co udava km??
Moderátor: Moderators
co udava km??
co udava tie nabehane KM na tacho??.....hlava motora?...alebo ......?????
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
nechapem... sak tachometer v prednom kolese, nie? Pocet nabehanych kilometrov sa rata, ked sa predne koleso toci... A ma to vypovedat o nabehanych kilometroch, teda o predpokladanom opotrebeni scootra (motora, lozisk a i.) Samozrejme stav scootra je okrem toho zasadne ovplyvneny predch. majitelom a sposobom uzivania...
A tachometer sa da aj odpojit, resp. niekto ho vie aj stocit na nizsie km, cim potom zavadza kupujuceho...
A tachometer sa da aj odpojit, resp. niekto ho vie aj stocit na nizsie km, cim potom zavadza kupujuceho...
ja som myslel to inak ... ja vym ze predne koleso ale to ako si zacal hovrit o lozisku ze napriklad ja som dal novu hlavu motora a teraz by som mal mat o nieco KM menej ??....nemislim tak ze sa to same vimaze ale to ze de je to co najviac je zatazene lebo ked ja vymenim cely motor cize mam scoot ako novy as naten r.v. chapes cize ja stenm to ze de top je to co je najviac zatazene motorom
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
tak je pekne ze pozans aj takych ludi aj nebudem menovat autobazar dosti velky na slovensku znami predaval auto najazdene okolo 250tisic volal mu potom pan co si ho kupilze s amu pokazilo po mesiaci a ako to ej mmozne ked to auto ma nabehanych 50tisic neviem co presne odislo tak asi tak to chodi na slovensku ked si nastartujes a neni si uplne hluchy poznas ci to su skutocne km alebo nie ale su aj j.. ako to spravi felicia vymenis rozvody a motor je tichy ako novy cca 1500 sk investicia
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ked kupis auto s kompletnymi zaznamami mas istotu aj o km...ja mam z bazara auto ale mam k nemu zaznami min 4 roky dozadu a som si isty ze to malo ozaj 170tis km 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jáj..ale aj to je individuálne.... ak dakto dusí scooter po dialnici plný tak asi najviac ničí motor...ak dakto behá po meste po rozbitých cestách a tak pod...tak dostáva kvapky podvozok a motor bude OK ... A ak dakto jazdí jak hovado alebo teda nejak podobne,tak zničí celý scooter komplet ....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

...ja jazdim po polnych cestach vecinouVLADY napísal:Jáj..ale aj to je individuálne.... ak dakto dusí scooter po dialnici plný tak asi najviac ničí motor...ak dakto behá po meste po rozbitých cestách a tak pod...tak dostáva kvapky podvozok a motor bude OK ... A ak dakto jazdí jak hovado alebo teda nejak podobne,tak zničí celý scooter komplet ....

- TUNER
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Apr 02, 2008 1:13 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
...zřejmě proto že ještě nemáš vodičák že )))sparco napísal:...ja jazdim po polnych cestach vecinouVLADY napísal:Jáj..ale aj to je individuálne.... ak dakto dusí scooter po dialnici plný tak asi najviac ničí motor...ak dakto behá po meste po rozbitých cestách a tak pod...tak dostáva kvapky podvozok a motor bude OK ... A ak dakto jazdí jak hovado alebo teda nejak podobne,tak zničí celý scooter komplet ....
podpis som si este nenastavil