KYMCO GRAND DINK 50?alebo aka je najlepši maxiskuter do50cm3

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Mayulik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm
Skúter: neuvedený

#76 Príspevok od užívateľa Mayulik » Št Júl 24, 2008 10:10 am

Ja nemam nic proti 50-kam (a myslim, ze ani ostatny), ak ti staci, tak ju kup. Do mesta je to idealne. Ja len, ze ak to naozaj chces do mesta a pod. nekupuj nic take rozmerne a tazke, lebo velmi zle sa ti s tym bude manevrovat pomedzi auta. Napr. moj matrix je dost lahky (okolo 80kg) maly a sikovny. Vopcham sa s nim vzdy a vsade :D . Co sa tyka pohodlia pre dvoch,tak uplne v pohode- isla som aj ako ladvinka a to aj viac ako 50km vkuse a nebol problem.
Kawasaki ER-6f
Obrázok

Obrázok

Looserqo
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
Kontaktovať užívateľa:

#77 Príspevok od užívateľa Looserqo » Št Júl 24, 2008 10:24 am

Blllll, matrix je velkyyyy :-P
podpis som si este nenastavil

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#78 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Júl 24, 2008 10:42 am

myslim si, ze otazka je zodpovedana... chalan chcel maxiscooter s motorom 50ccm... bolo mu tu poradene, nech bud ide do vacsieho vodicaku a vyssej kubatury, alebo nech si kupi 50ccm klasicky scooter podla moznosti 2T.

...lebo 50ccm maxiscooter proste na pohyb vo dvojici nejde velmi dokopy... to je, ako keby sme na obycajny 50ccm scooter zobrali spolujazdkynu a za nu este jednu spolujazdkynu (teda + dalsich 50kg). Viete si isto kazdy predstavit, co by to pri rozbiehani ci pri jazde dokopca spravilo, a ak si este domyslime 4T, tak... :? :wink:

(pri predstave tych dvoch spolujazdkyn za chrbatom mi nejde o rozlozenie hmotnosti, iba ako priklad zataze, s ktorou by sa musel motor 50ccm vysporiadat)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm

#79 Príspevok od užívateľa marko358 » Št Júl 24, 2008 10:45 am

alcatelko napísal:na chodniku mozes odstavit aj velku motorku dokonca...a chodec je osoba tlaciaca moped...nie skuter...ale zas otazka je ako si podla zakona vylozis definiciu mopeda...
na chodniku mozes odstavit aj velku moto ak je umozneny prejazd chdcom ale ich ho mozes aj zabranit na dve minuti ak sa este dobre pametam a ktomu poldecaku ze ci je ako moped je velice lahke vysvetlenie ak ho mas v papieroch zaradeny do tej istej kategorie tak je to moped
a podla noveho zakona tiez pozes stat na chodniku len s tym rozdielom ze musis vedla seba nechat na prechod minimal 1.5 m takze tak

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm

#80 Príspevok od užívateľa Flash99 » Št Júl 24, 2008 3:25 pm

moped je jednomiestne dvojkolesove vozidlo..myslim..ci uz skuter abo babeta..

marko358
st. skútrista
st. skútrista

#81 Príspevok od užívateľa marko358 » Št Júl 24, 2008 3:32 pm

Flash99 napísal:moped je jednomiestne dvojkolesove vozidlo..myslim..ci uz skuter abo babeta..
no tak minimalne slider sa do tohto popisu hodi tusim to maju tak nejak aj foxikovi zapisat vraj mu to sami navrhli na urade a staslivec nebude muset nosit znacku aj ked druhy spoluziak na sliderovi ma znacku na slovensku je to asi tak ze na akych uradnikov narazis

Taogunka
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Po Jún 23, 2008 4:45 pm

