Kymco XCiting 250/300i - prvá výmena motorového oleja?

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa dr.snake » Pi Jún 06, 2008 7:15 pm

sakra ja mam od nova na oleji na svojej C4 -ke uz 22000km ..az sa bojim co za pilinak vypustim :D :D :D
podpis som si este nenastavil

Crossbiker

#27 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Pi Jún 06, 2008 8:40 pm

hade ty nič nevypustíš lebo tam máš už len vazelínu miesto toho oleja

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa dr.snake » Pi Jún 06, 2008 8:50 pm

Crossbiker napísal:hade ty nič nevypustíš lebo tam máš už len vazelínu miesto toho oleja
skorej ja stecem ja c4 :D
ak mam vymenu 30tis alebo 2 roky....francuzka kvalita no :D :D :D

Crossbiker

#29 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Pi Jún 06, 2008 9:28 pm

.....lebo 2 roky....francuzka kvalita no.....to som videl.... :?

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa dr.snake » Pi Jún 06, 2008 9:39 pm

kolbas si videl

Crossbiker

#31 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Pi Jún 06, 2008 9:41 pm

VLADY napísal:Aj príruba na filtrík dačo stojí a aj filtrík samotný tiež..a každá ušetrená korunka vo výrobe sa zíde....(napríklad na odmeny managerom alebo vyššie dividendy pre akcionárov....) A aj tak v podstate to vychádza finančne asi rovnako či drahý olej a filter každých cca 10000km alebo lacnejší olej a vyčistiť sítko každých 4000km..,.samozrejme robotu nerátam šak sám sebe sám.... :P
VLADY keby chceli šetriť, tak to urobia ako francúzi na scoote-nedali by na XCiting piest na sedadlo, kontrolku vyklopenia sedadla a stojanu, palubovka by nemala otáčkomer, nedali by dlhú prednú vidlu, ale 1/2 vidlu s 1 okulárom, nedali by páčky s reguláciou predpetia ale obyčajné, nedali by zadnú vidlu, motor, tlmiče do farby, sedlo by nebolo s nastaviteľnou operkou, ale len také ako má nepr. Satelis, nemal by držiak na mobil atď. proste nie je tam tá príruba preto, lebo to je taká koncepcia motora. Podľa konštruktérov to tak stačilo na mazanie. Olej sa hlavne znehodnocuje tepelným zaťažením nie tým akú dobu ho tam mám. Tak ten liter za 250sk raz za 3tis km ma nepretrhne 8)

Crossbiker

#32 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Pi Jún 06, 2008 9:47 pm

dr.snake napísal:kolbas si videl
očuj hadovka kolbas? to že som tam musel dotiahnúť pólku skruték, predná brzda húpala, íčko mi po 15minutach po kúpe začalo svietiť, drnčalo tam plexisklo, zabezpečenie značkového servisu na prd(nemal tester riadiacej jednotky) to je kolbas? dosť na skúsenosť :evil:

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#33 Príspevok od užívateľa dr.snake » Pi Jún 06, 2008 9:52 pm

sak si kupoval mal si pozret co kupujes ne jak hlupy jano sa poplasit a takoj brat ....a potom do stareho naburat :D :D :D
dneska sa uz vsecko robi v cine a ide na cenu a zisk
uz sa bude aj HD vyrabat v cine honda v indii a pazot na arktide eskymaci budu skladat poca polarnej noci

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#34 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Jún 06, 2008 10:35 pm

Crossbiker napísal:........... proste nie je tam tá príruba preto, lebo to je taká koncepcia motora. Podľa konštruktérov to tak stačilo na mazanie. Olej sa hlavne znehodnocuje tepelným zaťažením nie tým akú dobu ho tam mám. Tak ten liter za 250sk raz za 3tis km ma nepretrhne 8)
Tak to si ale vystihol presne...... a mi tu píšeme a riešime čo a ako a prečo a čo je lepšie, a aký olej a prečo taký a tak furt dokolečka .a malý tučný číňanko alebo taiwanko jazdí a občas tam vymení nejaký olej ......a nerieši takéto onô...ako by som to nazval. :wink:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"