scooter klub
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
preto som to sem napisal aka na to bude odozva...nemam problem zrealizovat na lokalnej urovni kde by sa naslo 20 aktivnejsich ludi...ked si to tu pozrem tak diskusa o nicom zatial...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Ja by som bol za klub ... kľudne by som sa pridal .. aj ak by sa platilo nejaké symbloické členské to by nevadilo ... ale hlavne že by boli aj nejaké akcie a ako vravíte klubu sa vždy lepšie vybavuje ako jednotlivcovi
a je dúfam samozrejmé že každý na každú akciu nemôže prísť .... 

podpis som si este nenastavil
- Looserqo
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
- Kontaktovať užívateľa:
2 veci:
1. akekolvek dobrovolne spolocenstvo, organizacia, skupina musi stat na internej, nie externej motivacii. v opacnom pripade je jeho zivotnost ohrozena. Ak by takyto klub stal na nejakych zlavach a vyhodach vznika koli marketingovym aktivitam zbytocne velky vplyv externej motivacie. co hlavne v pripade pociatocneho stadia spolocenstva vedie k rychlemu zaniku
2. kategorizacia clenov. to je dalsia nebezpecna vec. clenovia sa mozu kategorizovat podla toho ako dlho v klube su, ale rozdelovanie na VIP, obycajnych a pordadnych clenov, hlavne v pripade ked neexistuje objektivne posudenie jeho priradenia do kategorie. tzn. nikto nechce vstupit do spolocenstva, kde by bol menejcennym clenom preto lebo do neho vstupil... i ked v skutocnosti samozrejme o ziadnu menejcennost nejde, lebo vsetko je kvazi fiktivne.
takze takyto klub ma vyznam ... zoskupit clenov, ktori su presvedceni, ze je pre nich skuter viac nez dopravny prostriedok... resp. velmi oblubeny dopravny prostriedok a ze ked stretnu ineho chlapika, co ma bars aj skuter z kauflandu ale je podobne scoot-minded tak si minimalne kyvnu a nerobia z toho strasne bububu aky sme my velky klub.
v praxi:
zoznam clenov niekde na nejakej stranke ... bllll len kto ju spravi ;-] (alcatelkove web-create schopnosti su hlboko pod jeho scoot-skillom ;-] ).
Kazdy clen by mal byt nejak oznaceny. Lebo ked sa dvaja oznaceni stretnu v premavke, tak je to proste strasne fasa ;-] Samozrejme najlepsie nalepkou. Takato nalepka by ale mala byt mimoriadne jednoducha, rospoznatelna a mala by sa dat vyrobit doma.
HAWK
1. akekolvek dobrovolne spolocenstvo, organizacia, skupina musi stat na internej, nie externej motivacii. v opacnom pripade je jeho zivotnost ohrozena. Ak by takyto klub stal na nejakych zlavach a vyhodach vznika koli marketingovym aktivitam zbytocne velky vplyv externej motivacie. co hlavne v pripade pociatocneho stadia spolocenstva vedie k rychlemu zaniku
2. kategorizacia clenov. to je dalsia nebezpecna vec. clenovia sa mozu kategorizovat podla toho ako dlho v klube su, ale rozdelovanie na VIP, obycajnych a pordadnych clenov, hlavne v pripade ked neexistuje objektivne posudenie jeho priradenia do kategorie. tzn. nikto nechce vstupit do spolocenstva, kde by bol menejcennym clenom preto lebo do neho vstupil... i ked v skutocnosti samozrejme o ziadnu menejcennost nejde, lebo vsetko je kvazi fiktivne.
takze takyto klub ma vyznam ... zoskupit clenov, ktori su presvedceni, ze je pre nich skuter viac nez dopravny prostriedok... resp. velmi oblubeny dopravny prostriedok a ze ked stretnu ineho chlapika, co ma bars aj skuter z kauflandu ale je podobne scoot-minded tak si minimalne kyvnu a nerobia z toho strasne bububu aky sme my velky klub.
v praxi:
zoznam clenov niekde na nejakej stranke ... bllll len kto ju spravi ;-] (alcatelkove web-create schopnosti su hlboko pod jeho scoot-skillom ;-] ).
Kazdy clen by mal byt nejak oznaceny. Lebo ked sa dvaja oznaceni stretnu v premavke, tak je to proste strasne fasa ;-] Samozrejme najlepsie nalepkou. Takato nalepka by ale mala byt mimoriadne jednoducha, rospoznatelna a mala by sa dat vyrobit doma.
HAWK
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Kontaktovať užívateľa:
neporovnavaj zraz s klubom, ja sy myslim ze v BA je to uskutocnitelne uz aj teraz
a co sa tyka tej nalepky, nemu si byt doma vyrobitelna, nalepky zariadit je najmensi problem a keby bol clen aj s vecsej dialky tak dame do obalky a za 5sk ju ma doma
a co sa tyka tej nalepky, nemu si byt doma vyrobitelna, nalepky zariadit je najmensi problem a keby bol clen aj s vecsej dialky tak dame do obalky a za 5sk ju ma doma
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
proste sem niekto napiste co vlastne ten klub obnasa a komu co prinesie okrem dakeho zdruzovania ludi so spolocnym zaujmom (lebo tuto funkciu uz plnohodnotne zastava toto forum) lebo vazne postradam jeho zmysel
tomuto fest nerozumiem: geetee =): neporovnavaj zraz s klubom
Co ine pripadne lepsie prinesie daka akcia stretko ktora bude pod zastitou klubu?
Co ine pripadne lepsie prinesie daka akcia stretko ktora bude pod zastitou klubu?
