rozmyslajte pri jazdeni "vo vlastnom zaujme"
Moderátor: Moderators
- Mayulik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm
- Skúter: neuvedený
No to je presne to, co som hovorila. Idem v strede svojho jazdneho pruhu a ked ma niekto chce obehnut, tak sa mu proste uhnem viac doprava, cim mu presne davam signal, ze ma moze obehnut. Lenze mnoho vodicov tento signal proste nepochopi, alebo nechce pochopit.
Jazdim na 50ccm a v meste dokazem udrziavat tempo s autami-tych 60-70km/h. Ved preco by som potom mala jazdit po krajnici a zbierat klince, ked som rovnocennym ucastinkom premavky ako nejake "porsatko", ktore soferuje 18-rocna cica, ktora si na to auto zarobila poctivou pracou(povolanie dcera, milenka alebo prip. manzelka).
Proste zakladom je jazdit ohladuplne a neohrozovat seba a ostatnych svojim spravanim, co plati jak pre moto aj pre auto.
Jazdim na 50ccm a v meste dokazem udrziavat tempo s autami-tych 60-70km/h. Ved preco by som potom mala jazdit po krajnici a zbierat klince, ked som rovnocennym ucastinkom premavky ako nejake "porsatko", ktore soferuje 18-rocna cica, ktora si na to auto zarobila poctivou pracou(povolanie dcera, milenka alebo prip. manzelka).
Proste zakladom je jazdit ohladuplne a neohrozovat seba a ostatnych svojim spravanim, co plati jak pre moto aj pre auto.
Kawasaki ER-6f

- Snehulak
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
- Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
- Kontaktovať užívateľa:
no žien na cestách nie je málo ale na skútri ich začína byť vela a nič proti ženám nehovorím že sú zlé vodičky ale úprimne si priznajme ako sedia za volantom v aute a to že jazdia na skútri pri ich štýle jazdy to začína byť pekne nebezpečné teda neviem ako inde ale v Ba minule si idem na Mcdonald do aupraku a hned 3 baby na skútroch zaparkované boli jak geetho nejakých harleyov a akurát odchádzali ked som ja dorazil a poviem vám odhad teda nič moc predsa len to nie je bicykel a u nás si vodiči teda na skútre ešte moc nezvykli ako v iných krajinách kde je to samozrejmosťou..
A o našich cestách ani nevravím ...
A o našich cestách ani nevravím ...

podpis som si este nenastavil
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
dneska pustam dedenka na prechode a ked uz bol zarovno mna tak skodula 120 vodic asi 20 rokov nevydrzal a zacal ma obiehat stal som v strede pruhu a ddedo prejde pridam a skoro som do neho vpalil tak reku zatrubim ukazem co mam a on ze mam zastavit zastavym vystupi z auto hned otvoril hubu nestihol ani povedat nic auz som mu nadaval do vsetkych mozny a on ze kto mi dal vodicak kukam naneho tak som sa doneho pustil este viac
- Sonka26
- cyklista
- Dátum registrácie: St Aug 20, 2008 10:33 pm
- Skúter: Yamaha Neos 50
- Kontaktovať užívateľa:
Spravila som dobry skutok... Na cvicnej jazde si to ,,valim" na stvorke a zrazu dedko s vnukom v strede cesty, ziadny prechod, aj oproti slo auto,tak dupnem na brzdy,LTT presne pred nim, dedko stastny,kyva mi,ja mam dobry pocit na dusi, zle som podradila,len na 2, rozbieham sa,skapina mi to a uz sa to len dokotulalo na krajnicu 

- Martin091
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
- Skúter: Keeway Arn 125
ludzee tak neska co sem vydzel tak mam dost. Idem si v klude cez dedinku cierna voda a naraz v dialke vidiim velke cierne auto, ktore islo asi okolo 80km/h predbiehalo s pravidla vsetky auta. A ked dosel blizsi tak co nevidim, Velky cerny hammer, Ba znacka, a blondinka s mobilom
mam dost 

- Mayulik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm
Tak tak Sonka, ale musis uznat, ze vacsina zien fakt nevie soferovat. Pardon soferovat mozno hej, ale spravat sa ohladuplne v premavke a neohrozovat ostatnych. Ved ona vedela, ze v tom Hummer-ovi sa jej dokopy nic nestane a co bude s ostatnymi to ju netrapi
. Ved keby sa nahodou nieco stalo, tak pride jej "priatel" -taky 200kg drobcek :naka: s cistym registrom trestov a on to vybavi.

