nejde elektrika
Moderátor: Moderators
- yanchi
- skútrista
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 8:07 pm
- Skúter: N/A
- Kontaktovať užívateľa:
nejde elektrika
chcel by som sa teraz spytat hlavne majstrov na elektriku: mam taky problem, ze nakopnem skuter, motor vsetko ide, ale nemam stavu do svetiel ani do blinkrov - proste nesvietia. skusal som aj precistit kontakty no nic, aj poistka je dobra, tak neviem, skuste poradit ktora cast z elektriky moze byt zla. vdaka za pomoc 

podpis som si este nenastavil
- yanchi
- skútrista
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 8:07 pm
- Skúter: N/A
- Kontaktovať užívateľa:
dalsia vec: zo zapalka (statora) mi idu 4 kabliky. 2 idu do CDI a 2 do reglera.. tie co idu do cdi davaju napatie, resp. ked ich odpojim nenastartujem. zvysne dva veduce do reglera nemaju ziadnu stavu... zaujimave je, ze regler dobija baterku, nechapem ako, ked tie dva kable zo zapalka mu nedodavaju napatie. otazka znie asi takto teda: ma by vo vsetkych styroch kabloch veducich zo zapalka napatie?
podpis som si este nenastavil
scooter bez svetiel
Dnes sa mi stalo to iste . Idem a zrazu mi začali žiariť svetlá ako xenony a potom zhasli. Potom aj podsvietenie tachometra...som uplne bez svetla. Jedine smerovky mi idu. Neviem co mam robit . Co sa mohlo pokazit ??
Re: ziarovky
saq si pozri oznacenie na starych a podla toho kupTABIK napísal:No uz mi to je jasne . predchvilkou som bol pod skutrom a pozeram a kable z reglera odpojene ... aspon ze mi nezhorel. len neviem ako sa to mohlo stat . A teraz nakupit ziarovky . Menil uz niekto ne hurikane ziarovky? potreboval by som nejake oznacenie aby som nekupil hlupost.