Na kolky krat ste spravili vodicak na auto
Moderátor: Moderators
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
no neviem ci by ta bavila zdravotna priprava tak ze tam stvrdnes na 6 hodin napriklad take veci ako ozivovanie a resuscitacia a co treba robit v speci pripadoch ma aj tak caka uz po treti krat v septembri a este ktomu aspon tri krat lebo si to robi kazdy profak s tebou ked ides do labaku na zaciatku roka kde je moznost porazenia elektrickym prudom a este ktomu aj dielne
podpis som si este nenastavil
- M4rekX
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 24, 2008 1:37 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som spravil na prvy krat ...
Mám AM,A1,A (do 25kw) a od 20tich si mozem spravit velku moto
a ešte Mám Bčko osobák a "dodávku" do 3,5t
Bez problémov, najvacsi strach som mal z testov ale tie som nastastie napísal dobre
ked som spravil testy tak som vedel že už vodičak dostanem
ale mam kamarata čo jazdil dost dobre na aute aj pred tym ako mal vodičak a aj test napisal na 55 b ale zvalil kužel pri slalome dozadu tak mal smolu ...
Mám AM,A1,A (do 25kw) a od 20tich si mozem spravit velku moto

a ešte Mám Bčko osobák a "dodávku" do 3,5t
Bez problémov, najvacsi strach som mal z testov ale tie som nastastie napísal dobre

- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
to jean ja viem ze niesom jediny ale podla mna by to to malo byt dobrobolne lebo ako si napisal kopu ludi to uz absolvuje v praci v skole a ked tam mas stvrdnut 6 hodin tak dakujem podla mna by mohla byt aj moznost len preskusania tak ze dojdes a napises test alebo co sa tam robi lebo mna to este obislo
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Kontaktovať užívateľa:
no A/50 na 55 pretoze den pred testami som si ten test robil a bol som tak lenivy ze som zaskrtal odpovede s kluca a kd som ten test zbadal na skuske tak som to len zaskrtal s pamete 
no a A+B som dal na druhikrat bo som mal 48bodov, som chitil daky divny test co mal prelepene otazky a vsetky si nepametam ale jedna sa mi vryla do hlavy
vozidlo dobprevadzajuce nadrozmerny naklad musi mat:
zapnute stretavacie svetla a oranzovy vystrazny majak
zapnute parkovacie svetla a ---------- / / ----------------
zapnute stretavacie svetla, vystrazne smerovky a oranzovy vystrazny majak
boha typol som prvu moznost ale ani prinajmensom netusim na co mi je dobra tato otazka? neviem ci som neschital daky test pre kamionistov lebo tam boli aj dake debiliny s tunelmi a nebezpecnimi nakladmy
ale na druhy krat som dal LTT
(len tak tak)

no a A+B som dal na druhikrat bo som mal 48bodov, som chitil daky divny test co mal prelepene otazky a vsetky si nepametam ale jedna sa mi vryla do hlavy
vozidlo dobprevadzajuce nadrozmerny naklad musi mat:
zapnute stretavacie svetla a oranzovy vystrazny majak
zapnute parkovacie svetla a ---------- / / ----------------
zapnute stretavacie svetla, vystrazne smerovky a oranzovy vystrazny majak
boha typol som prvu moznost ale ani prinajmensom netusim na co mi je dobra tato otazka? neviem ci som neschital daky test pre kamionistov lebo tam boli aj dake debiliny s tunelmi a nebezpecnimi nakladmy

ale na druhy krat som dal LTT

http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... ja som mal stastie - otec mi dal do ruky auto hned ako som videl ponad volant a ked mal cas tak so mnou zasiel aj na letisko,tesne pred osemnastkou som dostal dobreho instruktora,po tom co som mu na parkovisku hned prvu zakrutu presiel na rucnej(to v tej radosti ze sedim v aute legalne) sme pojazdili okolo KE - pozreli vsetky kupaliska,testy plny pocet,jazda na parkovisku - instruktor mi meral cas(a smial sa z reakcie policajta),pri jazde po meste uz boli strubeny a pozerali po sukniach-mali to v pake...
- Sonka26
- cyklista
- Dátum registrácie: St Aug 20, 2008 10:33 pm
- Skúter: Yamaha Neos 50
- Kontaktovať užívateľa:
Ja idem buduci tyzden stvrtok na A1:)... Mozno ani odjazdit nestiham, lebo panovi instruktorovi sa nechce voziť ked poprcha
... A navyše tá motorka (Chunlan) mi pri preradovani tiez extra nepomaha, ked idem z 1 na 2 tak sa mi zastavi na neutral, vysledkom coho je zastavenie v strede kopca smerom do Rudna
...Este ze mame tie kriklave vesty 

-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm
v autoskole mame tiez chunlana..ta prevodovka je fakt shit..dokonca sa skrivila vplyvom teplaSonka26 napísal:Mozno ani odjazdit nestiham, lebo panovi instruktorovi sa nechce voziť ked poprcha... A navyše tá motorka (Chunlan) mi pri preradovani tiez extra nepomaha, ked idem z 1 na 2 tak sa mi zastavi na neutral,

a ver tomu ze na motorke ked poprcha dvaja s dvomi volantmi je tak na samovrazdu..za sucha sme sa skoro vydzubkali lebo kazdy chcel tu jamu obist z inej strany