Predpoved pocasia
Moderátor: Moderators
- n_king
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 6:02 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Predpoved pocasia
Ked chcete vediet ake bude pocasie vzdy chodte na stranku www.shmu.sk tam si dajte radary a podla tych radarov zistite ci ide dazd. Ked si nebudete isty tak ja vam na 100pro povim kde a kedy bude prsat ( v ramci radarovych zaberov) mam v tom prax trocha. Icq: 271 267 743 Ale hlavne co sa tyka zapadneho slovenska tu poznam uz ako dunaj odklana zrazky, male karpaty a tak....
Dufam ze som pomohol
Dufam ze som pomohol
podpis som si este nenastavil
- n_king
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
dany meteo radar, pomocou ktoreho su tieto snimky, je od mojho domu vzdialeny 2 km takze ho vodim z okna. A cem tym povedat, ze tieto radarove informacie su dost presne co sa tyka zapadneho slovenska inde neviem hovorim podla pohladu z okna a podla zaberu z radaru a vacsinou sa to zhoduje a ked tam je ukazene ze dany snimok je z tej a tej hodiny tak je z tej hodiny nema to posun co sa tyka daneho casu
- n_king
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:

Vidite na zapadnom slovensku v tej oblacnosti v strede taku jasnu dieru v oblakoch?? Tak tam byvam to je vacne sucho mestecko Svaty Jur. Tu prsi hadam najmenej. Vsade naokoli ked je burka, tak vsade silno prsi a tu vzdy najmenej, nejaka potvora odklana zrazky, hmm ale co to je??
- n_king
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
tak obcas je tu poradny lejak ale vacsinou je to tak ako na tom radarovom snimkuPlexxak napísal:n_king: no tak ja do Jura chodim pomerne casto a uz dvakrat som tam zazil poriadny lejakAle to vtedy prsalo skutocne vsade v BA...

- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
moj mily, v tej jasnej dierke je prave ten tvoj radar a ten nekuka nad seba, ale len okolo seba, preto je tam ako keby jasno. tak teraz si bud robis srandu alebo ti to este nedoslo ..n_king napísal:
Vidite na zapadnom slovensku v tej oblacnosti v strede taku jasnu dieru v oblakoch?? Tak tam byvam to je vacne sucho mestecko Svaty Jur. Tu prsi hadam najmenej. Vsade naokoli ked je burka, tak vsade silno prsi a tu vzdy najmenej, nejaka potvora odklana zrazky, hmm ale co to je??
- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
haha, tiez som si myslel ze to je presne ten radar a nevidi nad seba, ale nebol som si istymatio napísal:moj mily, v tej jasnej dierke je prave ten tvoj radar a ten nekuka nad seba, ale len okolo seba, preto je tam ako keby jasno. tak teraz si bud robis srandu alebo ti to este nedoslo ..n_king napísal:
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:

A ONO MAL FAKT NA MYSLI TEN MODRY KRUZOK! (teraz som si totiz pozrel, kde vlastne ten Svaty Jur(o) lezi...

- n_king
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
Hmm tak milil som sa: Shmu: Sv. Jur je velmi blizko pri radare Maly Javornik a dochadza tu ku skresleniu
meteorol. informacie, preto sa Vam mohla zdat nad Jurom "diera" v
oblacnosti. Je ovela vierohodnejsie pozerat si meteorol. Udaje zo
vzdialenejsich radarov, napr. radar CHMU a rakuskej sluzby. Urcite Vam
poskytnu neskreslenu radarovu informaciu pre Sv. Jur.
Co sa tyka maleho mnozstva zrazok, to moze byt sposobene zrazkovym tienom
Malych Karpat.
meteorol. informacie, preto sa Vam mohla zdat nad Jurom "diera" v
oblacnosti. Je ovela vierohodnejsie pozerat si meteorol. Udaje zo
vzdialenejsich radarov, napr. radar CHMU a rakuskej sluzby. Urcite Vam
poskytnu neskreslenu radarovu informaciu pre Sv. Jur.
Co sa tyka maleho mnozstva zrazok, to moze byt sposobene zrazkovym tienom
Malych Karpat.
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
ale ked som ti povedal, ze tam je radar, si mi neveril ... je logicke, ze radar nevidi nad seba, kedze robi snimky oblacnosti v horizontalnej rovine. Staci si to predstavit, ako sa otaca antena okolo osi o 360 stupnov, tak je to asi logicke, ze nemoze vidiet nad seba ...