Skuter je KO(edit)
Moderátor: Moderators
Skuter je KO(edit)
Caute,
vcera sa mi asi rosypal skuter,alebo neviem co je snim zatial,musim ist do servisu snim...
Idem si asi tak 40/50km/h a zrazu nenormalny rachot,buchlo nieco neviem kde ci vo variatore,alebo v motore a skuter zastal a uz sa ani nepohol...Musel som tlacit domov...Ach jaaaj...
vcera sa mi asi rosypal skuter,alebo neviem co je snim zatial,musim ist do servisu snim...
Idem si asi tak 40/50km/h a zrazu nenormalny rachot,buchlo nieco neviem kde ci vo variatore,alebo v motore a skuter zastal a uz sa ani nepohol...Musel som tlacit domov...Ach jaaaj...
Naposledy upravil/-a brady v Po Júl 28, 2008 9:38 pm, upravené celkom 1 krát.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Kluka, ojnica, remeň..a vela a vela iných možností....
možno len je odkrútená matica na varci=zodratý tisíchran na kluke,alebo nejaká iná drobnosť...
PS: A možno Ti nasalo do motora nejakú mačku a tá tam zahrkotala...zas ma nebude mať DOKTOR rád.

PS: A možno Ti nasalo do motora nejakú mačku a tá tam zahrkotala...zas ma nebude mať DOKTOR rád.

Naposledy upravil/-a VLADY v Ne Júl 27, 2008 5:04 pm, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

CAUTE.TERAZ SOM SA VRATIL Z GARAZE CO SME ROZOBRALI SKUTER.S VARIATOROM NIC NIEJE.SVIECKA BOLA ZLA,ALE DAVALA ISKRU ESTE.LEN PROBLEM JE TO,ZE BENZIN ASI NEJDE DNU...LEBO SKUSAL CHLAPIK A HOVORI,ZE BY MALO HADZAT ZMES BEZ SVIECKY AJ NA SVIECKU CI JAK TO JE (JA SA TOTALNE NEVYZNAM) A ZE NEJDE...CIZE MUSIM ZOBRAT SKUTER DO ZVOLENA...A MAM SA MODLIT ABY NEBOLA VSTREKOVACKA POKAZENA
- macher2404
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 8:48 am
- Skúter: Simson S51 Electronic Tuned
aj ja mam cinu
ja mam cinu a zadrel som lebo nebola ani zablokovaná 80 som chodil stale a až sa prehrial vyleteli poistky na pieste a už to neisli len strela z výfuku a to bol koniec cil ho mam v oprave ale už coskoro bude ale oprava ma stojí 5000 korun. takže musím šetriť
podpis som si este nenastavil