:thumbright: :thumbright: :thumbright:dr.snake napísal:prepinace mam full aj s gripmi...za 1500sk..aj s lankamino proste full...nove ..nepouzite
Riadidla
Moderátor: Moderators
- ErikR
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Feb 04, 2006 12:09 am
- Skúter: Malaguti Madison K400
???
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
vsetko sa da...musis dostat montazny priemer na bikovy predstavec (28,5 sa mi zda)...dobre riaditka a dobry predstavec sa da kupit za cca 1000sk
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
skus pozret www.mopshop.de tam si najdes presny typ skurta aky mas...a najdes tam skoro setko.... ja kupujem vacsinou iba odtial...a aj cenovo je to tam celkom f poho... len na to cakas cca 3 tydne... ale kupoval som odtial aj tie downhilz aj s predstafcom, ja som to mal na mojho skutra ako akciu ze riadidla+predstavec ked kupim..tak to je ya jednu cenu...a vyslo ma to aj s postovnym cca 1300,- skk to je celkom good si myslim...
- DamiBiker
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
aj ked si myslim ze theruckovi sa to nebude pacit ... ale ja odporucam www.scooter-prosports.com vyberes si sposob dopravy ..
14 euro standart dhl cize kurier to donese
a 21 euro mas to doma za 4 dni ... vacsinu veci maju na sklade
a ceny su lepsie dokonca aj ako mopshop.
Naposledy upravil/-a DamiBiker v Ut Júl 15, 2008 2:55 pm, upravené celkom 1 krát.
hmm mne to tu stranku nenacitava...DamiBiker napísal:aj ked si myslim ze theruckovi sa to nebude pacit ... ale ja odporucam www.scooter-prosport.com vyberes si sposob dopravy ..