NEBRAT TESCO BENZIN !!!
Moderátor: Moderators
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Alcatelko, v podstate mas pravdu, Slovnaft dodava ,,surovy,, benzin, a aditziva si dava kazda benzinka, ale v podstate zaklad je ten isty.
Co sa tyka vody v benzine, tak je to len o tom, ze v nadrziach sa kondenzuje voda a pokial to nevycistia v nadrzi na benzinke, tak ju potiahnes do svojej nadrze. taka chaby sa moze stat na kazdej pumpe, je jedno, ake je to znacka benzinky, ci je to Shell, esso atd., kazda ma svojho ineho prevadzkovatela, ktory moze opomenut. CO sa tyka Tesco v LV, tak tam som problem nemal, ale napriklad bol problem s vodou na Avanti v NR, ale uz pekne davno, potom sa to neopakovalo
Co sa tyka vody v benzine, tak je to len o tom, ze v nadrziach sa kondenzuje voda a pokial to nevycistia v nadrzi na benzinke, tak ju potiahnes do svojej nadrze. taka chaby sa moze stat na kazdej pumpe, je jedno, ake je to znacka benzinky, ci je to Shell, esso atd., kazda ma svojho ineho prevadzkovatela, ktory moze opomenut. CO sa tyka Tesco v LV, tak tam som problem nemal, ale napriklad bol problem s vodou na Avanti v NR, ale uz pekne davno, potom sa to neopakovalo
- patrez13
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Okt 16, 2007 10:21 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon x50
- Kontaktovať užívateľa:
mojho kamosa fotrovi vozia s UA a ma doma cez 200 litrov ja tam pravidelne tankujemdr.snake napísal:veru keby neboli take sory a keby som mal dajakeho kamosa kde by som mohol otocit aspon raz nadrz tha idem....120litrov mam na cely mesiacpatrez13 napísal:chlapci najlepsie je ukrajina28sk/l
podpis som si este nenastavil
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
konec sveta :gt1:matopn napísal:kde byva kamarat aj by som prisiel natankovat
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- Stando
- cyklista
- Dátum registrácie: St Júl 19, 2006 2:57 pm
- Skúter: Honda NC700 Integra
Kamarat si kupoval na UA do 2 rocnej suzuki vitary kym mu nadobro neskapala... ked vypustili nadrz tak to smrdelo po petroleji, riedidle a neviem com vsetkom len nie po nafte... Co ho stala oprava tak to uz neprezradil ci to stalo za tu usporu...
Yamaha NMAX 125 -2018 ->
HONDA NC700 Integra -2016 ->
Gilera Nexus 500i MK1 - 2010 -2016
Keeway Focus 50 - 2006-2013
HONDA NC700 Integra -2016 ->
Gilera Nexus 500i MK1 - 2010 -2016
Keeway Focus 50 - 2006-2013