#82 Príspevok od užívateľa Taogunka » Št Júl 24, 2008 3:40 pm

Mayulik napísal:nekupuj nic take rozmerne a tazke, lebo velmi zle sa ti s tym bude manevrovat pomedzi auta.
Co s tymto vsetci maju? To ako chodite na tych scootroch? To zoberete na plecia prehodite cez stredovy chodnik alebo si to davate rovno skrz auto po sedadlach cez zadne dvere, dojde benzin tak s tym vleziete do autobusu alebo co za extremne manevre to praktikujete? Moj maxac je velky, ma okolo 200kil a vzivote som nemal problem, zapcha, nezapcha, deriem sa dopredu kade chcem. :)

PS: Scooter alebo motorku v ziadnom pripade nekupuj rozumom resp. nikdy si nenahovaraj ze (ved budem chodit pomaly, ved nepojdem daleko, ved to bude stacit, ved to ide 120, ved sa mozem drzat s vlnou aut ) lebo ver ze tie tvoje argumenty stratia na vahe uz v priebehu mesiaca a budes chciet viac.
Naposledy upravil/-a Taogunka v Št Júl 24, 2008 3:44 pm, upravené celkom 1 krát.

marko358
st. skútrista
st. skútrista

#83 Príspevok od užívateľa marko358 » Št Júl 24, 2008 3:43 pm

a otazocka aku kubaturu ma tvoj maxac??

Taogunka
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Po Jún 23, 2008 4:45 pm

#84 Príspevok od užívateľa Taogunka » Št Júl 24, 2008 3:46 pm

250ccm ale z pohladu predierania v zapche je jeho kubatura nepodstatna, tam ide myslim len o velkost a vahu.

marko358
st. skútrista
st. skútrista

#85 Príspevok od užívateľa marko358 » Št Júl 24, 2008 3:54 pm

tu nejde o predieranie v zapchach tu ide o to ze ta auta stale obiehaju a este ktomu ked mas maxika s malim motorom tak ides este pomensie a vela plechovkarov ta ani neberu ako sucast premavky a spravaju sa bezohladne

sokolino

#86 Príspevok od užívateľa sokolino » Št Júl 24, 2008 9:08 pm

vela plechovkarov nas neberie na vedomie ale to je uz o inom ja ked sa predieram medzi auta davam im dost hlastno najavo ze sa plizim pomedzi nich lebo neni nic horsie ako bezohladny vodic na aute ale to je uz dobre odveci som len zvedavi co si chalan kupi len nech sa rozhodne pekne sam a nech si uprestny naco to bude v najvacsej miere vyuzivat nech si kupi vklude tu 50cc maxik aj ked mi to nejde moc dokopi ale tak zarok a za dva mu to bude malo a verim ze bude pokukovat po dacom vacsom a aj vodicak si bude robit vacsi co vravim z vlastnej skusenosti lenze zarok za dva bude kazde pismeno vo VP stat asi tak 1000ecok nuz dobru kupu mu prajem chalanovi :salute:

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#87 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Júl 24, 2008 9:19 pm

tato sezona je moja siedma na poldecaku...kukam aj po vecsom ale len ako doplnok k 50ccm na dlhsie vyjazdy :) neobmedzene Acko mam uz tri roky....cize nie kazdeho po roku omrzi...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#88 Príspevok od užívateľa Domco » Št Júl 24, 2008 9:27 pm

alci ale ty si samostatna kapitola ,vela ludom zacne byt 50ccm malo
Gilera runner => Piaggio X8

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#89 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Júl 24, 2008 9:34 pm

no ja neberiem skuter ako priblizovadlo z bodu A do bodu B...ja ho mam na uzivanie si jazdy...a uzit si nepotrebujem pri 100km/h...vyblaznit sa chodim na okruh...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#90 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Júl 25, 2008 4:14 pm

No šak áno..ale tiež si neviem dosť dobre predstaviť že pôjdeš dakam na dlhší výlet spolu z väčšími scootrami a budeš ich brzdiť a cesta ktorá sa dá zvládnuť za dve-tri hodinky pôjdeš 5.... to nieje nič moc.... hlavne ak si spomeniem na výlet ako sme išli do Budapešti..... aj tak to dosť dlho trvalo a ak je ciel nie cesta ale dačo vidieť tak je lepšie čím rýchlejší presun. :lol:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"