ceny?
Moderátor: Moderators
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
a skuter sa ti pokazi a v servise reakcia na reklamaciu: ale to ste vy pokazili, lebo ste bla bla bla a preto vam to nespravimepolucias napísal:vieš aj keby to tak bolo tak ešte počas tej záruky sa mi to oplatí, nie?
kludne môže ešte niečo fatálne odísť a niekto mi potom hodí do očí že som nebol v autorizovanom servise na kontrolu po 4OOO, a som vybavený.
Ja osm z autorizovanim servisom davno skoncil po vymene pri 2000 km ked som si to zratal tak ma to dorazilo prisiel som do servisu v hliniku cakal som 30 min kim ma zoberu ok zaniesol som ho do dielne chlepik vypustil olej nalial novy pritom litrova flasa staci na 2 vymeny dokopy cas prace tak do 10 min vyuctivali mi 450 sk a siel som prec ze polhodina prace a olej akoze liter takto mam uz nahaku mozem okaslat zaruku lebo na 50ky skutre su tak lacne diely ze pokial neznici cely motor vsetko sa da v poho finance vykrit
podpis som si este nenastavil
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 10:49 pm
- Skúter: Keeway hurricane
ludia je to veru tak, servis je svinstvo, robil som ho sám, nie sidce skutrov ani ničoho podobného ale proste servis, len klamstvá a klamstvá, naučím sa to ja asi veru sám , tu a tak od vás čo a ako mám spraviť, lebo som skúter kupoval aby som šetril a nie aby som ešte doplácal stále,
len by sa mi zišiel nejaký skúsený skútrista v mojom okolí čo by ma trochu naučil, čo kde je a tak,,,
len by sa mi zišiel nejaký skúsený skútrista v mojom okolí čo by ma trochu naučil, čo kde je a tak,,,
podpis som si este nenastavil