Pomoc nejde prud do inducky - som zufaly
Moderátor: Moderators
Pomoc nejde prud do inducky - som zufaly
Ahojte, mam problem ze mi vobec nejde prud do inducky.
Nehadze mi iskru tak som meral prud a skusal som aj vymenin CDI a vobec ani neskitla. Startujem nakopavackou.
Hadam sa da namerat ci ide do inducky prud(ked mi ukazuje ze ide do CDI pri prekopnuti v cierno - bielom kabli a v zeleno-bielom kabli. Kabel co je cierno-zlty ide do inducky a ten nema ziaden prud)
Som z toho nestastny, este pred troma dnami 5 krat chytla a odvtedy ani neodpali.
Co by to mohlo byt, pls o odpovede
Nehadze mi iskru tak som meral prud a skusal som aj vymenin CDI a vobec ani neskitla. Startujem nakopavackou.
Hadam sa da namerat ci ide do inducky prud(ked mi ukazuje ze ide do CDI pri prekopnuti v cierno - bielom kabli a v zeleno-bielom kabli. Kabel co je cierno-zlty ide do inducky a ten nema ziaden prud)
Som z toho nestastny, este pred troma dnami 5 krat chytla a odvtedy ani neodpali.
Co by to mohlo byt, pls o odpovede
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ak si menil CDIčko a nejde to tak to asi nemá napájacie napätie a je zlá zdrojová cievka v altíku alebo to nemá impulz na odpálenie iskry a je zlá cievka tá impulzná v altíku je tiež umiestnená tuším alebo to je len niekde rozpojené neukostrené chyba v nejakom konektore a pod...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

Je to divne lebo vsetko osvetlenie ide a aj elektricky starter toci, ale myslim si ze nejde prud do inducky, lebo som meral ten kabel z CDI co ide do inducky a nenameral som nic(mozno ze tam nieje ziaden prud co by som nameral, no ked dam na cierno-biely kabel co ide do CDI a prekopnem, tak tam svieti- ide prud)
No z CDI nevychadza do inducky ak nejaky meratelny ma, potom nehodi iskru a je to jasne
Som chcel vediet ci to neovplyvnuju tie dalsie tri kable co idu do CDI z casti motora a z tej valcekovej veci na karburatore.(Sorry za pojmy )
No z CDI nevychadza do inducky ak nejaky meratelny ma, potom nehodi iskru a je to jasne
Som chcel vediet ci to neovplyvnuju tie dalsie tri kable co idu do CDI z casti motora a z tej valcekovej veci na karburatore.(Sorry za pojmy )

Tak ze ked prekopnem, malo by dynamo vyrobit prud a napajat tak CDI?
Tak potom to funguje lebo ked prekopnem dioda sa mi rozsvecuje, ale nochiti ani za ...
Prosim Vas, do inducky co ide kabel, teda musi tam pri tom napajani ist nejaka elektriina aby hodila sviecka iskru, tak da sa tam ten prud namerat?
Tak potom to funguje lebo ked prekopnem dioda sa mi rozsvecuje, ale nochiti ani za ...
Prosim Vas, do inducky co ide kabel, teda musi tam pri tom napajani ist nejaka elektriina aby hodila sviecka iskru, tak da sa tam ten prud namerat?
Neviem co mzslis tzm konektorom. No ked ide do CDI prud 12Vrastinko napísal:tak potom bude problem medzi cdi a alternatorom cize: kabel konektor

Preto neviem ci CDI neovplyvnuje este nieco iné

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
specialita cinakov ze odchadzaju vinutia na statore...na tajfunoch vo vercajchu to menia ako prve pri poruche 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov