Zabeh
Moderátor: Moderators
- PN23
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Máj 18, 2006 5:08 pm
- Skúter: neuvedený
Zabeh
Caute,uz mam konecne poskladany skuter,tak sa chcem spytat,ze ako ho spravne zabehnut,aby som to nejako nepokazil .....
Mam tam Malossi MHR replica valec,21mm karb,Stage6 1200 vyfuk....
Mam ho asi na zaciatok setrit? Odpojil som olejove cerpadlo pre istotu,budem miesat,ako ste mi uz predtym poradili.
Dakujem.
Mam tam Malossi MHR replica valec,21mm karb,Stage6 1200 vyfuk....
Mam ho asi na zaciatok setrit? Odpojil som olejove cerpadlo pre istotu,budem miesat,ako ste mi uz predtym poradili.
Dakujem.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
je to nicasil a nie liatina...staci nejakych 15min na volnobeh nechat sem tam trosku pridat a potom tak 1mth nebehat uplne naplno...a kusok viac oleja davat tak 1:35-1:40...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- PN23
- kolobežkár
No,toto presne co napisal Alcatelco som cital na nemeckom fore,nejako som tomu nechcel verit,lebo nemeckovia radi prehanaju. Ale ked to pocujem tu,tak sa budem orientovat podla toho. Nastartujem,necham bezat,popridavam.....olej miesam v pomere 1:40. No,este musim pockat kym mi pridu lahsie valceky,lebo to ma nejaky slaby spodok.....
Valec je novy,aj vsetky veci. Ked to bude komplet naladene a na 100% poskladane,tak sem hodim nejake foto.
Valec je novy,aj vsetky veci. Ked to bude komplet naladene a na 100% poskladane,tak sem hodim nejake foto.
podpis som si este nenastavil
- PN23
- kolobežkár
Este otazka pre odbornikov: mam tam zatial seriovy airbox,mam v nom navrtanu dieru a v nej vlozku malossi . Ale neviem ci to bude stacit. Je pri tomto set up nutne davat otvoreny filter? Nechcem ho tam moc davat koli vyssej hlucnosti.....Ale ked tam bude musiet ist ,tak ho tam dam .
Dakujem
Dakujem
podpis som si este nenastavil
- n_king
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 6:02 pm
- Kontaktovať užívateľa:
zajtra si idem kupit scooter keeway 125 a vobec nemam skusenosti zo 4-taktmi lebo zatial som jazdil len na dvojtaktoch. Ja sa moc do scooterov este nerozumiem ale na zaciatok treba vypojit olejove cerpadlo a naliat trochu do benzinu? Alebo mozem nechat aj zapojene? A chcel by som poradit nejaku dobru znacku olej a kde to dostat
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
vitaj na fore... a co chces na stvortakte odpajat, olejove cerpadlo? Ved stvortakt sa maze uplne inac nez dvojtakt! Nic neodpajaj, ani do benzinu nedavaj olej...n_king napísal:zajtra si idem kupit scooter keeway 125 a vobec nemam skusenosti zo 4-taktmi lebo zatial som jazdil len na dvojtaktoch. Ja sa moc do scooterov este nerozumiem ale na zaciatok treba vypojit olejove cerpadlo a naliat trochu do benzinu? Alebo mozem nechat aj zapojene? A chcel by som poradit nejaku dobru znacku olej a kde to dostat

- n_king
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
diki ale vysie v jednom prispevku bolo ze odpojil cerpadlo a ze olej dal priamo do benzinu tak preto sa pytamTHeBaNDiT napísal:vitaj na fore... a co chces na stvortakte odpajat, olejove cerpadlo? Ved stvortakt sa maze uplne inac nez dvojtakt! Nic neodpajaj, ani do benzinu nedavaj olej...n_king napísal:zajtra si idem kupit scooter keeway 125 a vobec nemam skusenosti zo 4-taktmi lebo zatial som jazdil len na dvojtaktoch. Ja sa moc do scooterov este nerozumiem ale na zaciatok treba vypojit olejove cerpadlo a naliat trochu do benzinu? Alebo mozem nechat aj zapojene? A chcel by som poradit nejaku dobru znacku olej a kde to dostatOlej sa miesa do benzinu len u dvojtaktov, aj to len ak odpojis olejove cerpadlo (to tiez len u dvojtaktov).
- n_king
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
inac nestane sa nic motoru, ked som mal najazdenych 210km a mal som zohriaty motor ze som chvilku podrzal rychlost na 70 a potom zase naspat na 50. Potom ked som mal 260km som isiel nachvilku 80 pri 290 som trosku viac pridal a isiel som 90 a inak medzi tym som isiel znovu v pohodicke jemny plyn a 50 Takze motoru by sa nemalo nic stat je to v pohode ze?
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
jasne ze je to v pohode sak tak sa ma aj zabehavat.n_king napísal:inac nestane sa nic motoru, ked som mal najazdenych 210km a mal som zohriaty motor ze som chvilku podrzal rychlost na 70 a potom zase naspat na 50. Potom ked som mal 260km som isiel nachvilku 80 pri 290 som trosku viac pridal a isiel som 90 a inak medzi tym som isiel znovu v pohodicke jemny plyn a 50 Takze motoru by sa nemalo nic stat je to v pohode ze?