Pezinska baba
Moderátor: Moderators
- n_king
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 6:02 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Pezinska baba
Chodi niekto z Vas sa obcas povozit aj na pezinsku babu na scootry??
podpis som si este nenastavil
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Kontaktovať užívateľa:
co tak radsej na okruh? tam ta urcite atrovka neprejde, my sme boli v sobotu, buduci tyzden nemam cas ale v piatok budeme v DS a v sobotu tam bude zas pretek
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- n_king
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 6:02 pm
- Kontaktovať užívateľa:
tak co ja viem ja som tam dnes bol okolo 10:30 a uplna pohoda par aut preslo pred sebou volna cesta pohodicka do kopca, ale keby to bolo ako pred rokom tak sa tam ani ja neodvazim ist. Ved minule predomnou isla policajna fabia s radarom a dve auta tam chytili tam to furt kontroluju, kazdy den su tam polisi tam si zarobia teraz ked je tam zona 70km/h a zakaz predbiehania
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Mám takový vodojem že sú všade na vstupoch tabule zákaz vjazdu.... vojsť sa dá ale potrebuješ aby Ťa tam dajaký dement honil???Aj mne to príde nepochopitelné a nemám zatial odvahu to skúšať....
Jako na bicykli by som si z toho ťažkú hlavu nerobil ale predsa len scooter je motorové vozidlo....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
GOGO hodím ti sem nejaké foto s motoride nech vidíš čo tam je 
Neni sú to až také brutal fotky ako niekedy ale iné neviem nájsť heslo je baba
http://fotky9.azet.sk/benny_gohome/8483 ... 523&edit=1

Neni sú to až také brutal fotky ako niekedy ale iné neviem nájsť heslo je baba
http://fotky9.azet.sk/benny_gohome/8483 ... 523&edit=1
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Som sa nasmial dostatočne....áno a v každej druhej zátačke Ti vybehne blbec a len tak tak ťa nezostrelí, a je jedno či na plechovke alebo SS....Tak preto ja osobne tade nerád chodímgogo napísal:co je to ta pezinska baba ..? lebo iba citam a predstavujem si nejaky kopec ktoryy ide do tunela kde sa bojite ist.. alebo co to je akoze ?
hehe nejake fotky ak mate a lebo opis tej babky .))

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- Martin091
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
- Skúter: Keeway Arn 125
Re: Pezinska baba
Dnes som bol na babe. Dnesok vyzeral, ze bol posledny pekny den, tak som isiel pozret hore spolu s Tengom. Este predtym kao som isel, tak som si robil srandu, ze tam bude tolko motorek, ze nebude ani kde zaparkovat. A bola to pravda, dost vela motoriek tam bolo. Dokonca sa tam zrazili aj dve motorky. Ale nebolo to vazne, scooterista isiel okolo 40 a do cesty mu z parkoviska sa dostala moto. Ale aj predtym nejak divne isiel ten scooterista, nejak divne sa vyhybal odparkovanemu autu. Islel som potom okolo tej moto, ale nebolo vidiet ziadne poskodenie, ale druhu moto som nevidel.
Skoda, ze na babu obcas nezajde aj viac scooteristov. Akurat isli hore nejaky dvaja, ale prave som odchadzal.
A jak sme stali na parkovisku, tak po ceste isli fizly asi 20km/h a kamerovali si motorky na parkovisku.
Skoda, ze na babu obcas nezajde aj viac scooteristov. Akurat isli hore nejaky dvaja, ale prave som odchadzal.
A jak sme stali na parkovisku, tak po ceste isli fizly asi 20km/h a kamerovali si motorky na parkovisku.

- Plexxak
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Pezinska baba
Vcera som prechadzal cez Pez. Babu takze je to mozne ze jedno z AM co si videl som bol ja
, inak velmi sa mi pacilo, krasne prostredie, zakruty a tak, da sa tam fajn pojazdit (nemyslim popretekat)
Aj jedneho keewaya jak ma n_king som videl-mozno to aj bol on
Inak skoro kazdy motorkar zdravil...