viem ako na to...to uz som si prestudoval v sekcii ako na to...lenze mam v tom jeden hacik...v tom seriovom vyfuku je vyvod tusim pre sekundarnu vzduchovu jednotku(nevim to presne)
co s tym?
pokud budes teda menit za ladak tak to cele sundej, jestli by jsi chtel nechat serii lauf, tak to stejne sundej, na vyfuku urez a necha zavařit je to pro lepši emise, sundáváme to i v servise na yukinách
mala otazocka aj ja mam podobne http://picasaweb.google.com/358.marko/EMISIE
mam otazocku ked tam dam srob tam kde som si spravil zavit tak mi to neroztrhne ??lebo ta stribrna vec je taky lahky hlinikovy alebo jejaka zlucenina odliatok
zatial som tam dal len hadicu ktoru som zaslepil ako ste si vsimly
poprosil by som o radu nejakeho skuseneho cloveka ktory sa tomu aj rozumie
Ak to nebudeš moc ťahať a len to s citom dotiahneš ten šroub tak to bude v pohode, alebo na neho daj dajaké lepidlo alebo silikon a nemusíš to doťahovať vôbec len to zakrútiš...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Kamoš na štvorkolke mal na výfuku to isté kvoli emisiam, daval to dole lebo neviem kde mu vraveli ze ked to da dole zvisi sa výkon, ale zhorsia sa emisie...nevem jak sa to vola asi spetne spalovanie vyfukovych plynov...
sak ale for je v tom ze to bolo napojene na hadicu ktora koncila vzadu pri nadrzi a do nicoho nesla
to vlady dik za radu o kably ale myslel som ze ci ten naliatok vydrzi tlak ci ca nerozlely len to som myslel a sak samozrejme ze s citom som uz zistil ked som dotahoval olej a prestne ten sty matros hned povolil a musel som kupovat nev
ja som to mal na stvorkolke.. len na emisie.. ale vtedy som ece nevedel co to je ale pozeral som asi takto No odpilit a zavarit.. nie davat tam sroby marko .. presne ma sa to koncit len tak ja som tu kovovu "krabicku" mal uz pri fuku a hadicka z nej mi sla do takej plastovej malej nadobky tam bol len filter jak z vysavaca a v nej otvor do prec