Na kolky krat ste spravili vodicak na auto

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

naprvi krat
70
82%
na druhy
12
14%
na treti
2
2%
viac ako tri krat
1
1%

Celkom hlasov: 85

Správa
Autor
Smulo
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Okt 12, 2006 9:27 pm
Skúter: Quanťung

#1 Príspevok od užívateľa Smulo » Pi Júl 18, 2008 10:13 am

no tak otazku som zadal na kolky krat ste spravili vodicak na auto ?

ja na skuter som spravil hned na 1x
a na auto som robil vcera a d**ebal som testy ale mal som nastastie dobreho policajtra a povedal ked som nepokazil ani jednu krizovatku a tabulu tak mi vratil ten co mam takze stastie v nestasti

Užívateľov profilový obrázok
Lapko
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7

#2 Príspevok od užívateľa Lapko » Pi Júl 18, 2008 10:29 am

A presne toho sa obavam ked si budem dorabat vodicak na velku moto... Ze sa seknem v neakej blbosti a zoberu mi aj trenirky... :sad1:

Ja som ho tiez musel robit na dva krat. Testy aj teoriu som zvladol, dokonca bez problemov aj kuzele ale jazdu som si musel zopakovat. Jazdu som isiel na starej rozhrkanej felicii ktoru som predtym nikdy nevidel pretoze sme jazdili na inych... Vsetko prebiehalo bez problemov az do chvile ked mi pan policajt povedal ze mam zastavit na kopci a rozbehnut sa. Takze vyhodil som si smerovku doprava akoze na krajnicu aj ked tam ziadna nebola a zastavil som, zatiahol rucnu brzdu a povolil klasicku ale co sa nestalo, zeby ta rucna nebrzdila a neutekalo auto dozadu ? Tak som si to dobrzdil normalne vymackol spojku hodil jednodu pridal plyn, spojku pekne dozaberu a pomaly pustal rucnu. Akurat ze som vtom strese ztej rucnej nebrzdiacej brzdy zabudol hodit smeroku dolava a nakopci sa ma pan policajt pyta ci viem co som zabudol, tak som mu pohotovo odpovedal ze ano smerovku vlavo. Kedze bol taky charakter tak ma koli tomu nechal zopakovat skusky... :angry5:
Niekedy naozaj zalezi na tom na akeho policajta natrafis a hlavne ake vztahy maju k tej ktorej autoskole...
Naposledy upravil/-a Lapko v Pi Júl 18, 2008 10:44 am, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil

Mayulik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm
Skúter: neuvedený

#3 Príspevok od užívateľa Mayulik » Pi Júl 18, 2008 10:33 am

Ja som spravila az na druhy, test som trosku odflakla a mala som len 49 z potrebnych min. 50 bodov, tak som si to pre velky uspech zopakovala, ale zato uz na plnych 55 bodov. Policajt stal nadomnou a kukal jak slak, test za dve minuty vypracovany a za dalsie 3 minuty skontrolovany a odovzdany. A potom som dala vytaznu cigu :D
Kawasaki ER-6f
Obrázok

Obrázok

Mayulik
st. skútrista
st. skútrista

#4 Príspevok od užívateľa Mayulik » Pi Júl 18, 2008 10:49 am

Lapko napísal:A presne toho ta obavam ked si budem dorabat vodicak na velku moto... Ze sa seknem v neakej blbosti a zoberu mi aj trenirky... :sad1:
Ja sa toho neobavam, staci ked mas znamost a vybavy sa aby si testom presiel :D . Aj ked je to take, ze totalne dototo test, nemas sajnu o krizovatkach a znackach a aj napriek tomu prejdes? To je uz dost huste.
Preto, ked uz variantu so znamostou, tak sa poriadne nasprtat a brat to maximalne ako poistku - kdyby neco. Lebo sorry, ale ak naozaj niekto nema paru o jazdeni, spravani sa v premavke a dopravnych predpisoch (su aj taky a je ich dost) tak proste na vozovke nema co robit :evil:
Kawasaki ER-6f
Obrázok

Obrázok

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa matio » Pi Júl 18, 2008 10:51 am

Kto nespravy na 55 bodov a hned na prvy krat, je trapny :D

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm

#6 Príspevok od užívateľa marko358 » Pi Júl 18, 2008 11:09 am

no ja som na akuto spravil az na druhy pokus lebo pan Tvdry si zmyslel a vyhodil ma zato ze som zastavil doradu stojacich aut ciastocne na chodniku ale za tyzden som ho spravil hned a inac kto robil vodicak v piestanoch tak vie co je tvrdy z 10 ludi na skuskach prejde jazdou tak 2 takze tak v PN je to tazke ked dostanes neprijemneho policajta

