skuter na dialnici
Moderátor: Moderators
-
rxe
- kolobežkár

- Dátum registrácie: St Apr 09, 2008 3:25 pm
- Skúter: SUZUKI BURGMAN 400 K4
skuter na dialnici
no dneska som isiel z piestan a predbiehal som skuter ktory sa akurat pripajal na dialnicu a zrazu bol primne a tak ma opalil
ze som nechapal
bola to aprilia atlantic modra a isiel som 150-160 a nevedel som ho dobehnut , no nechapem este do teraz, je to mozne ? 
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
mozem potvrdit... presiel som z Matrixa na Atlantica, a ten je, ako ked si sadnes do pohodlneho kresla pred telku - akurat ze ruky das na riadidla. A pruzenie taktiez velmi prijemne, uz sa nebojim, ze sa scooter na nasich cestach pri prejazde jamy rozpadne (teda nie zeby sa mal Matrix rozpadnut, a nie zeby som teraz jamy vyhladaval, ale Atlantic to filtruje s prehladom). 
Dufam, ze autorovi topicu neprekaza, ze sa tu rozpisujem o maxiscootri ako takom, ale takato tema tu na fore chyba a toto je v podstate o tom (az na to, ze nemam spominanu 500-vku).
Dufam, ze autorovi topicu neprekaza, ze sa tu rozpisujem o maxiscootri ako takom, ale takato tema tu na fore chyba a toto je v podstate o tom (az na to, ze nemam spominanu 500-vku).
-
Crossbiker
- viper
- motorkár

- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Zatial mozem povedat len jedno - maximalka co sa mi podarila,kym ma niekto nezbrzdil vo dvojici 150 a sam 150.Pri tych 150 motor tocil 7000 takze este nieco by vytiahol zatial som to nemal kde overit,lebo sa vzdy najde nejaky blbec co vyleze a nepozera sa za seba 
To plati aj pri aute.Zacne predbiehat ked som 20m za nim.
Rozdiel pri plne nalozenom skutri a ked idem sam je len v zrychleni.
To plati aj pri aute.Zacne predbiehat ked som 20m za nim.
Rozdiel pri plne nalozenom skutri a ked idem sam je len v zrychleni.
Kawasaki Versys Touring Edition

- THeBaNDiT
- moderátor

- Kontaktovať užívateľa:
150 tacho ci GPS? Tak to potom ani nie je taky velky rozdiel v maximalke, moja 250 mi da 125-130 tacho... akurat od tych 110 k maximalke uz len pozvolna... a to ma este caka vymena oleja, nastavenie ventilov, vycistenie airboxu a pod.
Mozno potom to pojde este o kustik lepsie k maximalke, aj ked 130 je maximalka udavana vyrobcom, tu nepokorim...
ale ja sa nezeniem za maximalkou, dokonca si chcem objednat zvysene plexi, aby na mna nefukalo, a v takom pripade pojde maximalka o 5-10km/h dole, ale pohodlie sa rapidne zvysi (teraz na mna VELMI fuka, rovno na prilbu).
ale ja sa nezeniem za maximalkou, dokonca si chcem objednat zvysene plexi, aby na mna nefukalo, a v takom pripade pojde maximalka o 5-10km/h dole, ale pohodlie sa rapidne zvysi (teraz na mna VELMI fuka, rovno na prilbu).
- duky5
- motorkár

- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
no ked ste to tu nakusli, po vyletiku v krkonosiach mam nasledovne udaje.
nalozeny nexus s kufrom maxiou a 90kg jazdec
.
maximalka 160 tacho, GPS 147 km/h. spotreba 8,3 l/100 km
obcas tacho vyskocilo na 170 podla protivetra, GPS 156 km/h
pri miernom klesani na dialnici dalo tacho 180 km/h, GPS akurat vypadlo
nalozeny nexus s kufrom maxiou a 90kg jazdec
maximalka 160 tacho, GPS 147 km/h. spotreba 8,3 l/100 km
obcas tacho vyskocilo na 170 podla protivetra, GPS 156 km/h
pri miernom klesani na dialnici dalo tacho 180 km/h, GPS akurat vypadlo
- THeBaNDiT
- moderátor

- Kontaktovať užívateľa:
dufam, ze si ho potom nasiel...duky5 napísal:pri miernom klesani na dialnici dalo tacho 180 km/h, GPS akurat vypadlo
Ja mam zatial maximalku 126-127 tacho na rovinke pri bezvetri, myslim... podla GPS to bolo 123km/h. Ale keby bola dlhsia rovinka, a najma keby som sa skrcil, resp. keby som bol nizsi (lebo chytam vsetko na prilbu), bolo by to viac... ked bude lepsie pocasie, otestujem.
Z jedneho mierneho kopca som tomu dal 130-131 tacho, viac myslim moj Atlantic 250 ani ist nemoze, je to konstrukcna maximalka (vario a motor zrejme nepusti).
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
tak hned za prve: najdi cestovnu 250ku moto... skuter je pohodlnejsi a nemusis radit... a ked si skutrista nekupis si predsa moto ale skuter
ja planujem maxik koli tomu ze cestovnu motorku nechcem...na dlhsie presuny chcem skutrik...moto chcem na vyblaznenie sa a to sa na cestovnej neda (cestovna je o kompromisoch) a choppre nemusim
ja planujem maxik koli tomu ze cestovnu motorku nechcem...na dlhsie presuny chcem skutrik...moto chcem na vyblaznenie sa a to sa na cestovnej neda (cestovna je o kompromisoch) a choppre nemusim
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Prečo???asi???Ak sedíš na moto tak Ti fúka všade.... sedíš v polohe ktorá mne osobne pripadá dosť neprirodzená...nemáš žiaden odkladací priestor... a po meste jazdiť 1-2-3.a stojíš a zas odznova...a potom na moto ťa to láka tomu nakladať a to mne stačí aj ten scooter na to aby som sa dostal tam kam potrebujem a aj tá rýchlosť mne osobne postačuje nemusím lietať 150... tak preto. Skrátka scooter ničím nenahradíš.
Si neviem predstaviť že by som mal nejakú moto a chodil s ňou na nákup po ceste z práce domov.... a na scootri to zvládam v pohode . 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.