Akciova bunda z Forstingeru

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Kupili by ste ju? A co vravite na bundu?

Hlasovanie ukončené Pi Júl 25, 2008 1:16 am

Ano
5
21%
Nie
5
21%
Neviem
2
8%
Super
1
4%
Nic moc
5
21%
Priemer
6
25%

Celkom hlasov: 24

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

Akciova bunda z Forstingeru

#1 Príspevok od užívateľa matio » Pi Júl 11, 2008 1:16 am

Hladal som temu "motoveci - akcie" asi 20 min a ked som ju nasiel, zistil som, ze nejaky pako ju zamkol, ach jaj. Chcel som to tam pridat, ale co uz. Tak teda k veci. Vo Forstingerovi maju akciu na moto bundu. Znacka Roadchamp a je zlava slusnych cca 50% z 2.679,- na 1390,- SK. Na oficialnej stranke maju este stary letak, tak pridavam foto z noveho:

Obrázok

Co si o nej myslite? Dneska som ju bol aj omakat, vo vnutri ma teplu vlozku vyberatelnu, chranice z laktov a ramien sa daju dat tiez dole a meterial vyzera fajn, snad aj nepremokavy a mozno aj menej prefukatelny ... je to dobra kupa? farebna kombinacia je len tato. Akcia ma byt cely mesiac a priebezne doplnaju tovar, lebo dnes mali najvacsiu velkost L-ko, ta je na moju vysku 187cm malinka, ale vraj maju mat aj XL a XXL ..inak je to panska alebo skor univerzalna bunda, tak neviem preco tam zensku vycapili..

PS: mate aj hlasovanie s dvoma otazkami, prve tri odpovede patria prvej otazke, zvysne druhej .. tak hlasujte prosim podla toho
podpis som si este nenastavil

owwidius
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa owwidius » Pi Júl 11, 2008 8:59 am

neviem neosahal som ju.. ale do mesta na behacky asi vpohode. ak nemas daco lepsie. a bude sa ti zdat dobra, kym nekupis nieco lepsie :)

tiez mam jednu dlhsiu drahsiu bundu s vetrakmi a termovlozkou na dlhsie cesty a jednu kratku lacnu bundu z louisa, tusim za 30 Ecok som ju kupil (jak inak, v akcii z 80 ;-) )

Lapko
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7

#3 Príspevok od užívateľa Lapko » Pi Júl 11, 2008 9:06 am

Celkom dobry tip si mi dal, asi sa nato pojdem aj ja pozriet... co viac potrebujes na scooter, podla mna by to mohlo postacovat

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#4 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Pi Júl 11, 2008 9:09 am

V pohode cena, ako v Louisovi bundy Probiker, ak sú v akcii. Aj kvalita bude asi podobná, ak to dokonca nie je to isté, iba s inými nášivkami.
Na skúter bohate postačí a určite je to o 300% lepšie ako chodiť v bavlnenej mikine. Ak by mali XS pre dcéru, určite beriem.
Tak už zasa nič.

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa TomasARN » Pi Júl 11, 2008 12:34 pm

na 50 tku skuter uplne v pohode, aj ja som mal odtial jednu bundu, aj ked som ju velmi rychlo predal, ale nie z dovodu, ze bola zla, ale z toho, ze som chcel inu.... ale podla man si ju kludnekup, hlavne rychlo, kym ju este maju.... V louis maju teraz akciu za 50 Euro probiker, ale zo ziliny to mas daleko

Zamknuté

Návrat na "Voľná Diskusia"