Igor.G
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 3:02 pm
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa Igor.G » Pi Júl 18, 2008 11:11 am

sice zatial na moto som dal riaditelsky na 55 a 55 bodov a zaverecny na 55 bodov a je to velmi jednoduche podla mna:) na auto ma caka za par mesiacov

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa matio » Pi Júl 18, 2008 11:11 am

to je len a len dobre, aspon nedostane vodicak hocjaky chumaj z hornej dolnej od trraktora, potom to tak vyzera na cestach. aka skoda, ze nebudu psychotesty..

Lapko
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7

#9 Príspevok od užívateľa Lapko » Pi Júl 18, 2008 11:18 am

Nieje to tak len v Piestanoch. Napr ja som ho robil v Dubnici a nas bolo 15 ztoho spravili tiez 2. A to len preto lebo ty dvaja boli s druhym prislusnikom ako vacsina... Hold ked sa zle vybuvaju... neradno drazdit kobru bosou nohou.
Mayulik pojdem robit do BA a poviem ze ta poznam a ty mi to vybavis dohodnute ? :lol:

Mayulik
st. skútrista
st. skútrista

#10 Príspevok od užívateľa Mayulik » Pi Júl 18, 2008 11:33 am

Lapko: Dohodnute :) , viem asi o 3 ludoch cez ktorych sa to da bez akychkolvek problemov (ale tyka sa to len vodicaku na velku moto). Su to instruktory z autoskol.
Inak co sa tyka tych "tvrdych" policajtov, tu v BA dostane pomali kazdy chmulo vodicak, ved aj ja mam :D
Kawasaki ER-6f
Obrázok

Obrázok

patrez13
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Okt 16, 2007 10:21 pm
Skúter: Piaggio Typhoon x50
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa patrez13 » Pi Júl 18, 2008 11:34 am

ja hned naprvy krat a na 55 bodov len udrzbu som kus dokakal...aj ma za to mejkpisova zjazdila ale dala prejst a jazda bola 5 minutova zalezitosť :D

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Júl 18, 2008 12:49 pm

ja som urobil na druhy :lol: jeden krasny test som dostal na ktorom pohorel kazdy koho poznam...viem o troch dalsich co dostali ten isty a nik neurobil :lol: na velku moto uz plny pocet :D
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#13 Príspevok od užívateľa duky5 » Pi Júl 18, 2008 1:10 pm

3x na 1. krat (A/50, B, A)

Libang
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ne Júl 13, 2008 12:31 pm

#14 Príspevok od užívateľa Libang » Pi Júl 18, 2008 1:18 pm

ja jsem to udelal na podruhé .. :) bylo to minulí rok ... to jsem se jeste ucil automechanikem :) ... v udržbe (delal jsem B+C) jsem dostal otazku kam se u Felicie dolívá brzdová kapalina ... zaboha jsem ji tam nemohl najít (den před tím jsem chlastal a přisel jsem domu cca ve 2h0 rano ) ... tak me to ten komisař nedal :D . Na druhý pokus jsem to uz dal bez problemu

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Júl 18, 2008 2:00 pm

kamos nespravil ani na stvrty pokus tak sa na to vykaslal :lol:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa matopn » Pi Júl 18, 2008 2:02 pm

pozyvam vas robit vodicak do PN kamaratka spravila test na plny jazdu tiez ez chyby a isla na konstrukciu a ze AKO SI VYMENI PRUZINKU AN STIERACI a na tom vyletela

tu 10 ludi a 1 spravy policajti maju stoho asi dobry biznis chcel som sit na velku moto si robit ale kaslem nato ked vidim ako to vizera

patrez13
skútrista
skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa patrez13 » Pi Júl 18, 2008 3:24 pm

u nas jeden v autoskole robil uz po 17 krát

neveril som tomu ale inštruktor to hovoril :lol: :lol: :lol:

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#18 Príspevok od užívateľa Jostobb » Pi Júl 18, 2008 4:19 pm

No mám kamaráta ktorý to robil na 12krát :) nič výnimočné :lol:

palo1128
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 10:09 pm
Skúter: Honda SW-T 400
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa palo1128 » Pi Júl 18, 2008 4:45 pm

Ja som robil vodičák ako branec za 300 čsk . Spravil som ho na prví raz.Nič inšie mi neostávalo ,otec ma učil ako dementa ale oplatilo sa.

