Čo ma dnes na ceste vytočilo..
Moderátor: Moderators
Čo ma dnes na ceste vytočilo..
Jeden den som isiel za kamaratkou do Ziliny je to asi 19 km na scootri,j.. vtom case som este nemel hotovy vodicak na auto.A uz idem od nej viete piatok vsade plno ludi,a naraz mi zacal scooter strielat z vyfuku no zatial to islo v pohodicke a za takych 5 minut to zacalo strielat vkuse a isiel som tak okolo 25km/h ludia sa divali ci mi to j...tych 20 kilakov som isiel asi hodinu aj cosik,pridem domov,nadávajúc ako hrom,pozrem sa na sviecku...hmmm...no na druhy den som kupil novu...a skuter??? Uz to zase pratolo 90-tkou......
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ja som opravoval vzduchovy privod do airboxu a vpohode to jazdilo ale 120 km potom mi to raz zdochlo an rampach ale este to islo stale tych 80 km/h zrazu dole kopcom to zacalo dusit a uz som prisiel domov krokom ziadny tah to nemalo nic. som to cele rozobral a furt to robilo zobral som to kamosovi on mi za 2 sekundy povedal ze to mam prechlastane odpojil tu smradlavu hadicu co som opravoval a po 100metroch sa to rozdychalo...
slabo som nechapal preco to najprv islo a potom nic
slabo som nechapal preco to najprv islo a potom nic
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
Raz som sa hrabal v budikoch opravoval som kontakt s ukazovatelom benzinu. A dako nepresne som zalozil rucicku na ,,benzinomeri" , s malou odchylkou ktora sa na stupnici ukazala ako 2mm nad tym aky bol skutocny stav. Lenze to som vtedy nevedel, a tak som sa vozil a vooozil a asi 2 tyzdne po tom som sa spoliehal ze mam daky ten litrik este na dojazd , a tak si idem a idem a zrazu idem pomalsie a pomalsie a zrazu nejdem, pozrem, benzin predsa stale mam, pozrem do nadrze a nemam
. Nastastie to bolo asi 200m od garaze cize som to tam pekne hore kopcom dotlacil a rucicku napravil na total minimum 

- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
XAWIER
Minule leto som v jeden horuci den plachtil na svojom skutriku na benzinku natankovat. Bol so mnou aj kamos na svojom skutri. Mal som oblecenu len koselu a dost rozopnutu. Ked som bol tesne pri benzinke pocitil som, ze mi nieco velke vletelo za koselu. Lavou rukou som sa to snazil vytriast. Zrazu som pocitil neprijemne bodnutie...pustil som volant aj pravou rukou, ale zrazu som si uvedomil, ze co to robim-mozem sa vysypat! A tak som radsej rychlo vzal riadenie do ruk. Vytocil som na benzinku, rychlo vypol motor, dal skutra na maly stojan a zacal som skakat jak besny, lebo som pocitil druhe stipnutie. V zufalstve som zacal davat (strhavat) dole koselu. Dve mlade kocky co tam brigadovali a umyvali okna na autach len tak kukali co mi je. Osu alebo vcelu som vytriasol a zrazu BOOM, skuter spadol na bok, lebo som ho nejak zle dal na ten bocny stojan a fukal narazovy vietor. Zahresil som jak pohan!!!
A moj kamos sa smial, ze jak som tam tancoval...
Na chrbate som mal dve velke cervene bozule...Takze tak. Osi a vcely su dost nebezpecne. Clovek spanikari, pusti riadidla a moze s nim pekne prasknut na zem...

Na chrbate som mal dve velke cervene bozule...Takze tak. Osi a vcely su dost nebezpecne. Clovek spanikari, pusti riadidla a moze s nim pekne prasknut na zem...

- Jozefko
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2006 2:06 am
- Skúter: neuvedený
pocul si uz o pripade ze ti vleti vcela do prilby ?? To je potom len zazitok ... nevies co skorej, ci brzdit, ci ju vyberat cez otvoreny stit ... alebo len zavret oci, brzdit a dufat ze neskoncis v jarku, alebo ta nestipne ... dopadlo to dobre a od vtedy mam vzdy zavrety stit

