ceny?
Moderátor: Moderators
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 10:49 pm
- Skúter: Keeway hurricane
ceny?
Zravím vás všetkých,
chcel by sompoprosiť či bymi niekto vedel zhruba napísať koľko stoja nasledovné komponenty na Hurricane lebo to akosi neviem násš na nete. Idem na ked pojdemna kontrolnú prehliadku po 4000km, čo je asi tak o mesiac že koľko si mám pripraviť peňazí a čo relatívne treba/netreba meniť, lebo v servise ti nepovedia nikdy pravdu. pre informáciu skúter je ešte v záruke. Ďakujem za radu a tu sú nasledovné komponenty ktoré sa majú vymeniť podla servisnej knižky po 4000km :
motorový olej - ? sk?
olejový filter - ? sk?
vložka vzduchového filtra - ?sk?
palivový filter - sk?
sviečka - sk?
dik za pomoc !
chcel by sompoprosiť či bymi niekto vedel zhruba napísať koľko stoja nasledovné komponenty na Hurricane lebo to akosi neviem násš na nete. Idem na ked pojdemna kontrolnú prehliadku po 4000km, čo je asi tak o mesiac že koľko si mám pripraviť peňazí a čo relatívne treba/netreba meniť, lebo v servise ti nepovedia nikdy pravdu. pre informáciu skúter je ešte v záruke. Ďakujem za radu a tu sú nasledovné komponenty ktoré sa majú vymeniť podla servisnej knižky po 4000km :
motorový olej - ? sk?
olejový filter - ? sk?
vložka vzduchového filtra - ?sk?
palivový filter - sk?
sviečka - sk?
dik za pomoc !
podpis som si este nenastavil
- skaza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
- Skúter: Keeway Focus
v servise si na tebe namastia vacky tam vypitaju vela.meni sa iba olej v prevodovke,olejovy filter ani neviem ci tam je,vloska do vzduchacu sa iba vycisti ale pochybujem ze sa ti tam stym budu srat palivovy netreba menit pokil si do nadrze nesipes piesok,a sviecka bude nova daj si to radsej spravit nejakemu kamosovy co sa dotoho vyzna lebo v servise za to vela zacalujes
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ano ale to nedas do autorizovaneho servisu stracas zaruku...vid zarucne podmienky...mas to ako s autom...skaza napísal:v servise si na tebe namastia vacky tam vypitaju vela.meni sa iba olej v prevodovke,olejovy filter ani neviem ci tam je,vloska do vzduchacu sa iba vycisti ale pochybujem ze sa ti tam stym budu srat palivovy netreba menit pokil si do nadrze nesipes piesok,a sviecka bude nova daj si to radsej spravit nejakemu kamosovy co sa dotoho vyzna lebo v servise za to vela zacalujes
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Looserqo
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
mam v celku rovnaky problem
Hurikaniku sa blizi 4000km a pozeral som do servisnej knizky, ze pri 4000 uz je zoznam veci, ktore treba skontrolovat/vymenit dlhsi. Odblokovanie a nejake to ladenie karburatora som si robil sam, ale brzdy, piesty a ja neviem co vsetko by som radsej nechal niekomu, kto do toho trosku vidi. A uz ma asi ani ta zaruka netrapi.
Hurikaniku sa blizi 4000km a pozeral som do servisnej knizky, ze pri 4000 uz je zoznam veci, ktore treba skontrolovat/vymenit dlhsi. Odblokovanie a nejake to ladenie karburatora som si robil sam, ale brzdy, piesty a ja neviem co vsetko by som radsej nechal niekomu, kto do toho trosku vidi. A uz ma asi ani ta zaruka netrapi.
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
jj v zaruke ti vypytaju take palky za robotu ale to pri vsetkom nie len pri scootri ja platim az vymenu oleja vo fabii 5800sk aj s olejom co enni normalne. a pri scootri aby som ta chodil po 500 potom po 1000 .... to tiez neni normalne zoberu za to tolko prachov ze ked ti daco odide ta to vide lacnejsie ako keby chodis na zarucne prehliadky
- Stando
- cyklista
- Dátum registrácie: St Júl 19, 2006 2:57 pm
- Skúter: Honda NC700 Integra
Ano v servise maju cely zoznam, a pausalnu ciastku ~ 1200sk.
Za 2dcl oleja do prevodovky (ktory asi ani nemenia zakazdym), kontrolu sviecky a kontrolu remena to za to asi nestoji...
Ale samozrejme je to na zvazenie...
Za 2dcl oleja do prevodovky (ktory asi ani nemenia zakazdym), kontrolu sviecky a kontrolu remena to za to asi nestoji...
Yamaha NMAX 125 -2018 ->
HONDA NC700 Integra -2016 ->
Gilera Nexus 500i MK1 - 2010 -2016
Keeway Focus 50 - 2006-2013
HONDA NC700 Integra -2016 ->
Gilera Nexus 500i MK1 - 2010 -2016
Keeway Focus 50 - 2006-2013
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
hmm no zalezi ked im tam pojdes tusim 4x do 4000km tak si vypocitaj ze len za prehliadky im tam nechas 4800sk to mas ked sati daco pokozi pekny zaklad kupit novu vecStando napísal:Ano v servise maju cely zoznam, a pausalnu ciastku ~ 1200sk.
- kika
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 ST
ja si myslim ze 4000km este nie je tak vela, ja mam nieco cez 5000km a mam meneny olej v prevodovke, vypraty vzduchovy filter, menene valceky(aj ked este by zniesli aj viac km) a vymenenu brzdovu kvapalinu.samozrejme je dobre dat si skuter skontrolovat a popozerat, ale ja mojmu servisu, kde som skuter kupila neverim, iba pytali coraz viac penazi a so skutrom nic neurobili, tak preco by som tam mala chodit?
na moj skuter dohliadaju ini mechanici a este aj zadarmo
na moj skuter dohliadaju ini mechanici a este aj zadarmo