Windshield
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
najlepsie je na tej fotke dolievanie vody...ziadna expanzka len dlha hadica 
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Bobo
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Bajo, hore to asi bez nejakej úpravy nepôjde. Pokiaľ chceš dať plexi asi o 10 cm nižšie, nič netreba vŕtať. Prestavuje sa spolu s držiakom, na ktorom je uchytené. Ten držiak má 6 dier, ale ty použiješ iba 4, podľa toho, ako chceš mať plexi vysoko. Origo je to chytené na spodnej a strednej. Jednoducho prehodíš šróby zo spodnej diery do úplne vrchnej, a je to. Je treba vyskrutkovať 4 imbusovky čo držia ten čierny kryt na plexi, potom 4 šróby, čo držia samotné plexi a nakoniec 4 šróby, ktoré držia samotný držiak na kapotáži. Keď to spravíš, dá sa celý držiak posunúť asi o tých 10 cm dole. Montáž samozrejme v opačnom poradí.
Tao, a ty si niečo vŕtal
?
Na týchto dierach je upevnený samotný držiak:

Tao, a ty si niečo vŕtal
Na týchto dierach je upevnený samotný držiak:

KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
-
BAJO1977
diki bobo,skoda,ze to nejde troska hore,mam s tym taky isty problem ako vy vzduch mi rozraza v oblasti hlavy a pri vyssich rychlostiach to dost hoci,ale skusim ho dat aspon nizsie uvidim aky to bude rozdiel,vrtat by som velmi nechcel,ale tiez som videl,ze sa da nadstavit na to plexy taky asi 10cm pasik plexy(maju to turisticke endura),len ci to neroby podobny efekt,ked to plexy nie ako celok,ci to nepodfukuje,a tiez je tam zasah do plexy v hornej casti,skusim napisem,ale este raz diki.
- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Bobo - nevrtal som nic, pisal som Bajovi ze sa to neda posunut smerom hore bez zasahu (navrtat diery do plexi), smerom dole to samozrejme o tych 10cm ide bez problemov.
Bajo - ja som to mal spustene dole a u mna to bolo este horsie pretoze prud vzduchu co siel povodne do cela isiel po uprave do spodnej casti tvare (krk, brada) takze pokial nemas integralku s deflektorom pod bradou ako napriklad Schubert tak je to dost zlee.
Original GIVI plexi:

Je pomerne vysoke takze sa pozera skrz (podla vysky jazdca samozrejme):

Existuje este aj Laminarlip ako pise Bajo, je to nastavitelne, odnimatelne a pomaha to dost:

Bajo - ja som to mal spustene dole a u mna to bolo este horsie pretoze prud vzduchu co siel povodne do cela isiel po uprave do spodnej casti tvare (krk, brada) takze pokial nemas integralku s deflektorom pod bradou ako napriklad Schubert tak je to dost zlee.
Original GIVI plexi:

Je pomerne vysoke takze sa pozera skrz (podla vysky jazdca samozrejme):
Existuje este aj Laminarlip ako pise Bajo, je to nastavitelne, odnimatelne a pomaha to dost:

podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
na mojom Atlanticu mi seriove plexi (momentalne este aj v avatare) smerovalo vsetok vietor rovno na prilbu, stale som ju mal od musiek... a pri rychlostiach nad 80km/h uz velky aerodynamicky hluk a turbulencie (to mam za to, ze som taky vysoky).
Kupil som si teda turisticke plexi od GIVI urcene pre Atlantica, a scooter sice je trosku menej krasny z istych uhlov, ale plexi je krasne bez skrabanceka (povodne bolo zryte, akoby ho umyvali riadne hrubou kefou), je o 19cm vyssie a o nieco sirsie a ma aj ochranu na ruky, teda v dazdi mam rukavice ciste a musky nemaju sancu ani na ruky, ani na prilbu (ani nikde), lebo vietor ide ponad mna (trosku lize vrch prilby).
Maximalka isla dole o nejakych 5km/h, spotreba sa nezmenila. Som spokojny.
Kupil som si teda turisticke plexi od GIVI urcene pre Atlantica, a scooter sice je trosku menej krasny z istych uhlov, ale plexi je krasne bez skrabanceka (povodne bolo zryte, akoby ho umyvali riadne hrubou kefou), je o 19cm vyssie a o nieco sirsie a ma aj ochranu na ruky, teda v dazdi mam rukavice ciste a musky nemaju sancu ani na ruky, ani na prilbu (ani nikde), lebo vietor ide ponad mna (trosku lize vrch prilby).
Maximalka isla dole o nejakych 5km/h, spotreba sa nezmenila. Som spokojny.
-
alibaba
Re: Windshield
Ja mám plexi a som spokojný.
Zatiaľ som išiel max. 90 km/h (tacho) a necítil som žiadne vibrácie alebo hluk.
No a tak isto necítim žiadny nápor vzduchu na telo a halvne nie na prilbu.
Je to pohodlné
Zatiaľ som išiel max. 90 km/h (tacho) a necítil som žiadne vibrácie alebo hluk.
No a tak isto necítim žiadny nápor vzduchu na telo a halvne nie na prilbu.
Je to pohodlné
- Prílohy
-
- P21-05-09_17.31.jpg
- (102.35 KiB) 106 stiahnutí
- dr.snake
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
noooo moj je ideal
- Prílohy
-
- SL730749.JPG
- (343.31 KiB) 76 stiahnutí
-
- stit.JPG
- (119.83 KiB) 75 stiahnutí
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Dal bych si na tie hlavičky tých šroubov nejaké krytky napríklad čierne ....Inak vypadá celkom primerane k tomu scootru aj velkosť a aj tvar. Skrátka plexi ničím nenahradíš 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
-
alibaba
dr.snake - to je originál, alebo universal plexi.
Tie kryty na ruky sa mi páčia a chcel by som to aj ja.
kde si to zohnal?
Tie kryty na ruky sa mi páčia a chcel by som to aj ja.
kde si to zohnal?
- dr.snake
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
kupil som origo na majesty od jedneho typka skooro nove za 500SK 
-
alibaba
mne to moje už prasklo ked sa mi skoro strepala mašinka.
Je to len kúsok ta prasklinka asi 5 cm ale aj tak by som kcel niečo kvalitnejšie a hrubšie ako 2mm.
Je to len kúsok ta prasklinka asi 5 cm ale aj tak by som kcel niečo kvalitnejšie a hrubšie ako 2mm.