Blbé komentovanie inzerátov tu na fóre
Moderátor: Moderators
Blbé komentovanie inzerátov tu na fóre
Sorry ale nedá mi. Prečo keď tu niekto niečo predáva furt to musí niekto komentovať ako: škoda zobral by som, ale nemám lóve(tak načo sem potom píšeš), fúj aký hnusný skúter(každému sa páči niečo iné), za tie prachy by som si doviezol z vonku dva(tak prečo ti už nestoja v garáži?!), daj to za polovicu a kúpim to(keby to chcel dať za polovicu dal by tam takú cenu), zahoď to(keby to chcel zahodiť tak to sem nedáva) a pod. Keby dotyčný chcel kecať založí si diskusiu "ČO POVIETE NA TO KEBY SOM CHCEL PREDAŤ TENTO SKÚTER". Kôli takým mudrlantom som si musel dať zamknúť adminom svoj inzerát v BAZÁRI aby sa tam furt niekto neodbavoval. Hlavne hady a iný hmyz sú také :cussing:
- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8
to by fakt bodlo..napr moja tema o prieskume ,ake mame skutre...tam by som tu uvital ,aby sa dalo upravit napr aj hlasovanie a celkove moderovanie vlastnych tem by bolo fajnmatio napísal:Stacilo by, keby ujo Admin povolil moderovanie si vlastnej temy a bolo by po probleme..... VSAK?
Gilera runner => Piaggio X8
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
mam otazku: ake pravomoci maju uzivatelia, ktori su v skupine support moderators? (tzv. prave ruky moderatorov)
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
lil? ten sem pride raz za uhorsky rok a urobi poriadokmatopn napísal:vidim ze tam je v bazare tusim novy moderator a ere to doslova vazne

http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
take iste ako moderatori len nemaju prava v kazdom foreTHeBaNDiT napísal:mam otazku: ake pravomoci maju uzivatelia, ktori su v skupine support moderators? (tzv. prave ruky moderatorov)