NEUSTÁLE HÁDKY
Moderátor: Moderators
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
NEUSTÁLE HÁDKY
.. Prečo tu každý do každého rýpe ?!?! keď som sem prišiel pred dvomi rokmi tak to tu bolo super každý s každým dobre vychádzal všetci sa snažili pomôcť usmerniť a za ten jeden rok sa to zmenilo na nepoznanie skoro v každej téme sa niekto háda s niekým ... Veď sa kus správajme ako ľudia .... nechcel som robiť OT do jednej témy tak som to dal do novej ... 

podpis som si este nenastavil
- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8

Gilera runner => Piaggio X8
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
preco je 90% hadok? nik si neprizna chybu a vela ludi ma svoj nazor dopredu ale spytaju sa na nazor druhych a ak je nahodou ich nazor iny skalopevne sa snazia presvedcit ze oni maju pravdu...tak naco sa pytaju teda?
a pred dvoma rokmi sa tu riesili kus ine veci ako teraz... teraz sa tu riesia totalne kraviny az sa z toho jezia vlasy... skuter tuning forum ale seriozny tuning sa tu davno neriesi...skor je to poradna ze mam obe ruky lave ale servis ani za nic urobte mi to cez pocitac...
a pred dvoma rokmi sa tu riesili kus ine veci ako teraz... teraz sa tu riesia totalne kraviny az sa z toho jezia vlasy... skuter tuning forum ale seriozny tuning sa tu davno neriesi...skor je to poradna ze mam obe ruky lave ale servis ani za nic urobte mi to cez pocitac...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Podla mna je to preto, lebo skuter ma v dnesnej dobe uz kazdy sopliak, co ma 15 a vsetci im podobny, co im vek konci na slovicko -nast. Su to ludia, ktori su este nedozreti a nevedia co je spravne, nepoznaju este presne hodnoty a su stastni, ked mozu vybliakovat na fore, robit bordel a neporiadok a zastavat si aj svoj, mozno mylny nazor, pretoze si myslia, ze maju internet a mozu vsetko .. chalani na motoride fore su v pohode, je to jasne preco, tam pod 18 rokov nie snad nikto ...
ps: aby som nezabudol, ked im dojde rec a uz nevedia akua nadavku by pouzili, tak vytiahnutu tu chujovinu s chinou verzus znacka, pretoze ich tatinko im kupil gileru...
ps1: trafena hus zagaga..
ps: aby som nezabudol, ked im dojde rec a uz nevedia akua nadavku by pouzili, tak vytiahnutu tu chujovinu s chinou verzus znacka, pretoze ich tatinko im kupil gileru...
ps1: trafena hus zagaga..
Naposledy upravil/-a matio v Po Jún 23, 2008 7:05 pm, upravené celkom 1 krát.
- Domco
- motorkár
takze reagujem na teba matio - ja ma tiez vek s koncovkou nast ,a neviem o tom ,ze by som sa hadal alebo robil nejake vacsie problemy,mozno sem tam ano ale vacsinou nie.Nemozes hadzat vsetkych ludi do jedneho vreca ,nemozes odsudit vsetkych na zaklade par ludi ,to ako keby sa ti pokazi skodovka a povies ze cela skoda je na prd ....proste mam trosku iny nazor .
Podla mna mal alci pravdu s tym ,ze si vacsina z nas nevie priznat svoju chybu,kazdy sa citi ako sef a pritom by sme mali drzat spolu
Podla mna mal alci pravdu s tym ,ze si vacsina z nas nevie priznat svoju chybu,kazdy sa citi ako sef a pritom by sme mali drzat spolu
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Jostobb, za dva roky tu pribudlo niekolko stoviek registrovanych, takze vecsia pravdepodobnost hadok a ostrejsej vymeny nazorov, vela hadok by tu ani nebolo, ale casto sa stava, ze niekto chce radu, aj ked nezmyselnu a je rozhodnuty uz, co spravi a ked niekto prejavi iny nazor, tak uz sa hada a pretlaca svoj nazor, lebo nevie alebo nechce respektovat nazor druhych, ale to uz pisal niekto predomnou, ale je to tak. Je tu vela nezmyselnych otazok, ktore tu vobec nemuseli byt a tym to vznika, ako napr. nedavna tema, 18 rokov a do technickau sfalsovat 25 Kw, no naco to je dobre, len falsovata podvadzat, lebo niekto je nedockavy... dal som sem len jeden cerstvy priklad, ale je tu toho daleko viac
- Domco
- motorkár
ja si uvedomujem ,ze MY s koncovkou nast ,vam robime vrasky na cele a nie len Vam ,ale aj ludom na cestach ,vela "pretekarov" sa dostane k silnym masinam ,maju este v hlave malo na to aby vedeli co je spravne a rozumne ...ale nehadzte nas vsetkych do jedneho vreca ,len tolko som chcel
- Jostobb
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No to aj mňa napadlo že narástol počet nových členov
ale že by sem chodili len mladý frackovia ktorý sa nevedia správať ....
každý by sa mal asi zamyslieť kus ... a si myslím že tiež neni dobré že niektorý starší členovia sú proti sebe a idú tak príkladom aj tým novým ... 

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
inac vid cerstvo tema ako je to s papiermi...no comment...a to ze idu niektory skalny do seba...ani sa necudujem... 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
najdite si moj prispevok s pred 2 rokov ja som to sem pisal ze skor ci neskor to tu dopadne ako na motoride blbe temy bude tu stoho pokec a budu sem chdoti soplave deti co nevedia co zosebou bohuzial to je osud asi kazdej moto stranky motoride byval plny informacii a super web a tiez je to tam dost zvlastne teraz len tolko ktomu ... a to vidite len stvrtku tem keby ste vedeli kolko toho zmazem temy stylu POMOOOC !!!!!!!! a podobne
- Jostobb
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
FAstHaly...... toto nie je fórum na hádanie sa ... ani na zábavu ... na to sú "možno iné fóra" .... Tu je to na to aby si pokecali s ľudmi čo majú spoločné záujmy hobby aby si nadobudol nové skúsenosti aby si sa aj niečomu priučil aby si spoznal nových ľudi ... a zábavu si môžme spraviť na zraze

- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
Toto fórum má problémy preto, lebo to modi tolerujú. Choďte sa pozrieť na http://forum.audioweb.cz/. Tam jedna trtnutá hláška stačí na absolútne odignorovanie hocikoho. A dávam to sem len ako príklad, nie ako reklamu. Tam nikto nerieši, či sa tam nadáva, pretože sa tam používajú nadávky len v obvyklej dávke v rámci rozhovoru. Ale tvrdo sa tam ide po gramatike a lenivci typu, poraďte mi toto hento, lebo sa mi nechce hľadať, tam nemajú žiadnu šancu. Pokec v téme nehrozí, lebo to modi okamžite vymažú alebo pohrozia mazaním a zostane len to podstatné. Tam majú právo mazať po sebe príspevky všetci užívatelia a zneužili to tam len 2 zatiaľ!! Z 1100 ľudí. Jednoducho sa tam udržuje prirodzený rešpekt bez vyhrážania. Aj keď je pravda, že reprákom sa venuje iná skupina ľudí ako skútrom a autám.