lahko sa hovori ale tazsie sa uz kona, som zvedavy ci napriklad pojdes na ten zraz na Dedinky?ked prides tak mas u mna respektScarp napísal:Ako som uz spominal par stretiek uz bolo a kolko nas tam prislo ? Menej nez malo zraz sa robil velky kolko ludi prislo ... len tolko k organizacii skutristov na slovensku preniekoho je prebehnut viac ako 50 km na skutri jednoducho vela
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Kontaktovať užívateľa:
toto forum je anonymne a kazdy tu pride vsade len akurat den predtym zisti ze musi vykopavat zemiaky u babkyTaogunka napísal:proste sem niekto napiste co vlastne ten klub obnasa a komu co prinesie okrem dakeho zdruzovania ludi so spolocnym zaujmom (lebo tuto funkciu uz plnohodnotne zastava toto forum) lebo vazne postradam jeho zmysel
trebars ten scarpov zraz, mohol tento rok dopadnut ovela lepsie len bolo malo scootrov a aj ako sa furt stazoval scarp nestihol milion veci, myslis ze buduci rok sa tam kazdy nahrnie? ak bude nabuduce
nic nezazlievam scarpovy ale bol na to sam a chcel vela veci a aj to co stihol tak nedotiahol a proste to stroskotalo
teraz sy vezmi ze je ten klub, nech ma len 5clenov, tak tych pet clenov ked sa par krat stretne tak sa dohodnu na veciach ktore by chceli na zraze a ktore si myslia ze by bolo treba doplnit, potom si rozdelia ulohy podla toho kto vie co najlepsie zariadit.
a 5 ludi rozhodne vybavi viac ako jeden
nakolko vecsinou robim sofera tak mam odsedenych milion hodin na roznych schodzach, ci uz motorkaskych klubov, alebo este s cias ked sa dohadovalo ako to bude s farbamy kvoli MC, alebo uz s organizaciou zavodou a roznych komercnych akcii, rozhodne ak by sa podarilo cez zymu zosmolit daky klub tu v BA tak rozhodne sa pridavam a moje kontakty + kontakty ostatnych clenov by mohli vyustit v jeden fakt podareny zraz tu na zapade.
Pretoze viem kolko veci to obnasa a sam sa do toho pustit nemam naladu a hlavne cas, ale co mozem velice rad zariadim.
Naposledy upravil/-a geetee =) v Ut Júl 29, 2008 12:45 pm, upravené celkom 1 krát.
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
je trosku rozdiel zraz a nejaka chatovacka keby to bol ohlaseny zraz ako mam ja a alci tak sa urcite dostavim a inak osm tim chel povedat nieco uplne ine prost ludia dlbu na skutre vacsina presedla na vacsie moto a nejake zrazy ich absolutne netrapia nieto este aby robili nejake vyjazd na stretka klubu
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Kontaktovať užívateľa:
takze mne zatial podla tychto reci pripada ze patris tiez ku komunite jogurtakov bez jogurtu, si mozes ist na skveli zraz sveta motocyklov kde budes mat lesby show a milion domorodcov co tam pridu za 50sk
neviem odkedy si ty scootristom ale ja od roku 2000, a internet je moja prava ruka uz asi od 1995, a ked som zacinal tak zo scootrami tu bolo velke H a este aj v pohladoch motorkarov to bola len krajsia babeta a nie plnohodnotny motorkar (respektive scootrista) a kde sme dnes? tak preco zatracujete myslienku dalsieho rastu? ved ja poznam minimalne 20 ludi v BA co si kupili scootra kvoli tomu ze chceli scootra aj ked maju auto alebo motorku a su ochotny aj pustit daco cez zilu kvoli svojmu scootru, tak uz prestante tuto mislienku zatracovat ak nemate nic konstruktivne, bud sem pridajte daky postreh ktory nas posune dopredu alebo si chodte do prec
neviem odkedy si ty scootristom ale ja od roku 2000, a internet je moja prava ruka uz asi od 1995, a ked som zacinal tak zo scootrami tu bolo velke H a este aj v pohladoch motorkarov to bola len krajsia babeta a nie plnohodnotny motorkar (respektive scootrista) a kde sme dnes? tak preco zatracujete myslienku dalsieho rastu? ved ja poznam minimalne 20 ludi v BA co si kupili scootra kvoli tomu ze chceli scootra aj ked maju auto alebo motorku a su ochotny aj pustit daco cez zilu kvoli svojmu scootru, tak uz prestante tuto mislienku zatracovat ak nemate nic konstruktivne, bud sem pridajte daky postreh ktory nas posune dopredu alebo si chodte do prec
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
- Skúter: Yamaha BWs
- Kontaktovať užívateľa:
to je dobry napad....ja poznam tiez tu v leviciach co si nedaju na scootra ani dopustit...takze môj nazor je tiez spravme ten tym podla mna hlasov je dost....ten tym by mal byt rozdeleny podla krajov aby to bolo lepsie a to clenske dobrovolne ja som ochotny platit a malo by sa to zaviest.....potom tricka by maly byt kde by bol ten jednotlivy kraj v ktorom patris....a najlepsie by bolo toto cele zorganizovat na jednom stretnuty na mieste kde je vyhlaseny stred slovenska kdo ce prist na aute nech pride na aute kdo na scootri tak na scootri kdo na moto tak na moto....dohodnut sa vsetko a tak posediet pokecat.....toto je môj nazor.....ja by som rad prisiel na ten alcatelkov zraz ale vravim mam total fest rozrezanu ruku a som rad ze som mi viac nestalo ze nelezim niekde v nemocnini na infuskach 

- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
tričká to už je prehnané ... keď by bolo tričko za 200sk tak to by sa každý vykašlal na klub.. lebo mnohých by to odradilo ... stačila by len nejaká dobre odlíšiteľná nálepka a dobre viditeľná ...za nejakých symbolických 50 Sk... Odo dobrý nápad s tým stredom slovenska
aspoň nemusím ďaleko chodiť 

- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
200sk odradit?? a clenske daco stoji v klube ak to bude spravene normalne tam sa odvadzaju urcite nejake veci clenske pocitam tak min 500sk na rok ved keby nalepka stoji 50sk a asi v klube to tam bude kazdy ved si povie 50sk a potom sa daco bude konat a nikto nepride bo tam budu aby sa nepovedalo proste daco to clenske musi stat tak aby sa tam prihlasil len ten co ozaj ma zaujem tam byt a fungovat
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
no zatial vyzera ze zapisne bude 100tis a rocne clenske bude 10000...jezis vy tu uz neviem co rozoberate...
este nic nie je,najskor musi byt nejaka seriozna ochota viacerych ludi
este nic nie je,najskor musi byt nejaka seriozna ochota viacerych ludi

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
zajtra vznikne a pozajtra funguje 

- 4BALL
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 30, 2006 12:44 am
- Kontaktovať užívateľa:
Re: scooter klub
Sory starsia tema ale zaujima ma ci sa s tym aj nieco robi , typujem ze nie lebo alci ma vela prace
alebo nejako tak hehe
ja by som siel do toho

ja by som siel do toho
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
Re: scooter klub
ved kazdy by do toho siel....shak aj tak nemame co robit kedze na vychode sa neda skoro nic....tha aspon nam dajte klub nee...
sef vychodu dr.snake aby bola haluz...stretneme sa v druzstevnej pri hornade v karcme dame kofolku a hotovo..