7.6.2008 - zraz malych motoriek v NR/TO
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- Beella
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
Nemozte (-me) ist tadialto? To co je vyznacene tou zltou farbou.
Lebo: 1. byvam po ceste, 2. je tam ovela menej dedin, 3. je to lepsia cesta, lebo tadial cez Jelsovce..... je to sama dedina a staaaale ides rovno jak dilino Proste je to nudna cesta.
A ten zlty bod tak tam byvam.

podpis som si este nenastavil
- Lapko
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
- Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7
Tak predbezne sa pripajam aj ja. Ak nebude v sobotu hnusne pocasie tak pojdem aj s mojou drahou z Trencina do Topolcan cez Banovce. Kto chce moze sa pridat. Stretneme sa u Baranka v TO. Aka bude vasa cestovna rychlost z NR do TO ? Aby som si to priblizne naplanoval casovo...
podpis som si este nenastavil
cestovna rychlost bude cca 80kmh
no mozme ist teda tou cestou pod horu... nieje problem
ja pojdem do NR tiez pod horu, a keby tam boli fakt ze nejake problemy typu: extremne vela strku, polnohosp. nanosy, diery, zrazena zver a pod. tak sa pojde inou cestou...
INAK AKCIA SA V PRIPADE NEPRIAZNIVEHO POCASIA RUSI! ale dufajme ze bude pekne
no mozme ist teda tou cestou pod horu... nieje problem
ja pojdem do NR tiez pod horu, a keby tam boli fakt ze nejake problemy typu: extremne vela strku, polnohosp. nanosy, diery, zrazena zver a pod. tak sa pojde inou cestou...
INAK AKCIA SA V PRIPADE NEPRIAZNIVEHO POCASIA RUSI! ale dufajme ze bude pekne

- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
matussko napísal:ok ok, trosku som to prepiskol... tak Vas prosim o pomoc, poradte mi vhodnu cestovnu rychlost pre Vase masinky... hadam sa nejako dohodneme a keby nie tu, tak na mieste stretka v NR urcite...
Tommy to si ty?

Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka