STK

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa theruck » Po Apr 07, 2008 5:35 pm

Domco napísal::oops: jajj sorry Vlady, to som si fakt nevsimol ..pardon ,tak teda mas uplnu pravdu 8)
ale ajtak na 50tku ak mas v technicaku nad 45km/h tak musis mat aj vybavu ted aj lekarnicku

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#27 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Apr 07, 2008 6:06 pm

SIMSONY.... PINČLE...a podobné približovadlá....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#28 Príspevok od užívateľa Domco » Po Apr 07, 2008 7:42 pm

8) no na runneri nemusim mat ,tak preto ..len ja som si nevsimol ze ma 125ccm ,to uz je ina rec ,ale ako ja tu lekarnicku mam aj na mojom ,200sk ma nezabije a nikdy neviem kedy sa moze zist
Gilera runner => Piaggio X8

maui
chodec
chodec
Dátum registrácie: Ut Apr 11, 2006 7:04 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa maui » Št Apr 10, 2008 1:44 pm

dikes za rady a nazory. A Vlady, dakujem za pripomenutie povinnej vybavy, co samozrejme nemam :)
Som zvedava ako pochodim, lebo tem moj skutrik je uz trosku starsi a ma uz co to najazdene. Ziadny rok vyroby 2005 a pod :D
podpis som si este nenastavil

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa Plexxak » Po Apr 14, 2008 4:39 pm

No takze ja som sa prave vratil z STK, presiel som, skuter je bez chyby... akurat som bol prekvapeny ze kontroloval silu brzd a vysku svietenia :) suma sumarum nejakych 500 sk, skuska+nalepka :)

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#31 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Apr 14, 2008 4:49 pm

u nas som sa pytal 280+nalepka ////ale som sarozhodol kedze nemam EVC tak seriem na STK

maui
chodec
chodec
Dátum registrácie: Ut Apr 11, 2006 7:04 pm
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa maui » St Apr 16, 2008 10:52 am

Plexxak napísal:No takze ja som sa prave vratil z STK, presiel som, skuter je bez chyby... akurat som bol prekvapeny ze kontroloval silu brzd a vysku svietenia :) suma sumarum nejakych 500 sk, skuska+nalepka :)
kde si bol na stk?

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#33 Príspevok od užívateľa dr.snake » St Apr 16, 2008 12:09 pm

mPershing napísal:plexak: konecne nieco prakticke k teme
Drsnak: tvoja standardna odpoved, ako pisal Jean - das 24 litrov za pomaleho skutra, ale 300 sa ti za stk zda vela...
nejde o 3 kila ..ide o to ze tem sa treba ... 2 hodiny a cakat
mozno pojdem jak sa mi bude chcet :D

JohnyV

#34 Príspevok od užívateľa JohnyV » So Júl 26, 2008 3:02 pm

Zdravim , ja som si dnes vsimol ze 21.08. mi vyprsala STK :( ,lenze mal by som otazku co z ladenym vyfukom ? este naboku mam vyrazene na nom ze not for road ... prejde mi to ? lebo ja iny vyfuk nemam .. a ako sa pohybuju ceny ? treba aj EK alebo staci len STK ?

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#35 Príspevok od užívateľa Scarp » So Júl 26, 2008 3:15 pm

EK sa na motorky nerobia a co sa tyka tvojej stk pravdepodobne neprejdes zalezi od konkretneho strediska STK ale pravdepodobne neprejdes pozicaj od niekhoo seriovy

JohnyV

#36 Príspevok od užívateľa JohnyV » So Júl 26, 2008 3:23 pm

a ak by som tam prisiel s mojim vyfukom a nepresiel by som, aj tak sa plati nieco ? a ak by som potom vymenil vyfuk je moznost prist este raz ? A este som sa pytal ze ako sa pohybuju ceny ? lebo tu citam nieco ze 500sk a podobne a ja co mam staru stk tak k nej mam blocek ze 1800 :roll:

