Jazda do kopca
Moderátor: Moderators
Jazda do kopca
Tuto sezonu mi skuter uz neodvezie dvoch ludi do kopca bez toho aby som v strede nezastal - riadny trapas. Moja 50-ka najskor taha ale pomaly straca otacky az uplne zastane. Predtym siel normalne ... Neviem co stym robit. Vie niekto poradit ? :sad11:
-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nemoze to byt kontrastnou ze uz nevladze tak vytlacat remen http://www.scootland.cz/scooter-tuning- ... k-v-kopci/
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 

-
- Jánošíkov bratranec
- Kontaktovať užívateľa:
-
- Jánošíkov bratranec
- Kontaktovať užívateľa:
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
scooter by mal do kopca drzat otacky, ci uz so samotnym jazdcom, alebo vo dvojici... resp. takto - ides trebars 60km/h a zacnes stupat do kopca, rychlost prirodzene klesa, ale otacky by mali ostat konstantne... ak klesaju spolu s rychlostou, je nieco v neporiadku v prevodovom systeme, a to mozu byt valceky resp. opotrebenie variatora, remen, kontrastka, pripadne spojkove pruzinky, ale tie maju vplyv najma na rozbeh.
Ja som mal spominany problem minule leto, jesen a tuto jar na K. Matrixe, ale ten moj problem bol sposobeny upravou variatora (zamerne prehodena podlozka pre vyssiu maximalku), scooter stracal do kopca otacky (ale zasa zastat nezastal, len sa trapil v nizkych otackach). Po prehodeni podlozky naspat maximalka klesla na povodnu standardnu hodnotu (o nejakych 10km/h dole), ale do kopcov otacky drzal, takze haleluja (akurat ze zakratko potom som ho predal, takze som si to ani neuzil).
Ja som mal spominany problem minule leto, jesen a tuto jar na K. Matrixe, ale ten moj problem bol sposobeny upravou variatora (zamerne prehodena podlozka pre vyssiu maximalku), scooter stracal do kopca otacky (ale zasa zastat nezastal, len sa trapil v nizkych otackach). Po prehodeni podlozky naspat maximalka klesla na povodnu standardnu hodnotu (o nejakych 10km/h dole), ale do kopcov otacky drzal, takze haleluja (akurat ze zakratko potom som ho predal, takze som si to ani neuzil).