Keeway Focus LC - Porkyyy
Moderátor: Moderators
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no ADO nemusis pisat to iste co som ja predtym napisal ale nefa
je to len "guma" cize ti to nic nespravi ako pisu.. ale tuhnut by som to moc nenechal pretoze tie 2-3 min. aj trvaju kym to cele natres , samozrejme zalezi aj od velkosti plochy ktoru ides natierat.. ale mne sa stavalo ze kym som to dokladne natrel mi to zacinalo usychat tak ako to ma byt tak som to rozvno spojil a poriadne stiahol
ked to stiahnes skoro nevadi ale ked neskoro tak to ti bude nanic lebo to mozes mat stuhnute a ti to vypada
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- DamiBiker
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
slubene fotky

no takze nahodil som vyfuk a valceky 5,1 gramove .. ale rychlost nic moc ...
potom som postupne nahodil az 6,3 a aj tak zrychlenie super ale vmax no ... origo su zevraj k vyfuku 4,5 ..

no takze nahodil som vyfuk a valceky 5,1 gramove .. ale rychlost nic moc ...
potom som postupne nahodil az 6,3 a aj tak zrychlenie super ale vmax no ... origo su zevraj k vyfuku 4,5 ..
Naposledy upravil/-a DamiBiker v Pi Júl 18, 2008 9:07 am, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
-
Winc0
- DamiBiker
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
nemyslel som to tak yanchi ale tak ze je o dost teplejsia ako som mal origos ...
G : ni nenahovoril ma on ale ja som chcel nejake cierne a mali tam uz len cisto cierne progripy .. tak som radsej zobral toto ..
Ostatnym : veci mi prisli za 4 dni z DE
sice som zaplatil 20 euro za postu ale pri tych veciach dokopy sa to strati
G : ni nenahovoril ma on ale ja som chcel nejake cierne a mali tam uz len cisto cierne progripy .. tak som radsej zobral toto ..
Ostatnym : veci mi prisli za 4 dni z DE
sice som zaplatil 20 euro za postu ale pri tych veciach dokopy sa to strati
- DamiBiker
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
http://www.youtube.com/watch?v=LiGBVYqA3tY
tu je nejake to videjko inak to je nastartovany nikto nepohol plynom a za 1 minutu zhasne sam od seba a potom ho uz nenakopnem bez plynu ...
tu je nejake to videjko inak to je nastartovany nikto nepohol plynom a za 1 minutu zhasne sam od seba a potom ho uz nenakopnem bez plynu ...
- DamiBiker
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
no tak dnes som trocha co to sa snazil naladit ... ziadny vysledok naozaj presiel som od 4,2 po 8 gramov a stale maximalna rychlost 60 km/h a to dokonca len podla tacha .... nechapem tomu ako rozdiel citit ale iba v tahu ... a to ked som mal vyfuk z malaguti f 15 sice trocha prerobeny tak to takmer hned na 6 gramove valceky tahalo cez 75
-
hussar
- wilili
- skútrista

- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 1:09 pm
- Skúter: keeway focus , piaggio beverly 500
ja som mal vo vyfuku toto http://fotoalbumy.azet.sk/wilili/moto/?i9=583be4d74d15
Je to na druhej strane čo držim .Bolo to tam len tak hefnute tak som ten zvar odvrtal a vylamal.
Ale kebyze tam niečo take maš tak to spoznaš hned ako ten vyfuk nahodiš . Vôbec to nepôjde .
Je to na druhej strane čo držim .Bolo to tam len tak hefnute tak som ten zvar odvrtal a vylamal.
Ale kebyze tam niečo take maš tak to spoznaš hned ako ten vyfuk nahodiš . Vôbec to nepôjde .
- DamiBiker
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
to co si tam mal tak to sa da aj kupit ako blokovanie ... ale ja som tam mal akurat rurku tak divne privarenu ze to na prvy pohlad vypadalo ako blokovanie ale to je proste rura
inak ide to ... akurat sa mi tacho zasekne na 74 .... a ani sa nepohne ...
a skut dalej taha ... na roxe co som siel vedla mojho tak cez 80 este ukazuje a mne stoji na 74 ... no nevadi
aj tak chcem dat bike tacho
inak ide to ... akurat sa mi tacho zasekne na 74 .... a ani sa nepohne ...
a skut dalej taha ... na roxe co som siel vedla mojho tak cez 80 este ukazuje a mne stoji na 74 ... no nevadi
aj tak chcem dat bike tacho