scooter klub

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

ste za klub?

ano pridal by som sa
31
46%
ano ak by to bolo blizko
28
41%
skor nie
1
1%
zda sa mi to zbytocne
6
9%
nie nikdy
2
3%

Celkom hlasov: 68

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

scooter klub

#1 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Júl 24, 2008 8:28 pm

nad touto vecou rozmyslam uz davno...zalozit plnohodnotny skuter klub...ani nie tak cisto skuter klub ale skor klub pre skutristov a mopedistov...

o co by slo? tak ako tu na fore spojit ludi s rovnakymi zalubami...pod klubovou hlavickou by sa ludia zucastnovali zrazov vedeli by kde sa obratit o pomoc a hlavne stretavat sa aj na zivo...zo zaciatku zatial len neoficialny klub neskor by s anormalne spravil oficialny klub s normalnymi stanovami registrovany u smf, resp. mozno aj ako obcianske zrduzenie...

plan je takyto: kto by sa chcel stat clenom musel by splnit par podmienok...hlavne aby robil nieco pre klub a zucastnil sa aspon dakej spolocnej akcie...pod klubovou hlavckou by boli aj nejake tie zrazy a akcie...

ako som nad tym zatial rozmyslal tak by boli tri druhy "clenstva"... cakatel na plnohodnotne clenstvo...bol by to niekto novy a musel by sa "osvedcit", bezny clen a nakoniec nieco ako VIP clenovia alebo skalny clenovia co by si to zasluzili...

podrobne pravidla by sa dohodli keby sa nazbieral dostatocny pocet zaujemcov...rovnako aj nazov klubu...

cakam na vase nazory na toto a pripadne pripomienky
:wink:
Naposledy upravil/-a alcatelko v Pi Júl 25, 2008 12:36 am, upravené celkom 1 krát.
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

Re: scooter klub

#2 Príspevok od užívateľa duky5 » Št Júl 24, 2008 8:41 pm

hm, ja zas dumam ze naco zalozit klub?
to co pises v druhom odseku robime aj bez klubu. ake vyhody by malo pre cloveka byt v klube, aby mal motivacu splnit podmienky clenstva? (okrem pocity vynimocnosti ze si clen nejakeho XY klubu)

co by musel spravit novy clen klubu aby sa "osvedcil", po vzore cakatelov clenov do oficialneho MC?

aby bolo jasne, myslienku nezavrhujem, len mi nie je jasne preco ano, preto by sa to mohlo vysvetlit (teda aspon mne :))

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Júl 24, 2008 8:51 pm

co ma motivovat? napr. budu urcity partneri klubu co ho budu podporovat a clenovia budu mat zlavy napr. ,co bude musiet cakatel urobit? zucastnit sa nejakych akcii, zacat nieco robit pre klub atd...skratka mal by mat snahu ziskat clenstvo...a preco vobec? a preco nie... to ze sa nieco deje aj bez klubu? s klubom sa moze diat ovela viac...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

duky5
motorkár
motorkár

#4 Príspevok od užívateľa duky5 » Št Júl 24, 2008 9:28 pm

no ok, ako clen motorajdu mam v urcitom obchode zlavu 5% co je vzdy lepsie ako nic..:) ale na tom by asi clenstvo v klube stat nemalo :)

robit "nieco" pre klub....to je pre mna dost nekonkretne aby som o to mal zaujem...

ty rozmyslas o klube, ja sa ta pytam preco ano a co z toho bude mat clen, resp. preco by mal niekto chciet byt clenom, tak preco sa ma pytas "preco nie"? ved nebud skupy na pismenka :)

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Júl 24, 2008 9:49 pm

zatial ide o to ci by bol vobec zaujem vydat sa touto cestou...nepasujem sa za niehoho kto da pravidla a kto chce sa prida...ideal je ten ze by sa nazbieralo min. 10 ludi co by do toho slo a spolocne urcia pravidla pre buduce fungovanie...