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Kontaktovať užívateľa:

#37 Príspevok od užívateľa matopn » So Júl 26, 2008 5:14 pm

sa mi zda ze STK na moto je 250 klamal by som enrobi som len som sa informoval ale uz davnejsie
jasne zaplatis a potom ides na STK a ak neprejdes prides znovu a uz to mas zaplatene ak ta to tak sere vyskusaj sa dohodnut stym co ti to bude robit daj mu 200 ci to pomoze alebo nie ak by pindal STK zalezi len na clovekovi co ti to robi ci prejdes mozno jeden ta nepusti a kolega bez poblemov

Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm

#38 Príspevok od užívateľa Flash99 » So Júl 26, 2008 8:17 pm

zalezi od kontrolora..mne osobne iba pozrel ci svieti brzda a smerovky..ani nastartovat som nemusel..dlhsie hladal kov na nalepku ako pozeral stav skutra :D

skaza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
Skúter: Keeway Focus

#39 Príspevok od užívateľa skaza » So Júl 26, 2008 8:45 pm

ja stk ani nemam ale asi zajdem.ale ked ma chytili chlpaci tak stk ani nehceli ale pokutu som aj tak dostal ze som nesveitil :D

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#40 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » So Júl 26, 2008 11:05 pm

2 skaza: pokial nema Tvoj scooter od prveho prihlasenia do evidencie viac ako 4 roky, nemusis sa o STK strachovat, netreba Ti... 8)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#41 Príspevok od užívateľa dr.snake » So Júl 26, 2008 11:26 pm

kaslem na STK

skaza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
Skúter: Keeway Focus

#42 Príspevok od užívateľa skaza » Ne Júl 27, 2008 10:22 am

tak potom je to ok este 2 roky nemusim mat :D

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#43 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Júl 27, 2008 3:17 pm

JohnyV........ počul som aj také že dakto neprešiel cez STK na velkej moto a samozrejme potom nedostal TP a bez TP nemohol ani ísť domov.... takže si šuhajko požičal vozík aby si moto mohol odviezť domov....Ak natrafíš na technika čo nemá rád scootre tak kludne sa to môže tak stať aj Tebe ...lebo to je dosť vážne ten výfuk.... to nieje že prdla mi žiarovka akurát teraz na križovatke pred STKčkou..ten ladený výfuk možno aj neukecáš...a hlavne je to na ňom vyrazené že nieje určený na cestu....Ak neprejdeš na prvý raz, a závada je vážna (nebrzdí alebo že vážne zmeny oproti schválenému stavu, kolesá brzdy a pod) tak Ti asi pravdepodobne zoberú TP a možno aj EČ .... ak je to závada lahká tak máš opakovanú STK za nejaký malý poplatok....Aspoň volakedy to tak bolo s autami...ešte keď som mal starú š100vku tak som tiež raz neprešiel kvôli pneu a parkovacej brzde... mi dali dočasný papier na prepravu auta do garage a nazad za účelom odstránenia závad.... Ako je to teraz netuším lebo auto mám v porádku a zo scootrom som ešte nebol. Ale švagor bol a vravel že v pohode ....brzdí svieti ....je to OK.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#44 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ne Júl 27, 2008 8:41 pm

nestras ludi

JohnyV

#45 Príspevok od užívateľa JohnyV » Ne Júl 27, 2008 8:57 pm

VLADY diki za reakciu ,ale este ma napadla jedna posledna vec ... mne prepadla STK 21.07. a ak dojdem na kontrolu zrejme az v auguste tak nebude s tym ziaden problem ? Alebo ma zastavia policajti prave ked tam pojdem ... staci im oznamit ze prave idem na STK alebo by sa mala STK vybavit este pred ukoncenim lehoty ?

