Scarp napísal: 1 cena tomu kto vydrzi triezvy do 23.00
Z takychto sutazi som ja diskvalifikovany , na mne neni nista videt, v STV som bol hodinu a pol v priamom prenose nacapany jak rus (po schodoch mi musel pomahat kamarat) a nikto si nic nevsimol , len maskerka sa divila preco som taky bledy,... vecer mozem robit hovorcu
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
Tak to zalezi len od vas cisa budete nudit alebo nie ja spravim vsetko pre to aby tam bolo co najviac aktivit ale v kazdom pripade prvorada je bezpecnost pri vsetkom takze nehorzi aby niekto nacapany vyliezol na skuter
TomasARN - Tak to je vzdy najdolezitejsie aby sa nikomu nic nestalo som uz musel podpisat milion papierova vyplnit 500 000 ziadosti aby to vsetko bolo papierovo ok a otazka bezpecnosti ma uz stale nemalo najhorsie to bude na sprintoch ....
tak keď už sa nám to pomaly blííži tak by som sa chcel opýtať na nejaké info kto by chcel ísť s bytrice a zo ZV v SOBOTU ? mohli by sme sa dohodnúť tak ako minulý rok
Predbezny program :
Sobota :
10.00 - zahajenie ( ja tam budem od 8 rana )
11.00-12.00 - obed
12.00-13.00 - sútaž o najkrajší skúter + umývynie skútrov babami ale to neslubjem na 100 %
13.00-16.00- šprinty (5 km od miesta zrazu )
16.30 - výjazd
18.00 - sútaže v kempe
19.00 -vyhodnotenie
22.00- ??? - vystavovanie podsvietenich skutrov + volna zabava
Nedela : Uvidime po dohode mozme ist niekam sadnut ,obed alebo nieco podobne
a ešte malá otázočka že ten obed bude ako riešený ? pôjdeme spoločne niekde .. alebo každý nech si ide kam chce ? potom keď vybavíš na sto pro to umývanie tak sa cestoui stavíme aj v nejakej hore alebo tak nejak nech majú holky čo robiť
no josto tak 1. obed bude gulas a kto neche asi 2 min cesty peso od zrazu je uplne genialna restika a brw mas to v prvom prispevku ale ja viem ide na teba semilita a umyvat sa budu len skutre v sutazi o najkrajsi skuter no este porozmyslam