Kawasaki ER-6f

- Martin091
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
- Skúter: Keeway Arn 125
tu pomaly aby sa clovek bal jazdit na motorke. A este chcu zaviest, ze mozu mat minimul alkohlu v krvi, slovak to pochopi na jeden pollitrak
Potom sa bude jazdit.
Normalne mam chut vyuzit kameru aj na to ze budem natacat a bonzovat fizlom. Ale vim ze by s tym asi nic nepravili

Normalne mam chut vyuzit kameru aj na to ze budem natacat a bonzovat fizlom. Ale vim ze by s tym asi nic nepravili
Naposledy upravil/-a Martin091 v Št Aug 21, 2008 9:30 pm, upravené celkom 1 krát.
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Tú v hummeri som stretol už aj ja
S tou by som sa aj bližšie zoznámil možno
Ale asi len tak do 5km/h, ja by som zahral úraz, a bolo by... 
Nie že by som to chcel zakríknuť, ale mňa na moto rešpektujú takmer všetci
So závodníkmi si z času na čas rád zapretekám
Netreba konflikty zbytočne vyhladávať... Keď si idem 80 a kochám sa krajinkou, vystrčím ľavú nohu, zatiaľ každý pochopil že ma môže obehnúť.. Potom sa pekne šupnem do stredu pruhu a idem si ďalej... Niekto ak sa natlačí na mňa, začnem robiť vlnky cez celý pruh a hneď je 10 metrov odstup

Nie že by som to chcel zakríknuť, ale mňa na moto rešpektujú takmer všetci

Netreba konflikty zbytočne vyhladávať... Keď si idem 80 a kochám sa krajinkou, vystrčím ľavú nohu, zatiaľ každý pochopil že ma môže obehnúť.. Potom sa pekne šupnem do stredu pruhu a idem si ďalej... Niekto ak sa natlačí na mňa, začnem robiť vlnky cez celý pruh a hneď je 10 metrov odstup

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ta mala tolerancia nie je pre tych, co trosku pili, ale pre tych, ktori si trebars pred jazdou dali rumove pralinky a pod., proste aj z niektorych jedal a podobnych pozivatin sa da nafukat, aj ked alkohol nemas v krvi, ale iste jeho mnozstvo v dychu...
To mi pripomina, ako raz prisli novinari za knazom, spravili s nim rozhovor tusim o drogach, pocas toho ho ponukali makovymi kolacmi a potom mu urobili test na drogy... bol pozitivny.
Clankom potom poukazali aj na tuto problematiku...
(samozrejme to spolu aj s knazom brali v ramci srandy)
To mi pripomina, ako raz prisli novinari za knazom, spravili s nim rozhovor tusim o drogach, pocas toho ho ponukali makovymi kolacmi a potom mu urobili test na drogy... bol pozitivny.

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Nemaj boja, to sa v tichosti (cca do0,2-0,4) toleruje aj teraz, ale dávať to do zákona je zcestné, pretože slovač si to vysvetlí po svojom a nedopadne to dobre.THeBaNDiT napísal:ta mala tolerancia nie je pre tych, co trosku pili, ale pre tych, ktori si trebars pred jazdou dali rumove pralinky a pod., proste aj z niektorych jedal a podobnych pozivatin sa da nafukat, aj ked alkohol nemas v krvi, ale iste jeho mnozstvo v dychu...
Tak už zasa nič.
- M4rekX
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 24, 2008 1:37 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ano treba mysliet dopredu že kto čo spraví napríklad dnes ... som šiel do kruhaču a ten čo je v kruháči ma prednosť takže sa točím a vyletel mi tam taky ujko na felde kombi a jak ma zbadal tak zabrzdil a šiel flekom len pískali gumy ja som išiel nejak 40 keby nezabrzdil tak by to v pohode vyšlo .. ale kedže zabrzdil som musel fleknut na brzdu aj ja tiež som šiel flekom
ked zastavil tak som ho obehol a šiel som dalej ...
ale na aute sa mi toho stalo viac a všetko bez nehôd (klop klop klop) len to tu nebudem rozpisovať lebo zas vás tu bude šlaktráfať zo slohových prác ...
Takže len odkážem, dávajte pozor a jazdite s rozumom ...mier

ale na aute sa mi toho stalo viac a všetko bez nehôd (klop klop klop) len to tu nebudem rozpisovať lebo zas vás tu bude šlaktráfať zo slohových prác ...
Takže len odkážem, dávajte pozor a jazdite s rozumom ...mier
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
všímam si že na SK ešte niektorí stále nechápu ako sa jazdí cez kruháč...hlavne že sa dáva v podstate prednosť s ľava a nie s prava ..minule sépka predomnou čakala a čakal a čakala a pritom autá z lava nešli akurát z prava a ona nejak nechápala že ak a než vojde do kruháču tak to auto už bude preč a dalši sa tam nevopchá lebo tam bude ona.... tak som ju nadrzovku obehol pretože sa mi tam nechcelo čakať dalších 5 minút alebo vytrubovať..aj tak by to nepochopila...... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.