startovanie
Moderátor: Moderators
tak dnes som nastavil karbec a secko ide tak jak ma...
bola zle nastavena zmes.
rozobral som aj variator a zistil som ze mam uz obdrate valceky takze preto ta akceleracia nie je taka aka by mala byt. valceky neni problem vymenit, ale som sa stretol s inou vecou... AKO MAM ZHODIT SPOJKU?? som sa s tym bavil a kua nevedel som ako ten zvon odsrobovat bo sa to tam kruti a neni to ako zarazit aby som tu maticu mohol odtiahnut.
bola zle nastavena zmes.
rozobral som aj variator a zistil som ze mam uz obdrate valceky takze preto ta akceleracia nie je taka aka by mala byt. valceky neni problem vymenit, ale som sa stretol s inou vecou... AKO MAM ZHODIT SPOJKU?? som sa s tym bavil a kua nevedel som ako ten zvon odsrobovat bo sa to tam kruti a neni to ako zarazit aby som tu maticu mohol odtiahnut.
hm nebolo by lepsie kuknut na sviecku a prinajlepsom ju ocistit a dat ju tam ? a ono to zase chyti..sice je pohodlnejsie cakat tych 20 minutTABIK napísal:Mne robi hurrican tiez . Ked dlhdie nejazdim. ale uz som prisiel na fintyparkrat nakopne parkrat podrzim starter samozrejme zakazdym skape . potom pockam nejakych 15 20 minut a potom znova a potom chyti uz pohode...staci cakat lepsie ako 20 minut tam skackat a nakopavat furt
mne moc cakanie nepomoze... ked mi nedava benzin do valca pri starte. musim sa s tym este pohrat.TABIK napísal:Mne robi hurrican tiez . Ked dlhdie nejazdim. ale uz som prisiel na fintyparkrat nakopne parkrat podrzim starter samozrejme zakazdym skape . potom pockam nejakych 15 20 minut a potom znova a potom chyti uz pohode...staci cakat lepsie ako 20 minut tam skackat a nakopavat furt