Myslite ze je to bezpecne ??
Moderátor: Moderators
- mr.rabino
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Dec 11, 2007 9:17 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Myslite ze je to bezpecne ??
Mam taku otazocku...myslite ze je bezpecne robit diery "chladenie" na kryt variatora? aky nato mate nazor ?

podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
kamarat ( spoluziak ) mal tiez len asi 6-7dier na tom kryte ,,.. lenze Nezalezi kolko ich tam mash ( teda aj ano ) ale hlavne Vediet KAM ich vyvrtat tak aby tam bolo spravne prudenie a pre normalny "uzivatelsky" scoot ako tu mame skoro setci tak je to zbytocne ale nejaka vetracka sa hodi to jo
( a inak nemusis zakladat new temu, ked uz niekto nasiel to co sa tu preberalo staci si to Precitat a mash to ... take tazke to zas neni )

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
preco to ma piagio seriovo deravy ten dekel? a aj niektore minareli dekle su zo sanim na zaciatku a dierou vzadu (vecsina F15tiak to ma) a aj keeway ma vetranie... a skus si dat dekel varia na 4 sroby a chod sa povozit tak 5min pri maximalnej rychlosti a ked zastavis daj co najskor dole ten dekel a drz ho dvoma rukami aspon minutu...............
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
dobre dane diery neuskodia...ked je ich vela a na zlych miestach uberu na pevnosti kartra...vetranie je super vec...piaggia maju koli spine potiahnute sanie do dekla az do prednej masky...cize ine menej bordelu...ked som to dal dole tak to tak silo salo ze my po lese nasavalo dnu listie 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
ja zas nevidim co je na tom nebespecne, ak tam nestrcis prsty tak sa nikomu nic nestane a myslim za aj daky ten kamen keby tam nahodou vletel to prezije, zato nemat prehriaty remen a spojku, navyse aj valceky ked niesu prehriate vydrzia viacejDomco napísal:mne sa to velmi bezpecne nezda ,je to akurat tak efektne ,ale efektivne asi nie ,aj ked to moze dost chladit
takze ak jazdis po asfalte tak jednoznacne plus bez dalsich otazok, ak jazdis v kukurici kup si traktor
- tdafo
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Jún 30, 2007 5:29 pm
- Skúter: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p
- Kontaktovať užívateľa:
A bola aj nejaká zmena vo výkone, alebo ostalo to to isté? (ked si tam nemal ten filter)Scarp napísal:v skratke nic dobre to nespravi na pretoekoch to sice pouzivaju aj v exrem podmienkach ale neodporucam ja som si dal doel len ten maly filtrik s deklu karteru a behalk som 2 tyzdne a sposobilo mi to malek skrabance vo variu od prachu albo zrniek bordelu
Takže Zoznam: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p Vsetko original
Dragster je este v príprave 

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
naco by si to robil ked to uz mas od serie...ten cierny dekel na dekli varia...a vzadu dole na dekly ti to odfukuje von...velmi ucinneDomco napísal:no asi mas pravdu ,mozno to nakoniec spravim aj ja
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
ale on to tam nemal, podla neho to bola kravina tak tie otvori upchal plastelinou :gt2: suflik tuning :gt2:alcatelko napísal:naco by si to robil ked to uz mas od serie...ten cierny dekel na dekli varia...a vzadu dole na dekly ti to odfukuje von...velmi ucinneDomco napísal:no asi mas pravdu ,mozno to nakoniec spravim aj ja

taketo daco do premavky uplne vyhovujuce
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no v prvom rade aky mas skut a v druhom rade to je ten najvacsi problem ze kam to navrtat aby to malo spravne prudenie
je to len o tom ... ja to mam pekne vylestene a nemienim tdo toho vrtat

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750