prosim o radu preco mi moze tiect voda spod motora?vycistil som cely chladic aj trubky a aj hadice ,cim to moze byt?som zufaly stoho vonku tplo a ja mam cely skuter rozobrany ..... foto
ZE SA NEHANBIS SEM DAT TAKE FOTKY!!! FUJ tecie lebo to ani odfotit nevies, a kukni sa ci to je vobec voda... lebo tie kable idu zo zapalka, ti tecie hadica alebo serpadlo co ja vjem... to je ten vodnik ax
tecie iba ked idem a ked je nastartovany na mieste ,hadice netecu tece to iba cez tu dierku co je mad tym kablom a neviem naco je tam ta dierka ,foti sa to tazko dpc
Potom tam kde je to cervene v strede je ta bodka uz neviem ako vam to mam este popisat a nafotit cize cez tu bidku mi tecie voda ked je nastartovany skuter a ked idem ona skor kvapka ale jedna kvapka za druhu
vsak vodnu pumpu si dal dole
gufero mas na kluke akosa ti spaja karter tak tam su 2 gufera na kazdu stranu jedno ak chces vidiet ci je dobre daj dole varioator volnobezku ... a tam ho uvudis a na druhej strane daj dole zapalovanie a uvidis co a ako ak budes chciet menit gufero asi budes musiet rozpolit karter
do toho kritu ti isli 2 hadice nie??? aspon aj som to tak mal na mojom starom scootri a v tom je vodna pumpa na ktorej su asi 4 dierky a tie ti sadnu do zapalka a ti ho pohana