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm

#20 Príspevok od užívateľa marko358 » Pi Júl 18, 2008 4:50 pm

matopn napísal:pozyvam vas robit vodicak do PN kamaratka spravila test na plny jazdu tiez ez chyby a isla na konstrukciu a ze AKO SI VYMENI PRUZINKU AN STIERACI a na tom vyletela

tu 10 ludi a 1 spravy policajti maju stoho asi dobry biznis chcel som sit na velku moto si robit ale kaslem nato ked vidim ako to vizera
sak aj u nas sme porobili testy ja na vzdy na plny a nie viac ako 5 minut nikdy ale policajt vihadzuje podla autoskoly potom som robil o tyzden sam extra a ziaden problem a inac ked chces velku moto tak chod banovi ten sa ma rad s policajtami tam som robil moto a hned na prvy raz a auto som robil v L-PRIM a inac aj ja chcem velku moto ale pockam si uz do 21 a budem mat hned neobmedzenu

sokolino

#21 Príspevok od užívateľa sokolino » Pi Júl 18, 2008 4:57 pm

B na prvi krat C na prvi krat a A ties na prvi krat hold kto umi ten umi :D ale na E sa uz vykaslem to si necham donest domou 8)

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#22 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Júl 18, 2008 5:11 pm

Ja som robil prvý vodičák Cečko vojenské vtedy ešte za 300Kčs samozrejme na prvý krát a teraz Ačko pred dvoma rokmi tiež na prvý krát...ale mal som to aj tak pre istotu pozichrované...čo ak náhodou...Ono furt je tam ešte moc chytákov a slovných hračiek a toho som sa vždy obával.... keby sa radšel venovala pozornosť praxi a realite na ceste napr. čo robiť ak ide sanitka ,čo a ako robiť a nerobiť a pod...a nie nejakým chytákom v testoch.Lebo vidím to denne že z toho sú vodiči najviac zmätení..a nie z toho že či prejde križovatkou zelené vozidlo súčastne s červeným alebo pôjdu najprv jedno a potom druhé....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Smulo
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Okt 12, 2006 9:27 pm
Skúter: Quanťung

#23 Príspevok od užívateľa Smulo » Pi Júl 18, 2008 5:59 pm

to len ja som taky pako ze som nespravil na 1x :( kks na opravne sa este nacakam :( nech uz to je tuuu ja to steeem
/

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#24 Príspevok od užívateľa Jostobb » Pi Júl 18, 2008 6:11 pm

Ja by som povedal že polka vecí s vyhlášky v testoch je na nič ! ... mali by sa skúšať len značky križovatky + nevyhnutné veci s vyhlášky ... veď vodičák som robil pred rokom teraz robím znova ... a trištvrte vecí s tej vyhlášky čo som bol nabiflený na testy tak to so mňa vypadlo hneď na ´další týždeň .. a teraz s toho neviem skoro nič ... a na čo ? pri šoférovaní nepotrebujem vedieť že koľko môže mať auto na sebe nečistoty ... alebo podobné kraviny ... hlavne by sa mali vyučovať jazdy ... a určite by som dal do zákona že každá autoškola musí mať ten počítačový simulátor aby sa najprv na tom niektoré individuá naučili a až potom ich pustili na cestu ... a nech sa celkovo viacej vyučuje prax ako nejaké debilné testy ...a to už nevravím ani rôzne iné blbosti ktoré ku vodičáku potrebujeme ako prvá pomoc ... zase chce len niekto hrabnúť do vrecka ... a tú prvú pomoc vyučujú asi takým štýlom že má to byť 8 hodín a je to 20 minút za ktoré ľudia napíšu testy ku ktorým im dajú správne odpovede a 600 korún v péčku ...zase nič nevieš ... ďalej navrhli psychotesty ďalšia kravina za ktorú sa bude platiť a bude nám to na h... . potom už po najnovšom chcú aby už polícia nevydávala vodičáky ale nejaké súkromné firmy ... tak to už vidím tak že cesty budú plné blbcov čo tam hodia majiteľovi 10tku a idú spokojný domov s vodičák ... nevravím že to teraz aj u polície tak neni :D ale ak to budú robiť súkromné firmy tak amen tma ... :)

patrez13
skútrista
skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#25 Príspevok od užívateľa patrez13 » Pi Júl 18, 2008 6:44 pm

presne ako vraviš zdravotnu sme mali pol hodinu dala nam test ktory nam presne nadiktovala ale platil som 250 sk ;-)

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"