podpis som si este nenastavil
- marioo
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 10:15 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
To mi pripomenulo raz tiez v lete som isiel s chalanmi na ciernu vodu sa kupat a tiez koselky alebo ramienkove tricka sme mali poobliekane a idem si pekne a zrazu len paaaaaaf a do krku mi vrazila vcela alebo osa a stipla ja som este buchol po krku a taka bolest ze koniec, v momente na brzdu a asi 15 metrov fleky jak hovado a chalani hned zamnou ze co mi je a za 1 minutu mi zacal napuchak krk a zle sa mi dychalo tak kamos si kupil na benzinke pepsi chladenu tak v tom momente mi ju dal a dal som si ju na krk . Za 10 minut mi to odpuchlo ale bolest este stale jak svina. Neprajem to nikomu. A zase druhy krat mi vletel nejaky nocny chrobak do prilby a trafil ma do lica tak som tiez pustil volant ale zase viem jazdit aj bez volantu takze v poho ale bol vecer a rychlo som si daval dole prilbu ale nastastie nic sa mi nestalo. No neprijemne prihody. Fuj. Ale mam aj pekne s babou na skutri 

- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
XAWIER
Tak to muselo byt ozaj prijemne! Spojenie dvoch prijemnych veci : Jazda na skutri a pritom sex. vzrusenie od baby ktora sedi za tebou. WAW! To chcem aj ja vyskusat...
OK. Cakame na dalsie pribehy

OK. Cakame na dalsie pribehy

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A mne zas došiel včera benzín naštastei asi len 300m od pumpy. Bolo to takto: predvčerom idem do roboty rezerva blikala zastavím sa ok pojdem z roboty vravím si, večer z roboty ma to napadlo až v garage nevadí mám natočené cca200km čo je 8L takže ešte cca 50 musí vydržať včera idem do Petržky a nazad a na moste ma to napadlo ale čo šak je tam ešte asi liter vravím si pôjdem na Shelku aspoň budú body..... zabočím smerom k pumpe z Bajkalskej na Drieňovú a v polceste začína vynechávať a skapalo.... manželka sa pýta čo je? no čo ! došiel benzín! a tak dole blembák bundu a tlačím na pumpu natankujem zaplatím a chcem naštartovať a nič vrčí štartér točí a nič.... asi je sucho v karbeci keď to tak dlho trvá a vtom keď už na piaty dlhý pokus čo som skoro baterku vychniapal kuk na riadidlá a vypínač na motor vypnutý!!!! ktorý blbec to tam aj dal na riadidlá vypínač zapalovania!!!! Zatial som prišiel na to ,že to je dobré akurát na dve veci ak to vypnem aj nechtiac a zabudnem na to tak vytlčem raz baterku a potom to už nenatočím lebo soudruzi nedali na 250ku nakopávačku aby im to tým 50kilovým rákosníkom nelámalo nohy alebo čo! Keby radšej namiesto toho vypínača zapalovania tam dali výstražné smerovky! to by bol ten vypínač lepšie využitý! Asi to dakedy prerobím.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
baby a kde su vase prihody? sme zvedavy :gt2:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
Ja som si raz tak frcal este na mojej vytunenej babetke ked som este nemal vodicak, jednu nohu v sadre, zasebou som tahal 3 kamaratov na korculiach, cez plnu ciaru som obiehal autobus v pesej zone a oproti mne svetla. no samozrejme ze policajti. Tie svine sa za mnou otocili, predbehli ma a zastavili. A ja furt neviem preco...
- ge100r
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 22, 2006 11:14 am
- Skúter: Aprilia SR50 DiTech 2002 (sold) - Suzuki Bandit 600N 2000
- Kontaktovať užívateľa:
kokooos no mne sa dnes stala tiez super vec - ziadne vceli, osi, srsne ani podobna haved. dnes pekny den, volam kamaratovi, ci nejdeme skutrit, on ze jasne pridem. tak som sa obliekol, zobral doklady, kluce od domu a od vsetkeho mozneho a sup do garaze. vytiahol som kluc zo spinacky, odomkol som sedadlo - kluc vytiahol a dal som si ho bez rozmyslania do ruky s klucmi od domu, vytiahol prilbu a vsetky kluce sup pod sedadlo a cvak! este som sa tam chvilu motal a hladam kluce no a potom zamyslenie a v tom mi doslo jaku chujovinu som spravil. tak som si zanadaval na seba a zacal som rozmyslat ze ako sa tam dostanem - hrubou silou to nejde - skusal som. prisiel kamarat, nastastie ma taky isty scoot, tak sme zamok postudovali a zacali rozmyslat ako sa tam dostat. nastastie taliani asi mysleli na taketo pripady ako som ja a da sa tam dostat po odmontovani zadnych svetiel a s hacikom potiahnut jazycek, tak sme to nastastie otvorili. a od dnes ked odomkynam sedacku tak si kluc nechavam zastrceny v zamku. takze mam fajn poucenie