TN obchod na skutre
Moderátor: Moderators
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
TN obchod na skutre
tak chcel som sa opytat ci je v trencine nejaky obchod kde sa daju kupit veci na skutre bo v pn je ale to co potrebujem tam nemaju dakujem
podpis som si este nenastavil
- Mathes166
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Okt 29, 2007 8:35 am
- Kontaktovať užívateľa:
http://www.motolife.szm.sk ale podla mna draho.. 

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
drahe tak to ste neboli v tom pn
loziskova miska riadenia na simsona ze 100sk
na nete ze 20:D a uplne take veci na scoot ze
jedine tam maju lacne sviecky ...
Co mato pojdeme nieco kuknut do TN???:D

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
zajtra mam skusku v tn tak sa tam chystam a vo stvrtok idem na scootri chalani spravili chlastacku s profakom a mne sa nechce pit tak musim ybt vodicFoXiK napísal:drahe tak to ste neboli v tom pnloziskova miska riadenia na simsona ze 100sk
na nete ze 20:D a uplne take veci na scoot ze
jedine tam maju lacne sviecky ...
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
btw. co cakate ze dakto drzi vsetko skladom? len malossi ma v katalogu 6500 poloziek,rms 3000,potom je tu stage 6 atd...cize keby niekto chcel mat vsetko aspon od troch znaciek je to cez 12000 roznych dielov...aby mal po viac kusov tak je to min 20 000dielov...vezmi si len 500sk priemerna cena kolko to je...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Looserqo
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
- Kontaktovať užívateľa:
.
Motopartner je aj na zlatovskej vedla hondy. uz sa tam chystam mesiac pozriet ci maju valceky. ale skoro zatvaraju,to nestiham z roboty.
- Looserqo
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
- Kontaktovať užívateľa:
kde presne pri bile je ten obchod a co je to za prilba? mam City prilbu a potrebujem aspon JETku, lebo to moc fuci, odkedy jazdim mam problem s ocami, okuliare nestacia ]-;matopn napísal:pri bile je dalsi a este neikde medzi pesou zonou a juhom je maly obchod v rodinnom dome tam mali asi najlepsi vyber 3 vyfuky a 2 valce![]()
ale pri bile je novootvoreny nejaky obchod kupil som tam prilbu za 1400 v akcii v pn stoji cez 2500 ta ista im to tu sibe
- Lapko
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
- Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7
Nemyslis ty nehodou forstingera ? lebo ten je pri jettke pumpe a kusok je billa.matopn napísal:pri bile je dalsi a este neikde medzi pesou zonou a juhom je maly obchod v rodinnom dome tam mali asi najlepsi vyber 3 vyfuky a 2 valce![]()
ale pri bile je novootvoreny nejaky obchod kupil som tam prilbu za 1400 v akcii v pn stoji cez 2500 ta ista im to tu sibe
- kime
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Mar 27, 2008 12:46 am
- Kontaktovať užívateľa:
este ze tie scooter veci su tak dobre prenosne a male.
asi by som mal po takych shopoch behat,
dnes som siel kupovat notebook na scootri, tebuch to som sa zapotil ked sa ta krabica cca 25x40x50 cm nezmestila pod nohy tak som to hodil za chrbat oprel o kufrik a tlacil chrbtom aby sa to nez....
dnes som siel kupovat notebook na scootri, tebuch to som sa zapotil ked sa ta krabica cca 25x40x50 cm nezmestila pod nohy tak som to hodil za chrbat oprel o kufrik a tlacil chrbtom aby sa to nez....
- Lapko
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
- Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7
Fuha a ty si uz aky extremista. Este mi povedz ze si ho bol kupovat v BA v BGSkime napísal:este ze tie scooter veci su tak dobre prenosne a male.