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#46 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ne Júl 27, 2008 9:06 pm

JohnyV napísal:VLADY diki za reakciu ,ale este ma napadla jedna posledna vec ... mne prepadla STK 21.07. a ak dojdem na kontrolu zrejme az v auguste tak nebude s tym ziaden problem ? Alebo ma zastavia policajti prave ked tam pojdem ... staci im oznamit ze prave idem na STK alebo by sa mala STK vybavit este pred ukoncenim lehoty ?
hej das im cestne prehlasnie ze prave ides na stk :D

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#47 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ne Júl 27, 2008 9:12 pm

JohnyV: mozes im tvrdit, ze ides na STK, trebars aj za papezom... ak nemas na STK, a ides tam, tak musis ho niest na voziku

JohnyV

#48 Príspevok od užívateľa JohnyV » Ne Júl 27, 2008 9:40 pm

noo myslel som si .. ale ja to budem musiet risknut a ist na nom

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#49 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ne Júl 27, 2008 10:44 pm

ja som kupil moju Aprilku, ked este neboli 4 roky od jej prvej evidencie... a potreboval som ju prepisat (z ineho okresu), ale problem bol v tom, ze sucastou motorky napodiv nebola povinna vybava... a navyse som nevedel, ci ma byt pred prepisom uz urobena STK, alebo moze aj potom... kym som si to zistil, uplynula doba tych 4 rokov, takze som uz STK potreboval. Problemom vsak bolo zohnat tie ziarovky, najma H11 (neskor som kupil snad jedinu ziarovku na predajni v celom presovskom kraji... :mrgreen: )

Vec sa vyvrbila tak, ze som si zistil, ze pri prepise in STK netreba... takze som to bol prepisat a ked som si zohnal ziarovky, isiel som na STK. Ale co som vlastne chcel napisat: ak by Ta stopli policajti, a Ty by si siel na STK, tak bud slusny a povedz im, ze tam ides... myslim, ze by Ta pustili dalej. A na STK asi nekontroluju, ci si uz po lehote, alebo nie, lebo ja som uz po lehote bol, a nic nevraveli...

A na STK sa u vacsich masin kontroluju udaje z TP (mne kontroloval okrem ineho aj rozmery pneumatik, a samozrejme si vsimol, ze v TP mam napisanu blbost (zadna pneu 110/19 namiesto 110/90) a poradil, nech si to dam opravit (co je mimochodom asi nemozne)), a dalej svetla (svietivost a nastavenie), smerovky, klakson, brzdove svetla, brzdy (mne nekontroloval, nechcel mu ich stroj detekovat moju motorku na valcoch, vraj to mali zle nastavene, museli ma pustil bez toho), a povinnu vybavu (u scootrov 50ccm ziadna, u vacsich kubatur ziarovky, poistky, lekarnicka, a pytal sa aj na sadu na defekty (ktoru som nemal, fakt ju treba?))

A uz dopredu si najdi miesto na rame na nalepenie nalepky tak, aby bola viditelna, a zaroven aby Ti velmi nekricala... na mojej Aprilke take miesto nenasiel, tak mi capol nalepku na najvacsi bocny plast, a je to take neuhladne, ze az to boli... keby ju dal aspon rovnobezne s napisom alebo so zadnym svetlom... on ju capol absolutne vodorovne, teda nepasuje k nicomu... no co uz, o 2 roky budem mudrejsi (ak ostanem pri tejto masinke :) )

Joj, nejako som sa rozpisal, ospravedlnujem sa... :oops: :)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#50 Príspevok od užívateľa TomasARN » Po Júl 28, 2008 12:10 am

ked uz ide o STK na skutre, tak prvy skuter 50tku co som mal, tak som nanom jazdil do roku 2007 a nikdy som tam nemal STK, aj ked som ju mal mat, nakolko to nebol novy skuter, nastastie ma nanom nikdy nezastavili.... teraz uz je bez znacky, ale je len docasne odhlaseny, takze ak chcem spet znacku,m musim ist na STK, co by bol oficialne asi problem, ale kaslat nato, ked spravim motor, nebudem ani davat znacku a zoberem si ho na chatu

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"