Benzinky
Moderátor: Moderators
- Martin091
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
- Skúter: Keeway Arn 125
Benzinky
Nemate nekedy pocit, ze vas benzinky okradaju o penaze?? Vcera som tankoval na OMV pred racou v smere z Jura, mal som pol nadrze. Podla ukazovatela na stojane som natankoval 4.3l Dnes som ledva dosiel na Pezinku pumpu avanti a podla ich ukazovatela som natankoval 4.6l paliva. Takze OMV su slusne povedane klamari
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Z príspevku mi nedochádza ako si prišiel na to kolko Ti to zožralo od predošlého tankovania...a vôbec ja sa dakedy divím pri tankovaní že mi výjde spotreba 4L a inokedy len málo cez 3L a pritom jazdím skoro furt rovnako...Ale neriešim lebo to je zbytočné ako to dokážeš ? ako to presne odmeráš??? pri kontrole sa používajú ozaj presné zariadenia a nie že dám do nádrže po vrch a potom znova a si myslím že to je neviem aká presnosť... je ale deci horedole ... stačí že scooter je raz na bočáku inokedy na hlavnom stojane alebo benzín v nádrži raz je teplejší raz studenší... a aj samotné merarče na benzínke majú istú toleranciu... neviem kolko ale majú a istotne aj nejakú zotrvačnosť a je rozdiel natankovať na šup alebo to tam ešte 4-5 kirát docvrkávať po vrch hrdla....Takže nerieš takéto čo nemôžeš ovplyvniť...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Snehulak
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
- Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
- Kontaktovať užívateľa:
no ja mám osobnú skúsenosť z jurki pumpy ked som išiel platiť tak vošiel typek a začal hučať či si robia srandu že ešte len pištol chytil do ruky a už tam nejake desatiny nabehli a potom ako ho jeden pumpar vyviedol von tak si šomrali 2 nie čo že vypni to atd, nejako sa v tom nevyznám ale ked má pumpa za jeden den odber benzínu dajme tomu 15000 litrov a viac tak par destain stych 15000 urobi podla mna celkom slušnu sumičku 

- Martin091
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
- Skúter: Keeway Arn 125
ty tankujes na jurki? co ti spravil scooter ked ho tak trestas?Snehulak napísal:no ja mám osobnú skúsenosť z jurki pumpy ked som išiel platiť tak vošiel typek a začal hučať či si robia srandu že ešte len pištol chytil do ruky a už tam nejake desatiny nabehli a potom ako ho jeden pumpar vyviedol von tak si šomrali 2 nie čo že vypni to atd, nejako sa v tom nevyznám ale ked má pumpa za jeden den odber benzínu dajme tomu 15000 litrov a viac tak par destain stych 15000 urobi podla mna celkom slušnu sumičku
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
pokial sa vam enstalo to co mne na shelke v piestanoch tankujem do auto za 500 svietila mi rezerva zaplatim kliknem klucom a rezerva svieti stale rucicka sa pohal minimalne cize mi nafukalo vzduchu a isiel som sa hadat?? ako im to dokazem. a ked tankujem do skutra raz natankujem 3,2 litre potom 2,9 litra a cudujem sa ale to je len v tom ze sa nikdy netrafis v tej nadrzi presne raz dam viac raz menej cize neriesim
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
na fave bezne ked natankujem za 300 tak mi rezerva nezhasne
a keby nemali spravne ociachovany stojan tak sa na pokute nedoplatia...a rovnako by mala pruser aj skusobna co vydala certifikat a zaplombovala to...

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- 4BALL
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 30, 2006 12:44 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
no ja som raz tankoval ja jednej pumpe za 100 a bolo o stotinu menej paliva ako na konkurencnej tiez za 100 
inac ci ti to zvysi vykon, alebo ci to pojde rychlejsie .. podla mna ne nepojde lebo pri takych malovykonnych motoroch ake mame my skutristi neje ani rozdiel mozno len v tom ze na niektorych pumpach do bendzinu pridavaju vodu, alebo su tam bublinky a pod.
Aaaale co som pozeral 5th Gear tak tam bolo Subaru Impreza a ta mala rozdiel medzi najmenej a najviac oktanovym bendzinom asi 11koni
oni to tam testovali na brzde ci ako sa to vola. A testovali aj ine auta

inac ci ti to zvysi vykon, alebo ci to pojde rychlejsie .. podla mna ne nepojde lebo pri takych malovykonnych motoroch ake mame my skutristi neje ani rozdiel mozno len v tom ze na niektorych pumpach do bendzinu pridavaju vodu, alebo su tam bublinky a pod.
Aaaale co som pozeral 5th Gear tak tam bolo Subaru Impreza a ta mala rozdiel medzi najmenej a najviac oktanovym bendzinom asi 11koni
oni to tam testovali na brzde ci ako sa to vola. A testovali aj ine auta
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja tankujem aj na JURKI..a čo?? nechápem prečo by som mal robiť tým zle svojemu autu alebo scootru??? majú také isté stojany na výdaj paliva nádrže zakopané v zemi benzín berú zo slovnaftu..nechápem ??? ak je to benzínka niekde na JRD na dedine tak tam tiež chodia tankovať všetci z okolia a nebýva s tým problém... akurát nejaký neštastník natrafil na nekvalitný benzín pretože predajca alebo nájomca pumpy bol nenažratý a pančoval ten benzín nejakým sajrajtom neodkaloval nádrže a už sa ideme všetci opičiť že to tak je na každej JURKI pumpe ? ja som pred cca 10 rokmi čítal nejaký článok o kontrole benzínu a jeho kvalite a čuduj sa svete najhoršie dopadla nejaká benzínka v OMV Petržalke ...čo sa týkalo kvality samotného paliva (jeho čistoty a tak)
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!