mas tie schody...zas....
-
- chodec
- Dátum registrácie: Ne Máj 11, 2008 10:29 pm
- Skúter: neuvedený
Toto sa tu uz riesilo, kocikaren tu je ale su tu aj chody a preto hladam radsej garaz ako sa trapit so skutrom kazde rano a poobede z prace.Predator8284 napísal:Inak to by bolo najlepsie prenajat si nejakytheruck napísal:no to je dost vela. za tu cenu mas uz aj samoobsluzny sklad kde mas trosku inu uroven zabezpecenia.
nebytovy priestor, inak nechapem v panelaku nemate nieco ako kocikaren??? To sa projektovalo v kazdom panelaku....druha vec je ci tam mas tie schody...zas....
-
- chodec
Ahojte,
tak ako som slubil tak vcera som si kupil svoj prvy skuter Honda SFX 50,r.v.2003,nabehanych okolo 8000km. Parkovanie som nakoniec vyriesil tak ze som si nasiel garaz za 1500sk/mesiac.
Tu je fotka skutra:

Este k tej garazi, ak poznate niekoho kto by mal zaujem o miesto v garazi v ruzinove v okoli mileticova, ruzova dolina tak mi pls dajte vediet.
Dakujem vsetkym este raz za cenne rady.
tak ako som slubil tak vcera som si kupil svoj prvy skuter Honda SFX 50,r.v.2003,nabehanych okolo 8000km. Parkovanie som nakoniec vyriesil tak ze som si nasiel garaz za 1500sk/mesiac.
Tu je fotka skutra:

Este k tej garazi, ak poznate niekoho kto by mal zaujem o miesto v garazi v ruzinove v okoli mileticova, ruzova dolina tak mi pls dajte vediet.
Dakujem vsetkym este raz za cenne rady.
- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Presne tento problem bol u mojej frajerky ked som tam dosiel tak dolores som daval do kocikarne, maly tam aj taku rampu pre kociky,.........no, dole to islo v poho, ale hore..........
S tymto nijako ..., to fakt, asi najprijatelnejsi sposob je to co ti tu popisal Kuker........
S tymto nijako ..., to fakt, asi najprijatelnejsi sposob je to co ti tu popisal Kuker........
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
-
- chodec
mPershing cena 1500sk za garaz je super cena na to ze je to blizko centra. Tu na mileticovej hladaju uz dlho niekoho kto zoberie garaz az za 3000sk!
2500 za garaz som nechcel dat, 1500sk je na mna sameho tiez dost ale chcel som skutra a nemal som inu moznost. Do pivnice by som ho mohol dat ale aj keby som dal dosku na schody tak ho nevytlacim pretoze schody do pivnice su zamrezovane a musel by som tlacit skuter cez otvor siroky asi 90cm co si nedokazem predstavit.
A za tu garaz budem platit aj cez zimu aj ked nebudem jazdit. Preto zhanam aspon jedneho aby som neplatil tolko.
A skmurphy skuter ma stal len 29tisic aj s spz,TP a STK do 2012 a mal so neskutocne stastie na majitela, ktory sa on super staral a dal mi aj povodny funkcny motor, nove brzdove platnicky, cely liter oleja, prilbu a plnu nadrz benzinu a ine
A vsetko mi krasne poukazoval aj rozobral skutra a poukazoval ako menit sviecku, ziarovky, nabijat bateriu a podobne veci o ktorych som nemal ani sajnu. Samozrejme mi zohnal aj slovensky manual.
2500 za garaz som nechcel dat, 1500sk je na mna sameho tiez dost ale chcel som skutra a nemal som inu moznost. Do pivnice by som ho mohol dat ale aj keby som dal dosku na schody tak ho nevytlacim pretoze schody do pivnice su zamrezovane a musel by som tlacit skuter cez otvor siroky asi 90cm co si nedokazem predstavit.
A za tu garaz budem platit aj cez zimu aj ked nebudem jazdit. Preto zhanam aspon jedneho aby som neplatil tolko.
A skmurphy skuter ma stal len 29tisic aj s spz,TP a STK do 2012 a mal so neskutocne stastie na majitela, ktory sa on super staral a dal mi aj povodny funkcny motor, nove brzdove platnicky, cely liter oleja, prilbu a plnu nadrz benzinu a ine

A vsetko mi krasne poukazoval aj rozobral skutra a poukazoval ako menit sviecku, ziarovky, nabijat bateriu a podobne veci o ktorych som nemal ani sajnu. Samozrejme mi zohnal aj slovensky manual.
- DOM
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Aug 30, 2008 10:07 am
- Kontaktovať užívateľa:
Re: kupa prveho 50ccm skutra - hlavne kriterium hmotnost skutra
co tak sachs madass? http://sachs.katalog-motocyklov.sk/moto ... madass-50/
nieje sice najlahsi ale ma taku konstrukciu do ktorej sa vies opriet a ked nahodou spadne na zem tak nic nepolames
nieje sice najlahsi ale ma taku konstrukciu do ktorej sa vies opriet a ked nahodou spadne na zem tak nic nepolames

podpis som si este nenastavil