otazocka na skusenych
Moderátor: Moderators
otazocka na skusenych
Caute nahodil som po zabehu na aerox vyfuk gianeli extra, zo zaciatku som mal peknz opdych ale akonahle sa asi trocha nahrial skuter strati do tych 20 km h silu a potom vystreli, pohynania s krizovatky su uplne slabe, ale ide o to ze ked vypnem motor a potom po nejakych 5 minutach nastartujem tak ide perfektne ma odpych , aj tah ale staci ze trocha prejdem nejaku vydialenost a ked mu pridam plny plyn len buble(najma pri starte z miesta) a az po nejakych 5 sekundach vystreli naplno. cim to moze byt? su to priznaky malej trysky? alebo to je kontrastnou pruzinou? zmenil som len valceky za 4,5 g miesto povodnych. nemohli by ste mi trocha poradit co s tym moze byt?
no takze dal som dole fajku pozrel sviecku bola na konci trocha do cierna inac pekne do hneda vypalena, otazne je ze ci to neni tym ze kym som tam mal stary vyfuk to telo je vypalene este odvtedy, parkrat som sa este vozil, cistil som valceky skusal aj inu bahu ako 4,5 g skuter proste ne a ne sa rozbehnut az zrazu ako keby povoli a vystreli, bude to teda asi tryskou, hlavne sa chcem spytat nieje asi dobre jazdit na tom ked to robi taketo veci co? mozem tym daco vyslovene pokazit, na vonkajsom okruhu mesta ide v pohode kolo 90 ale to az ked sa rozbehne.mam radsej zagarazovat kym pridu nove trysky? absolvoval som na tom iba par kratsych jazd zatial