co vsetko obnasa prepis scootra do ineho okresu?
Moderátor: Moderators
to je iba jedna SPZ cize 800 nie ?matopn napísal:ak ej iny okres kolky 1500sk
sice je to z lucenca ale to je jedno ceny musia byt take iste
http://www.zkpplc.szm.sk/klub/stranky/sppopl.html
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
pri odhlasovani mu staci kupno predajan zmluva alebo paierik s tvojim menom adresou a datumom naroddenia ja somd al radsej aj rodne cislo a cislo ob preukazu ale nemusis tam byt ty potom prides s odhlasenym tech na obhliaku to trva zhruab 5 minut budu ti pozerat cislo ramu motor sa uz nekontroluje ostempluje ti ten 2harok co budes mat vypisany a ides na prepis mne to trvalo 45 minuta mal som svoje znacky znacky si mozes prinitovat doporucujem
podpis som si este nenastavil
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
presne takTHeBaNDiT napísal:pri odhlasovani na noveho majitela do ineho okresu nemusi byt novy majitel pritomny, dokonca nemusi byt pritomny ani samotny motocykel... (aspon v mojom pripade to tak bolo). Je potrebne vsak mat udaje o novom majitelovi, aby mal pan policajt koho zapisat do technickeho preukazu...
- Firenze
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Máj 10, 2008 9:16 pm
- Skúter: Suzuki Burgman AN650 Executive K9
- Kontaktovať užívateľa:
Tak a mam to vybavene BURGMAN uspesne prihlaseny.
Pri odhlaseny somnemusel byt , ael bol som vsak co aj tak nic ine som na robote nemal a policajt bol radsej ked to moze vypisat z obcanaka.
No a pri prihlasovani to bolo presne tak ako je to tam napisane.
Uzatvorit povinne zmluvne poistenie.
Vypisat zmluvu prefotit technicak nalepit ho na stranu kde by sa mali vypisovat udaje o motorke. Ist na prehliadku policajt vam tam da stempel.
Zdemontovat staru znacku kupit si 1500 korunove kolky postavit sa do rady.
Pri okienku to dat vsetko policajtovy aj zo starou SPZ dat mu obcanak a nezabudnut si potom od neho vypytat kupno predajnu zmluvu lebo mi ju uz chcel zobrat musel som si ju pytat naspat. No a v podstate to je vsetko.
O takych 10 minut vam da novy Technicak a nove cislo potom uz iba prichdza na rad konecne ENJOY
.
Pri odhlaseny somnemusel byt , ael bol som vsak co aj tak nic ine som na robote nemal a policajt bol radsej ked to moze vypisat z obcanaka.
No a pri prihlasovani to bolo presne tak ako je to tam napisane.
Uzatvorit povinne zmluvne poistenie.
Vypisat zmluvu prefotit technicak nalepit ho na stranu kde by sa mali vypisovat udaje o motorke. Ist na prehliadku policajt vam tam da stempel.
Zdemontovat staru znacku kupit si 1500 korunove kolky postavit sa do rady.
Pri okienku to dat vsetko policajtovy aj zo starou SPZ dat mu obcanak a nezabudnut si potom od neho vypytat kupno predajnu zmluvu lebo mi ju uz chcel zobrat musel som si ju pytat naspat. No a v podstate to je vsetko.
O takych 10 minut vam da novy Technicak a nove cislo potom uz iba prichdza na rad konecne ENJOY