Moderátor: Moderators
spz sa mozu nitovat nerad bys om bol keby mi ju nejaky curak ukradnegeetee =) napísal:preco si prenitoval tu SPZ ked ju mas navise este v ramiku?
a nedas ju aspon 3-5cm doprava tu SPZ? alebo ju hod do smeti, sak si mafian :gt2:
ja nevravim ze sa nemozu davat nity, ale to ze ked ju uz mas nanitovanu tak preco ju mas este aj v ramiku, a ked ju tam daval majitel pred tebou namala nahodou take pismenka ze NR? takze tuto si tam ... ty, nie? a tak sa pitam ci ju nedas trochu dost viac doprava, by to vyzeralo lepsiematopn napísal:spz sa mozu nitovat nerad bys om bol keby mi ju nejaky curak ukradnegeetee =) napísal:preco si prenitoval tu SPZ ked ju mas navise este v ramiku?
a nedas ju aspon 3-5cm doprava tu SPZ? alebo ju hod do smeti, sak si mafian :gt2:
spz som neupevnoval ja ale majitel predomnu
a keds a ti daco neluby tak nerip som zvedavy na tvoj vsade kde citam do kazdeho len ripes tak si to uz odpust prosim ta
tak tomu nechapem tak sokolino tam dal SPZ a ti si len vymenil pismenka a SPZ je povodna?matopn napísal:spz som neupevnoval ja ale majitel predomnugeetee =) napísal:preco si prenitoval tu SPZ ked ju mas navise este v ramiku?
robi slaninu :gt1:theruck napísal:prosim vas co tu robi tato tema???