hurricane-zvlatny zvuk v zadnom kolesi
Moderátor: Moderators
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 10:49 pm
- Skúter: Keeway hurricane
hurricane-zvlatny zvuk v zadnom kolesi
pocujte borci,
ked veziem spolujazca tak pocujem taky zvlastny šúpavy zvuk v zadnom kolesi, ked idem sa tak nie,
ked zosadneme tak ako este tlacim skuter zhasnuty, tak to este trochu pocut, ajked na odstavenom uz vo vzduchu tocim kolesom,
mne to pripada ako zle lozisko, podla mojich doterajsich skusenosti z áut, bol to presne taky zvuk.
je to ok? ci to mam dat skontrolovat?
ked veziem spolujazca tak pocujem taky zvlastny šúpavy zvuk v zadnom kolesi, ked idem sa tak nie,
ked zosadneme tak ako este tlacim skuter zhasnuty, tak to este trochu pocut, ajked na odstavenom uz vo vzduchu tocim kolesom,
mne to pripada ako zle lozisko, podla mojich doterajsich skusenosti z áut, bol to presne taky zvuk.
je to ok? ci to mam dat skontrolovat?
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A ako vieš že mechoš vymenil olej alebo ho aspoň skontroloval???Alebo ho len nevypustil a nový zabudol naliať ? ja by som si nebol tak istý, lebo viem že sa stáva kadečo... ale najlepšie bude ak to máš ešte v záruke keď tam zájdeš znova.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
ja by som si ten prevodovy olej skontorloval. Ked som daval dokopy motor, tak som s Alcatelkovi 3x povedal ze tam este musime naliat prevodovy olej... nooo a samozrejme veselo sme sa vozili bez... ale ak mam pravdu povedat nijako to nechrcalo ani nevydavalo cudne zvuky.
podpis som si este nenastavil