a ked mam povedat inac...napr na buduci rok planujem jednuvecsiu akciu spravit...a nespravi to jeden clovek ani dvaja ani traja...ak by bol oficialny klub pod ktory by to spadalo bolo by vsetko jednoduchsie aj vybavit aj spravit...

najjednoduchsie by bolo napisat ze zalozil som klub taketo su pravidla a kto chce moze vstupit a kto nechce moze ist domov...lenze je daka demokracia a zaujmaju ma hlavne nazory inych ako by si predstavovali konkretnu realizaciu atd...cize cakam skor konstruktivne navrhy a na zaklade toho by sa nieco zacalo diat...je pekne ze daco chcem ja ked nik iny s tym nesuhlasi... ja som len dal navrh na diskusiu...neplanujem to cele zbuchat za tyzden ani za mesiac...inspiraciou su brnenske jitrnice kde to celkom fungovalo,len by bolo pekkne keby sa to casom posunulo dalej k oficialnemu fungovaniu ( a k tomu su potrebne aj nejake pravidla)

duky5
motorkár
motorkár

#6 Príspevok od užívateľa duky5 » Št Júl 24, 2008 10:06 pm

v jitrniciach som nebol, ale bol som v krkonosiach a bola to pekna akcia a myslim ze to nebolo organizovane klubom ale clenmi susedneho fora (dufam ze sa nemylim)...

stale rozpravas o pravidlach klubu, podmienkach prijatia novych clenov, o VIP clenoch, ale stale neviem co ten klub bude vobec robit a ked to neviem, tak ani nemam zaujem o clenstve vobec uvazovat...aspon ja teda, neviem ako ostatni...

ale tak drzim palce :)

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Júl 24, 2008 10:17 pm

to co sa robi v inych kluboch...to ze daku akciu zorganizovali clenovia fora je super...ako si si vsimol tu daco okrem lokalnych akcii nehrozi... a ja som len dal navrh o tom ako by to mohhlo vyzerat...ak mas inu predstavu budem viac ako rad ked ju napises...

a nejde mi o to nalakat na bomba super veci ludi co nemaju ani zaujem...ide o to dat do kopy ludi co chcu...

a v brne na zraze si nebol? to je ich akcia (okrem inych)

duky5
motorkár
motorkár

#8 Príspevok od užívateľa duky5 » Št Júl 24, 2008 10:34 pm

no lenze ja neviem co sa robi v inych kluboch, preto som sa pytal aby si mi to povedal. to co si zbezne napisal, robime vo vacsej/mensej miere aj bez klubu, takze som stale tam kde som :) predstavu nemam, kedze neviem co si predstavovat :)

nie v brne som nebol, nevyslo mi to

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa theruck » Št Júl 24, 2008 10:57 pm

ten klub by zastresoval tych ludi a musel by fungovat tak ze by garantoval nejaku uroven nejakych akcii nejake vylety/vyjazdy atd. lenze skape to na kubature ako aj vacsina zrazov :)
pod menom klubu by si mohol zavodit aby si robil reklamu.
clenovia klubu by mali zlavu v shope aj ked neviem co si taky clovek co ma maxiskutra vie kupit :) takze asi skor nejake sluzby. neclenom zakazeme pristup na forum a bude :)

duky5
motorkár
motorkár

#10 Príspevok od užívateľa duky5 » Št Júl 24, 2008 11:15 pm

aha :)
tak ja budem clenom KUKOLAR x>250ccm x>130km/h CLUB nech "vyjazdarov" roztrhne :)

theruck - mozno valceky a remen kevlarovy :)

JohnyV

#11 Príspevok od užívateľa JohnyV » Pi Júl 25, 2008 12:27 am

si myslite ze je realne zakladat taky klub ked jeden je zo zvolena , druhy z ba ,dalsi z trnavy ,serede , novych zamkov a podobne ?? dalsou vecou je ze nie vsetci maju seberovne stroje , jak by chodili napr na vyjazdy tyy co maju maximalku 80 s tymi co maju maximalku 150+ ? jedine zeby to bola urcita uzavreta spolocnost :arrow:

