vdaka ze si si spomenul. :thumbleft:DamiBiker napísal:inak pre tych co rozmyslaju nad tym zadnym brzdovym svetlom tak tu je videjko
http://www.ceknito.sk/video/168784
Keeway Focus LC - Porkyyy
Moderátor: Moderators
- DamiBiker
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
este treba zazvarat vyfuk naspat a dat z F15 dole lebo sice koleno pasuje ale je tam len stahovacimi paskami prychiteny o ram ten vyfuk a od plastu na chladenie nepasuje takze dam stary a kym je valec v zabehu tak najazdim na starom potrebne kilometre na zabehnutie a kupim novy fuk ked bude cash
a samozrejme potrebujem plasty dokoncit .... snad uz buduci tyzden komplet bude
a samozrejme potrebujem plasty dokoncit .... snad uz buduci tyzden komplet bude
podpis som si este nenastavil
- DamiBiker
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
no tak ... po dlhej dobe sa zmenilo par veci ....
vyfuk stary je nemozne uz pouzit
je strasne hlucny myslim si ze je ho uz bezvyznamne pouzit ....
a tak idem objednat novy ... (nechajte sa prekvapit
)
tachometer dam stary klasicky co je aj na hurricanoch a dam do neho modre podsvietenie alebo zelene ... to je jedno ...
plasty sa uz uz idu striekat ... pravdepodobne cierne pocas tyzdna a zelene cez vikend ...
svetlo predne sa ide tiez prerobit ... musim zohnat cocky z oktavky alebo z dacoho a narvem tam xenony ... to je este v stadiu riesenia
vyfuk stary je nemozne uz pouzit

je strasne hlucny myslim si ze je ho uz bezvyznamne pouzit ....
a tak idem objednat novy ... (nechajte sa prekvapit

tachometer dam stary klasicky co je aj na hurricanoch a dam do neho modre podsvietenie alebo zelene ... to je jedno ...
plasty sa uz uz idu striekat ... pravdepodobne cierne pocas tyzdna a zelene cez vikend ...
svetlo predne sa ide tiez prerobit ... musim zohnat cocky z oktavky alebo z dacoho a narvem tam xenony ... to je este v stadiu riesenia
Naposledy upravil/-a DamiBiker v St Júl 02, 2008 9:01 am, upravené celkom 1 krát.
- DamiBiker
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
no tak dnes som pomalicky co to uz poskladal ...
nejake fotecky.

no takze ... zrkadla nahodene, napis na kolesach namalovany aj keeway napis na dekly varia , nahodenych 70 percent plastov nahodeny aj nahon vzduchu
nejake fotecky.

no takze ... zrkadla nahodene, napis na kolesach namalovany aj keeway napis na dekly varia , nahodenych 70 percent plastov nahodeny aj nahon vzduchu
Naposledy upravil/-a DamiBiker v Po Júl 07, 2008 6:29 am, upravené celkom 1 krát.
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
takto mas uplnu pravdu 9000 a nic ale ked som kupoval skuter bol jazdeny a prve co som spravyl vymenil zadnu gumu uz mi to nesmyka bo ta kenda to bolo strasne nieco6ko napísal:vyzera to super! a este by si mohol investovat do pneu.. bo tie kenda su fakt zle.. a ked cakas, dokym ich zoderies, tak sa nikdy nedockas:D:D:D
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
G napísal:neide o zodraniny ale o to kolko ma ta pneumatika rokov. co ked stala niekde v sklade 2 roky? moze vyzerat ako nova a pritom uz nema svoje vlastnosti. prave o to ide pri kupovani pneumatik.
tak tak len pocuvajte G-aba lebo ja som urobil opak som kupil jazdenku vyzerala super aj dezen vsetko a po mesiaci sa vyhodili na nej pukle a je strasne zodreta a to som neurobil ani 1000km..a polka dole
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no G ale pri nasich obchodoch si kupis novu a aj tam bude vyse roka na sklade
ale sak da sa aj ojazdena kupit a nie vzdy sa ti musi rozpadnut po 1000km ja som len rychlo potreboval gumy ale tak uz su mi na nic
Inak mato nic tam nemal.. ze hm no nepomozem ti
sak v pneuservise

Inak mato nic tam nemal.. ze hm no nepomozem ti

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- DamiBiker
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
no takze moja prestavba pokracuje tak ze .. to pomalicky skladam este zajtra treba nastriekat predny plast .... s ktorym bohuzial nemam stastia a nie a nie sa vydarit ... a navyse dnes som si vsimol dalsi problem .. unika mi zmes z pomedzi 2 casti bloku motora cize tam kde su spojene
fotka sa mi bohuzial nepodarila lebo som sa uz ponahlal ale kvapka niekde tu

takze moja otazka ... kde sa zatahuju bloky k sebe ???
myslim ze ci su sroby niekde ... na strane varia ? alebo od zapalka ??? alebo z kazdej strany ?
diky moc za pomoc
fotka sa mi bohuzial nepodarila lebo som sa uz ponahlal ale kvapka niekde tu

takze moja otazka ... kde sa zatahuju bloky k sebe ???
myslim ze ci su sroby niekde ... na strane varia ? alebo od zapalka ??? alebo z kazdej strany ?
diky moc za pomoc
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
zo strany zapalka, ked das dole vsetko od tial...ale povolene to mat asi nebudes...proste naprd tesnenie...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
urcite je to zmes? ak ano tak si to bud zle dotiahol .. no neviem lebo to vzdy treba aj 4krat dotiahnut CO to da
a ked tam ak si daval tesnenie tak je asi zle alebo co .. alebo si to zle zakafoval ja neviem co si tam daval.. nejde ti to z karbu? a odkial len zospodu hej? okolo valca to neni?

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750