Moderátor: Moderators
to je presne to co som vravelLapko napísal:Ale mne sa stym strasne naprd kreslilo. Najskor to nechcelo vobec a potom ked som na to prisiel tak sa mi to roztekalo. Krasna vona ako lak na nechty. To som mohol aj frajerke ukradnut
nemohol by si nejak inak odfotiti lebo to neni dobre vydetmatio napísal:to je presne to co som vravelLapko napísal:Ale mne sa stym strasne naprd kreslilo. Najskor to nechcelo vobec a potom ked som na to prisiel tak sa mi to roztekalo. Krasna vona ako lak na nechty. To som mohol aj frajerke ukradnuttrebalo sa s tym pohrat a trosku ziskat grif .. nesmies pritlacat, len jemne tahat spicku po hrane, vtedy to je tak akurat..
pokusim sa .. ale az zajtra ..m.y.r.o napísal:nemohol by si nejak inak odfotiti lebo to neni dobre vydetmatio napísal: to je presne to co som vraveltrebalo sa s tym pohrat a trosku ziskat grif .. nesmies pritlacat, len jemne tahat spicku po hrane, vtedy to je tak akurat..
tak to mas gumu, na tom sa neudrzi nic poriadne, ked sa to odiera .. ta fixa je fakt pre smajnknerov, ktori maju chut sa s tym hratScarp napísal:uz 2 krat som kupil origo fixku na pneu za 200 sk no netoji zanic farba mi na aute vydrzala 2 mesiace a to som to 2 krat natieral