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Júl 25, 2008 12:33 am

chodilo by sa rovnako ako sa chodi na zrazoch a na spolocnych vyjazdoch...cize rachlostou najpomalsieho...a nejde o to ist napr kazdy piatok propagacne na vyjazd...nie je problem napisaz ze je to pre bb a 20km okolie...ako zatial vidim odsudene na neuspech :lol:

pridane hlasovanie...

optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa optik » Pi Júl 25, 2008 12:54 am

Ale nahodou, mne sa ta myslienka celkom pozdava, mozno by sme potom mohli ako klub zorganizovat aj nejaku scooter show - som presvedceny ze by sa trosku lahsie hladali sponzori - napriklad . Ja som za. Nic mi to mozno neprinesie, ale mozno aj ano - tak preco to neskusit.
podpis som si este nenastavil

JohnyV

#14 Príspevok od užívateľa JohnyV » Pi Júl 25, 2008 1:00 am

no ja som zahlasoval ze ano ak by to bolo blizsko :) podla mna by sa malo urobit centrum v Trnave , tam maju vsetci tusim taku zlatu strednu cestu :) .Keby to bolo v TT a okoli tak by som sa rad zucastnil :wink:

skaza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
Skúter: Keeway Focus

#15 Príspevok od užívateľa skaza » Pi Júl 25, 2008 11:47 am

mne sa to tiez pozdava alci celkom fajn napad ak sa to ujme cel by som sa pridat
Naposledy upravil/-a skaza v Pi Júl 25, 2008 6:49 pm, upravené celkom 1 krát.

tdafo
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: So Jún 30, 2007 5:29 pm
Skúter: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa tdafo » Pi Júl 25, 2008 12:18 pm

Som ZA :) :thumbleft:
Takže Zoznam: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p Vsetko original :) Dragster je este v príprave ;)

Los Screamos

#17 Príspevok od užívateľa Los Screamos » Pi Júl 25, 2008 12:19 pm

aj mne sa to dost paci neviem co je na tom zle

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#18 Príspevok od užívateľa Domco » Pi Júl 25, 2008 12:34 pm

Aj ja som za ,klub by mohol mat lahsiu cestu v organizacii akcii a podobnych veci ..je to dobra myslienka ,plne ju podporujem
Gilera runner => Piaggio X8

Taogunka
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Po Jún 23, 2008 4:45 pm

#19 Príspevok od užívateľa Taogunka » Pi Júl 25, 2008 1:14 pm

podla mna je to nerealne, pokial je "neschopnost" zorganizovat nieco uplne male v ramci tohto fora a urciteho regionu, opekacka, kofolka, cokolvek, tak pokusat sa o nieco viac je mrhanie casu (vid Scarpov sraz)

na Skutrmoto sa organizuju srazy a vyjazdy ako Krkonose, Jesenniky atd. dokonca s medzinarodnou ucastou (Cz, Sk, PL) bez toho aby to bol daky "oficialny" klub, mozno preto ze su to scootre inej kubatury, mozno preto ze su to vsetko dospely ludia, maju na to financie lebo pracuju atd.

tu je to myslim odsudene na zanik z dovodu kubatury a z velkej casti aj vekoveho priemeru

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#20 Príspevok od užívateľa matopn » Pi Júl 25, 2008 1:20 pm

napad perfektny
nevyhoda klub bude mat sydlo vo zvolene napriklad
ja to mam tak 120km, kto je napr zo ziliny to ma este dalej cize podla man vyjazdy su nerealne zrazy tych vela neni to sa tam clovek nejak

keby mam 250 a viac tak by mi nerobilo problem prist hocikde ale na 50 sa tackat este stym ze ja vsade beriem priatelku tak to je nerealne

Igor.G
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 3:02 pm
Kontaktovať užívateľa:

