Navrhujem
Tak ako napriklad BA a okolie chodia na kofolu,my mozeme tiez kazdy tyzden niekam vybehnut ,krciem je tu dost ,cize mozeme navstivit zakazdym inu ,taktiez niektore cesty v okoli NR su zaujimave, sam ich mam niekolkokrat obehnute.V okoli je par miest ,kde sa da pozriet ,posediet a porozpravat ,alebo len tak si oddychnut a popozerat navzajom skutre
Ucastnici
Dufam ze niekoho tato myslienka oslovi a ze sa tema nebude musiet po par tyzdnoch pre neaktivitu zavriet ,myslim ze v NR a okoli je dost skutristov ,staci sa spojit a ukazat ,ze aj MY sme zivotaschopni.Samozrejme uvitam aj ucast z inych regionov
Trasy
Na zaciatok mozeme jazdit v okoli NR ,na takmer kazdy smer je zaujimava cesta ,dediny su pekne poprepletane ,cize nemusime stale jazdit rovnakou trasou
-ak sa nazbierame mozeme ist pozriet aj klasicku kofolu v senci (organizacia KUko a spol)
CAS
Samozrejme sa prisposobime vacsine ,ako komu to bude vyhovovat (aj ked ja by som navrhoval sobotu,pripadne nedelu ,z dovodu toho ze vacsina nie je v praci ci skole )
INFO
Dufam ze som aspon niekoho oslovil a ze postupne nas bude len pribudat ,predsa vzdy je lepsie s niekym si pokecat a nejazdit stale sam

Pre zaciatok : moje icq 361319288
mobil : 0910106602 (aj ked vacsina ho mozno uz ma)
moto v podpise
-JA jazdim kazdy tyzden minimalne jeden den ,vacsinou vikendy ,aj ked teraz sa da niekedy aj cez tyzden ,cize staci sem napisat a urcite sa dohodneme
KOniec
Odteraz ak budem planovat nejaku dlhsiu jazdu ,sem vzdy prilozim INFO a aj mapku trasy ,kade pojdem ..(Dufam ze casom pojdeme )
Tak isto dufam ,ze tato tema nebude zamknuta alebo znehodnocovana zbytocnym spamom.Dakujem
S pozdravom Domco ,vidime sa na cestach