Olej pri prestavbe
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
pochopil si spravne...odfotim ti piest po par km so 70ccm valcom a seriovym mazanim...leskne sa jak psie gule...olesteny na styroch miestach...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- mr.rabino
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Dec 11, 2007 9:17 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Mohol by si tu hodit to foto lebo kamarat ma tiez 70-ku valec a nechce ma pocuvnut ze si ma rucne miesat olej ...uz mu to aj bohvie ako netaha ..ale neda si povedat....dufam ze fotka ho presvecialcatelko napísal:pochopil si spravne...odfotim ti piest po par km so 70ccm valcom a seriovym mazanim...leskne sa jak psie gule...olesteny na styroch miestach...

podpis som si este nenastavil
- mr.rabino
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Dec 11, 2007 9:17 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
to by som nerobil zeby som nechal bezat nasucho cerpadlo ..lebo ono sa maze aj tym ze cez neho ide ten olej a moze sa to tam neako spriecit..ked uz tak vybrat ...istota je gulomet a naco dalsiu zbitocnu zataz na kluku ?matopn napísal:ja odpojim hadicku od cerpadla a to jevsetko tu zaslepim a nadobku si encham do tej si budem lievat olej a striekackou vyberat je to prakticke a mozes kludne aj prilievat olej do benzinu ale mozes potom davat viac oleja a bude sa ti fuk ...

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no neviem ale je to tak ze tam je vazelina a ked to mate tak ako ja ( teda asi to skoro vsetky tak maju
) ze to je pohanane z klukovky tak tam je vazelina.. aspon by tam mala byt, taka grafitova
no a ta to tam maze ten olej co cez to chodi ani moc ne
ale ja som dal to plastovve koliesko von a cerpadlo som tam dal z dvovodu aby mi nesiel do kluky pri lozisko prax a podobne necistoty

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
okej...tak uvazujem, ze teda dam to cerpadlo prec... odpojim hadicku oleja od karburatoara, zacpem ju... a to iste spravim aj s otvorom na nadobe na olej??? a ked to takto spravim...jaký pomer tam mám dávat oleja??? nadrz mám 5,2l...t.z. 5,2lbenzinu+cca1inekcna striekacka oleja(50ml) ??? alebo?
Diki....nechcem odkraglovat ten motor..tak prosim radte...
Diki....nechcem odkraglovat ten motor..tak prosim radte...