#21 Príspevok od užívateľa Igor.G » Pi Júl 25, 2008 1:51 pm

ja by osm bol ZA ale musim byt VIP:D:D:D:D alci vybavuj:D

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#22 Príspevok od užívateľa geetee =) » Pi Júl 25, 2008 2:15 pm

duky5 napísal:no ok, ako clen motorajdu mam v urcitom obchode zlavu 5% co je vzdy lepsie ako nic..:) ale na tom by asi clenstvo v klube stat nemalo :)

robit "nieco" pre klub....to je pre mna dost nekonkretne aby som o to mal zaujem...

ty rozmyslas o klube, ja sa ta pytam preco ano a co z toho bude mat clen, resp. preco by mal niekto chciet byt clenom, tak preco sa ma pytas "preco nie"? ved nebud skupy na pismenka :)
necital som cele ale ja to zhrnem asi takto:
ukazat ostatnym ze ten druhy co bude mat na scootri tiez taku nalepku klubu alebo neviem ako to bude je tak isto zapaleny pre vec a nie je len bezduchy majitel prstriedku na prepravu ale rad by vedel ze ked zastavi vedla neho scooter tak podla nalepky zisti ze hned mozu ist dakde o scootroch pokecat alebo ja neviem co, a vramci klubu by sa aj viac videli a aj viac si pomohli vramci moznosti,
bol som v jednom moto klube kedisi a kym to fungovalo tak to bolo dost dobre, vyhody nikto ziadne nemal, akurat tak farby na chrbte, ked mal jeden clen svadbu tak mu ostatny robyli sprievod na masinach a tak(ma az tak nechytali za srdce velke masiny takze taky scooter klub by som uvital)

to je daco pre takych ktorim nestaci len raz za rok alciho zraz a obcas s kukom na CBF do cunova

rozhodne to je o inom ako len taky foristi co ano ano dojdem a potom musi ist babke pokopat zemiaky
trebars ja som na scarpov zraz nedosiel, ale bolo to kvoli scootrom a nie kvoli zemiakom, takze by som bol trebars rad s niekym v klube o ktorom viem ze nezrusi daky vyjazd kvli vypredaju v tescu ale ze ked bude pekne pocasie tak sa vieme dohodnut na jazde mestom alebo krajnou s bodu A do bodu A
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#23 Príspevok od užívateľa geetee =) » Pi Júl 25, 2008 2:20 pm

Igor.G napísal:ja by osm bol ZA ale musim byt VIP:D:D:D:D alci vybavuj:D
V.I.P. by nemal mat problem namontovat blby adapter, takze nemas narok :-D

inak co sa tyka BA tak ja mam uz daco v plane ale najprv si musim dovybavovat legalne vozenie (nech nebudeme prudit chlpatych zbitocne)

co sa tyka kubatury tak ked na vyjazde nevies strpet tempo chudaka najpomalsieho tak prepac ale si trapny a za to ze si si kupil kravu akou trebars xting je tak to je tvoja chyba ked vsetci prejdu pomedzi zabrany a odparkuju na spolocnu kofolu tak ty stou kuchynskou linkou budes este 5 min manevrovat aby si presiel
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

Looserqo
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
Kontaktovať užívateľa:

#24 Príspevok od užívateľa Looserqo » Pi Júl 25, 2008 2:32 pm

zakladom klubu je aby tam bol aspon jeden zapalkovity, co vie rozprudit spravnu hadku

clenstvo, vyjazdy, somariny - nie
nalepka, ze som fasa skutrista - ano

---------------------------------

Looser-cotematoflame-qo
Naposledy upravil/-a Looserqo v Pi Júl 25, 2008 2:35 pm, upravené celkom 2 krát.

JohnyV

#25 Príspevok od užívateľa JohnyV » Pi Júl 25, 2008 2:51 pm

noo ja pomaly ale isto menim nato pohlad (ako citam vase reakcie) , asi by som bol za ... zacina ma to laakat , dufam ze sa to podari

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"